Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Yeni Unreal Oyunu Yapılmıyor

Unreal Tournament III 2007 yılında çıkmıştı.
 
     Şu günlerde Gears of War 3 ile meşgul olan Epic Games geçtiğimiz GDC'de (Game Developers Conference) beş oyun üzerinde çalıştığını söylemişti. Firmanın patronu Mike Capps, bu geliştirilen oyunlardan hiçbirinin Unreal Tournament olmadığını açıkladı.
 
     Capps, Unreal serisine gereken ilgiyi gösteremediklerini fakat Gears of War ve diğer oyunlara yoğunlaşmak zorunda olduklarını söylüyor. Uzun zamandan beri yeni bir Unreal Tournament oyunu görememiştik ve bu seriyi sevdiğimizi biliyorlar. Yapımcının açıklamaları şu şekilde devam ediyor: "Son zamanlarda yeni şeyler yapmakla meşguldük. Shadow Complex, Bulletstorm ve Infinity Blade gibi, fakat bazen bir iş adamı olarak oturup düşünüyorum da kendi köklü serilerimizi devam ettirmeliyiz. Biliyorum şu an neden Unreal Engine'in adını Gears Engine olarak değiştiremediğimizi soruyorsunuz."
 
     Bulletstorm, iyi inceleme puanlarına rağmen fazla kazanç sağlayamamıştı. Yapımcısı People Can Fly'ın Epic ile birlikte yeni bir proje üzerinde çalıştıkları biliniyor. Umarız yakın zamanda Unreal Tournament duyurusu da gelir.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
UT3 FPS Unreal Tournament
Ubisoft ve CBS TV, NCIS Dizisini Oyunlaştırıyor Batman'in Maskesi Düştü!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

DemirKipi

22.9.2011 18:20:00

0
Çok büyük yanlış yapıyorlar. Böylesine sevilen bir seriyi bu kadar basit bir şekilde harcamaları çok büyük saygısızlık onca sevenine.

Reppu

21.9.2011 15:00:09

0
u3 motoruyla yapılan ut ye bu nesilde gerek olmadığını bildikleri için yapmıyorlardır.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Unreal Tournament III
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız