Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Yeni Xbox Güncellemesi Sunucu Sorunlarını Ortadan Kaldıracak

 
 
Son günlerde Xbox kullanıcıları sunucu kaynaklı birçok problem yaşadığını bildirdi. Oyuncular sahip oldukları oyunları açamama ve istediği oyunu satın alamama gibi çeşitli problemler yaşamaya devam ediyor.
 
Twitter üzerinden Xbox Destek ekibi, bu sorunları düzeltmek için kolları sıvadığını duyurdu. Ekip, önümüzdeki süreçte sunucu kaynaklı tüm sorunları ortadan kaldırmayı amaçlayan bir güncelleme yayınlayacaklarını bildirdi. 
 
Xbox Destek ekibinin yayınladığı gönderide şu ifadeler yer alıyor: "Bazı kullanıcıların oyunu satın alamamasına ve başlatmasını engel olan sorunlar yaşadığını öğrendik. Önümüzdeki günlerde yeni bir güncellemenin sunulmasıyla bu sorunların tamamen ortadan kalkmasını sağlayacağız." 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Vgchartz yazılım microsoft uygulama
Dead Space Remake Canlı Yayın Etkinliği 12 Mayıs'ta Yapılacak 2K, WWE 2K19 ve WWE 2K20'nin Sunucularını Kapatacağını Duyurdu

Philipp_Plein

10.5.2022 19:37:39

0
Ulan sorunsuz çalışan sistemi nasıl bozuyorlar anlamıyorum. Sadece Microsoft değil tüm markalarda olabiliyor bu sorunlar…
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Microsoft
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız