Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Yeni Ubisoft Oyunlarında Hollywood Kalitesinde Animasyonlar için Nvidia Teknolojileri Kullanılacak


    Ubisoft ve Nvidia yeni bir teknoloji anlaşmasına imza attılar. Ubisoft'un büyük merakla beklenen oyunları Nvidia'nın Game Works teknolojilerini kullanacak. İki firma böylece "Hollywood kalitesinde animasyonlar" sunma amacındalarmış.
 
   Açıklamalara göre Far Cry 4, Assassin's Creed Unity, The Crew ve Tom Clancy's The Division'da TXAA antiali-asing, DX11 tessellation ve PhysX gibi Nvidia teknolojileri kullanılacak. Bu ikili arasındaki anlaşmanın uzun süreli olacağı söyleniyor. Yani önümüzdeki dönemlerde duyurulacak oyunlarda da Nvidia teknolojilerini görebileceğiz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Polygon Far Cry 4 Ubisoft Far Cry Nvidia Ubisoft TXAA antiali-asing DX11 Tessellation PhysX
Valve: "Erken Erişimdeki Oyunlar Tamamlanamayabilir" Sony, PS4 ve Vita Paketini Resmi Olarak Onayladı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Sir Maximus is BACK

9.6.2014 11:53:02

0
pc tarafında nvidia.

hakanozzdemir

6.6.2014 13:42:51

0
ubisoft kaldığı yerden hizmete torrentsoft olarak devam ediyor

GT_55

6.6.2014 12:14:19

+1
quote:

Orijinalden alıntı: mementopolis

sen cik yanlis gelmissin konu nvidia teknolojileri :) PC de amd kart kullansan yine ayni kapiya cikacak eksik hissedeceksin burda konsollar degil konu sadece . yapdigin yorum da konsolculari ne kadar cekemediginden dir ayrica oyun sitesinde oyun konusulur . ne reder yapmasindan bilimsel arastirmadan bahsediyorsun ..ne günlere kaldik ya :D
Konsollar ile büyük derdi var arkadaşın.Kan davasımıdır nedir bilemedim artık.

Cpt. Miller

6.6.2014 09:45:49

-1
AMD şimdiye kadar ne teknoloji sundu ? Mantle desen elinde patladı, boş konuşan sizlersiniz. 28 nm'de NVIDIA daha az ısınan GPU'lar sundu, sürücü kalitesi de her zaman bir adım önde. Orta seviyede AMD tercih edilebilir de, GTX 780 almak varken R9 290 almak hiç cazip değil. Bu arada Hollywood kalitesinde animasyon dedikleri, NVIDIA'nın teknolojileri ile alakalı bir konu değil. WD'daki animasyonlar da çok başarılıydı, onu gerçek insanların üzerinde Motion Capturing denilen teknoloji ile yapıyorlar, oyuna PhysX gibi eklenen efektler ayrı şeyler.

KortX

6.6.2014 03:32:30

0
quote:

Orijinalden alıntı: zero2900 Nvidia'nın çalışma mantığı basittir:

En iyi olduğunu iddia eder... Değildir
En agresif gibi görünür... Tükürdüğünü yalar
Bir işi yapılabilecek en zor şekliyle yapıp övüne övüne analtır... Rezil olur...

Misal: 3000 doalrlık akrtını tanıttı AMD yarı fiyatına sattığı akrtla onu geçti
Agresif 3D çıkışından sonra 3D nin geldiği nokta... Yada gelemediği nokta...
Gsync Dedi AMD aynısını özel donanım olmadan üretmeye başladı...

Kısacası Envidya kullananları envidya güzel doldurup egolarını okşar ama teknolojiyi akıllıca sunan hep AMD olur :) Açıkcası bu habere sevinip övünen envidyacılar physx vardı birde ordada göğsünüzü egriyordunuz ne oldu batman le alice madness return dışında pek göremedik :) Üzülmeyin arkadaşlar konsolalrdan yüz bulamadıkalrı için bu kuyruk acısı 3000 doalra ekran kartı almak yerine (ki zaten alamayacaksınız :) ) Gidin alın bi HD Series rahatınıza bakın boş konuşmayın ;)
+1 Bu Ubisoft'a güvenmiyorum grafik konusunda. Watch_Dogs olayından sonra...(Grafikler kötü demiyorum ama millete grafikler böyle olacak deyip kandırmalarını söylüyorum. Bazı şahsiyetler yanlış anladığı için böyle bir açıklama yapma gereği duydum.)

zero2900

6.6.2014 01:50:55

+2
Nvidia'nın çalışma mantığı basittir: En iyi olduğunu iddia eder... Değildir En agresif gibi görünür... Tükürdüğünü yalar Bir işi yapılabilecek en zor şekliyle yapıp övüne övüne analtır... Rezil olur... Misal: 3000 doalrlık akrtını tanıttı AMD yarı fiyatına sattığı akrtla onu geçti Agresif 3D çıkışından sonra 3D nin geldiği nokta... Yada gelemediği nokta... Gsync Dedi AMD aynısını özel donanım olmadan üretmeye başladı... Kısacası Envidya kullananları envidya güzel doldurup egolarını okşar ama teknolojiyi akıllıca sunan hep AMD olur :) Açıkcası bu habere sevinip övünen envidyacılar physx vardı birde ordada göğsünüzü egriyordunuz ne oldu batman le alice madness return dışında pek göremedik :) Üzülmeyin arkadaşlar konsolalrdan yüz bulamadıkalrı için bu kuyruk acısı 3000 doalra ekran kartı almak yerine (ki zaten alamayacaksınız :) ) Gidin alın bi HD Series rahatınıza bakın boş konuşmayın ;)

BSC Misafiri

5.6.2014 21:44:30

-1
İyi ki zamanında Nvidia almışım. GTX 770 le beraber rahat bir beş sene daha şov yaparım. teşekkürler...

BSC Misafiri

5.6.2014 21:44:06

+1
İyi aranızda anlaşın siz başka oyun firması mı kalmadı Allah aşkına? AMD kullanıcısı olarak saygısızlık olarak görüyorum bunu.

lostrock

5.6.2014 20:07:21

0
quote:

Orijinalden alıntı: obantr PC THE MASTER RACE

Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklatın



Oyun oynamak için bir bilgisayara 5000 TL vermek zorunda değilsin.
5000 TL ve üzeri olan bilgisayarlar oyun oynamak için değil bilimsel araştırma, render işlemleri v.b özel işlerde kullanılır ama tabi paran çoksa 5000 TL ve üzerine bilgisayar alabilirsin orası ayrı bir mesele.


Bir oyun PC Örneği vereyim: i5 işlemci 4 çekirdek, GTX 770 veya AMD 280X, 8gb ddr3 1600mhz ram, sağlam ASUS,GIGABYTE,MSI v.b SLI/CF destekli bir anakart, 750W Güç kaynağı ve Mid Tower bir kasa şuan tüm bunların toplam fiyatı 2500 TL
Bu bilgisayarla 4 yıl boyunca 1080P 60 FPS'de tüm oyunları High-Ultra arası oynarsın.
4 Yıl sonra yapacağın tek şey eski ekran kartını 200 TL'ye satıp üzerine 500 TL-600TL ekleyerek yenisini almak bu kadar kolay.
Konsolun eskidiği zaman yeni konsol alırsın parça değiştiremezsin ama PC'de bir parçayı değiştirirsin eski performansın geri gelir. Bundan dolayı daha ucuzdur. Oyunlarda daha ucuzdur.

PC Oyunlarında MOD desteği var. ÖRNEK: SKYRIM, FALLOUT, HALFLIFE2, GMOD, MINECRAFT v.b PC'Ye çıkan oyunlarda mod desteği olduğu için oyunu çok uzun süre oynayabiliyorsun.

PC Çok kaliteli ama bedava olan oyunlar var ! Free To Play denince akla her zaman kötü oyunlar gelir ama gerçekten çok kaliteli F2P oyunlar PC'de mevcut.
Alttaki oyunların hepsi ücretsiz oyunlar oyun içi parayla her şeyi açabiliyorsunuz. Gerçek parayla aldığınız şeyler oyunu neredeyse hiç etkilemiyor ve kozmetik alttakilerin %95'inde bu durum var. Oyun zaten ücretsiz olduğu için oyuna verdiğiniz 2-3 kozmetik item veya boost parası 60 Dolara göre çok daha az.
TF2, Warface, DOTA2, LOL, HON, APB Reloaded, BlackLight Retribution, H1Z1(Yakında çıkacak), Planetside 2,


Her oyun firması PC'ye önem vermiyor. Bu doğru ama optimizasyonu düzgün bir sürü oyun piyasada bulunuyor.

PC'de Klavye + Fare desteği var istersen oyun kolu da takabilirsin istersen 20m uzunluğunda HDMI kablosuyla oturma odandaki LED TV'ye bağlayabilirsin.
İster koltukta, ister sandalyede, ister yatağında uzanarak oyun oynarsın PC'De nasıl oyun oynayacağın sana kalmış özgürsün ve buna hiç kimse karışamaz.

PC'de hiç bir firmaya bağımlı değilsin. Açık Kaynak sistemler Linux OS'lar var. İlla Windows kullanmana gerek yok. Ben Windows 8.1 kullanıyorum.
PC'de oyun fiyatları konsola göre çok daha ucuz fiyatlara STEAM, Origin ve CDKEY dükkanlarından alabilirsin.

PC THE MASTER RACE Diyorum. ARTILARINIZI BEKLIYORUM :D
Bu arada bana eksi verecek kişiler lütfen konsollarından BSC'nin web sayfasına giriş yapsınlar ve öyle eksi versinler :D
Arkadaşım tanıdığında falan bi ps4 varsa git aynı oyunu önce pc inde sonra konsolda oyna o zaman görürsün

mehmetoguzderin

5.6.2014 19:39:17

0
quote:

Orijinalden alıntı: mementopolis büyük bir fark yaratmaz biraz daha kar tanesi eklerler :D teknolojiden ziyade bunun yazilimsal oldugunu düsünüyorum oy yüzden konsola gelir gelmez. bu ubisoftun sorunu olur. ve gösterdigi oyunlarin kalitesini hic bir zaman yansitamayacaksa iyi ce gözlerden düsücekdir. herkes sadece bir nvidia teknolojisi var diye de düsünmesin yani :) havok gibi fizik motoru mesela .) . ilaki birseyler kullanilacakdir.
Yalnız Nvidia'nın yaptıkları öyle basit 1-2 ayda eklenecek efektler değil. %100 fizik tabanlı, GTX Titan'da bile 30 FPS üstüne çıkıldığına sevinilen efektler. Ki gerçek yeni nesilde beklenilen fizik kartı olmasıydı cihazların içinde. İşte o zaman devrim olurdu.

atsuma

5.6.2014 18:32:23

0
o kadar para kazanıyor amd.bir zahmet otursunda argeye para ayırıp önce ekran kartlarının fazla ısınmasına çözüm bulsun. kartların tam yük altında çektiği wattlar ortada. TXAA antiali-asing, DX11 tessellation ve PhysX gibi teknolojileri de bir zahmet kullanıcılarına sunsun. oyun oynarken amd kartlar resmen bayılıyor ya. driverlarda da yeni oyunu düzeltip eski oyunları bozmasın. amd kullanan tüm arkadaşlarda gördüm bu sorunları. çoğu nvidia a geçtikten sonra abi çatır çatır oyun oynuyorum diyen adamlar. adam 2014 de 2011 yılında çıkan witcher 2 yi oynayamayacak mı şimdi. böyle bir mantık mı var? ucuza kart satmak milleti angut yerine koymak. ilk önce bunu bıraksın. tabi pek bir şey sunamadığı için fiyatı düşük tutuyor.

BSC Misafiri

5.6.2014 18:22:16

-2
nvidia kullancıları için güzel haber. amd kullanıcılarıda burada nvidia kullanıcılarına çemkireceğine gitsinler amd nin kendisine çemkirsinler mantte mantte diyorlardı ne oldu.

KaptanRita

5.6.2014 18:07:38

+2
Valla Ubisoft kendin bilirsin, Sen Nvidia'yla anlaşma yapıyorsun diye hiçbir AMD kullanan Nvidia almayacak. İnsan onunla uğraşıp durmaz. Sonuçta bize giren çıkan yok (Torrent indirenlere hiç yok) para kazanamazsın olur biter. Mesela ; ileride PoP, AC, WD, ve FR çıkarırsan 100 satıyorsan 50 satarsın. Sonuç olarak sen zarara uğrarsın. Bizde senin oyunlarını almayız. Sen oyun çıkarıyorsun diye bizde senin oyununu oynayacağız diye 2 ayda bir zırt pırt Ekran kartı değiştirmeyeceğiz heralde. Kendilerini akıllı, playerleri mal sanıyorlar. Öğreticez sana player'lerin akıllı olduğunu, öğreticez.

bkaakco

5.6.2014 17:53:15

0
nVidia, konsol tarafında faaliyet gösteremediği için bu işlere daha yatkın.

einhander

5.6.2014 17:41:06

+1
yapımcı fırmaların ekran kartı fırmalarıyla anlasmasını yanlıs buluyorum rekabetı haksızlıga surukleyen bır durum. ubi nvidia teknolojılerını kullanıcak oyunlarınıda nvidia kartlara gore optımıze edıcek pekı amd teknolojılerını desteklıcekmı desteklemıcek amd ekran kartlarına optımıze edılcekmı edılmıcek. nvıdıa 60 fps alırken aynı guctekı amd kart 30 fps alırsa bunun etik bir davranış olmadığını herkez farkına varır. benım korkum bu anlaşmaların konsol dunyasında yasanan exc oyun durumunun pc yede uyarlanması gıbı bırsey olması. ılerıde sadece nvıdıda kartlarda calısan yada amd kartlarda calısan oyunları gormek benı korkutuyor.

XGSpirit

5.6.2014 16:22:19

+3
Buda PS-Xbox a dönmesin? Nvidia exc oyunları. AMD exc oyunları.

Ouroboros_Tasarım

5.6.2014 15:54:08

-1
Zaten rezil firma + layın kerkenezler

BSC Misafiri

5.6.2014 15:43:10

0
PC'yi de F2P oyunları da hiç sevmem. Konsol oyuncularına Ubisoft'un Nvidia kullanması iyi mi oldu kötü oldu şimdi?

akabeyss

5.6.2014 15:31:13

+3
quote:

Orijinalden alıntı: obantr PC THE MASTER RACE Oyun oynamak için bir bilgisayara 5000 TL vermek zorunda değilsin. ................................................................................. Bu arada bana eksi verecek kişiler lütfen konsollarından BSC'nin web sayfasına giriş yapsınlar ve öyle eksi versinler :D
pc nin cok pahalı olmadıgına katılıyorum. tam 3 sene önce gtx570 ve i5 2500k lı bi pc topladım. 2500tl(vatan bilgisayar.) su an bf4 bütün ayarlar high da ve 1920/1080p de akıcı oynuyorum. 2 sene daha götürür. amac konsol grafikleriyse(720p ,30 fps, medium-high karısık) daha da fazla götürür. pc bahsedildigi kadar pahalı platform degil.

BSC Misafiri

5.6.2014 15:19:30

-1
işin içinde nvidia varsa mutlaka bir b.kluk vardır. Rezil optimizasyon ile kart sattırma çabaları, downgradeler olacak kesin

BSC Misafiri

5.6.2014 15:19:19

+2
Haksız rekabet buna denir. Oyun firmaları neden ekran kartı firmaları ile anlaşır ki amaçları sadece oyun yapmak sonuçta oynayanlar yine biz olacağız. Bıraksınlar da iki tarafta aynı oranda oynasın. Teknolojisi ve gücü iyi olan kazansın bu şekilde oyuncuların zararına oluyor. Şimdi AMD'ye özel oyunlar çıkacak ve NVDIA'ya özel oyunlar çıkacak o zaman ben doğru düzgün oyun oynamak için iki tanemi ekran kartı alacağım.

BSC Misafiri

5.6.2014 15:18:52

-1
inanmayın beyler ubisoft yalan söylüyor

Acness

5.6.2014 15:13:07

0
Bu kadar teknolojiyi zaten pc'de iyi optimizasyon yapamayan ubisoft'un üst seviye oyunlarında açmak için kaç TL'lik kart gerekeceğinin farkında mısınız ?

mementopolis

5.6.2014 15:08:40

+1
ayrica üst seviye kartlarda nvidia cok pahali satarken amd o iki kat güclü ekran kartini nvidianin istediginden yari fiyatina satiyor. F/p olarak AMD forever yani :)

dingo egret!

5.6.2014 15:07:24

+2
"DX11 tessellation" bu nvidia ya özel bir teknoloji değil

umut söyler

5.6.2014 15:04:10

-1
quote:

Orijinalden alıntı: obantr PC THE MASTER RACE

Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklatın



Oyun oynamak için bir bilgisayara 5000 TL vermek zorunda değilsin.
5000 TL ve üzeri olan bilgisayarlar oyun oynamak için değil bilimsel araştırma, render işlemleri v.b özel işlerde kullanılır ama tabi paran çoksa 5000 TL ve üzerine bilgisayar alabilirsin orası ayrı bir mesele.


Bir oyun PC Örneği vereyim: i5 işlemci 4 çekirdek, GTX 770 veya AMD 280X, 8gb ddr3 1600mhz ram, sağlam ASUS,GIGABYTE,MSI v.b SLI/CF destekli bir anakart, 750W Güç kaynağı ve Mid Tower bir kasa şuan tüm bunların toplam fiyatı 2500 TL
Bu bilgisayarla 4 yıl boyunca 1080P 60 FPS'de tüm oyunları High-Ultra arası oynarsın.
4 Yıl sonra yapacağın tek şey eski ekran kartını 200 TL'ye satıp üzerine 500 TL-600TL ekleyerek yenisini almak bu kadar kolay.
Konsolun eskidiği zaman yeni konsol alırsın parça değiştiremezsin ama PC'de bir parçayı değiştirirsin eski performansın geri gelir. Bundan dolayı daha ucuzdur. Oyunlarda daha ucuzdur.

PC Oyunlarında MOD desteği var. ÖRNEK: SKYRIM, FALLOUT, HALFLIFE2, GMOD, MINECRAFT v.b PC'Ye çıkan oyunlarda mod desteği olduğu için oyunu çok uzun süre oynayabiliyorsun.

PC Çok kaliteli ama bedava olan oyunlar var ! Free To Play denince akla her zaman kötü oyunlar gelir ama gerçekten çok kaliteli F2P oyunlar PC'de mevcut.
Alttaki oyunların hepsi ücretsiz oyunlar oyun içi parayla her şeyi açabiliyorsunuz. Gerçek parayla aldığınız şeyler oyunu neredeyse hiç etkilemiyor ve kozmetik alttakilerin %95'inde bu durum var. Oyun zaten ücretsiz olduğu için oyuna verdiğiniz 2-3 kozmetik item veya boost parası 60 Dolara göre çok daha az.
TF2, Warface, DOTA2, LOL, HON, APB Reloaded, BlackLight Retribution, H1Z1(Yakında çıkacak), Planetside 2,


Her oyun firması PC'ye önem vermiyor. Bu doğru ama optimizasyonu düzgün bir sürü oyun piyasada bulunuyor.

PC'de Klavye + Fare desteği var istersen oyun kolu da takabilirsin istersen 20m uzunluğunda HDMI kablosuyla oturma odandaki LED TV'ye bağlayabilirsin.
İster koltukta, ister sandalyede, ister yatağında uzanarak oyun oynarsın PC'De nasıl oyun oynayacağın sana kalmış özgürsün ve buna hiç kimse karışamaz.

PC'de hiç bir firmaya bağımlı değilsin. Açık Kaynak sistemler Linux OS'lar var. İlla Windows kullanmana gerek yok. Ben Windows 8.1 kullanıyorum.
PC'de oyun fiyatları konsola göre çok daha ucuz fiyatlara STEAM, Origin ve CDKEY dükkanlarından alabilirsin.

PC THE MASTER RACE Diyorum. ARTILARINIZI BEKLIYORUM :D
Bu arada bana eksi verecek kişiler lütfen konsollarından BSC'nin web sayfasına giriş yapsınlar ve öyle eksi versinler :D
haklısın fakat ben bir last of us oynayamadığım ve gta 5 bir yıldan daha uzun süre beklediğim bir platformda oynamak istemiyorum.konsolda benim için candır

mehmedaltair

5.6.2014 14:52:27

+1
nvidia'nın çok iyi teknolojileri var da bir çok oyunda kartı pert etmekten başka bir işe yaramıyor adam gibi kullanılan çok az oyun var

mementopolis

5.6.2014 14:50:02

-2
quote:

Orijinalden alıntı: obantr
sen cik yanlis gelmissin konu nvidia teknolojileri :) PC de amd kart kullansan yine ayni kapiya cikacak eksik hissedeceksin burda konsollar degil konu sadece . yapdigin yorum da konsolculari ne kadar cekemediginden dir ayrica oyun sitesinde oyun konusulur . ne reder yapmasindan bilimsel arastirmadan bahsediyorsun ..ne günlere kaldik ya :D

Kasatka

5.6.2014 14:47:51

-1
He yav he fiyin gecin arkadaslar, Ikiside fonemin losere, kaybedeni Anlasma yapip amd yi teknik anlamda dirtina yere getiremefigi icin bu tur anlasmalarla etki yapmaya calisacak.

_GRKM_

5.6.2014 14:47:23

+1
Nvidia Oldum olası Sevemedim :D Watch Dogs İle Ne Yaptıklarını Gördük..PC de S. Batırdılar..Çok Çok oynamayız Ubi :D

whatsupman2

5.6.2014 14:44:51

+1
quote:

Orijinalden alıntı: canowaR.!? Bunun AMD'ye kasıtlı olarak yapıldığını düşünüyorum. NVIDIA parayı basıp sözde AMD'nin önünü tıkayacak. Çekirge 1 sıçrar 2 sıçrar 3. de ... AMD bu işin üstesinden gelir. Bu arada son zamanlarda bakarsanız NVIDIA ile işbirliği yapıp çıkartılan oyunlar AMD kartlarda düzgün çalışamıyor. Resmen suikast bu.
aynen katılıyorum suikast değil şerefsizlik iyiki anlaşma yapıyorlar amd kullanan napsın ölsün mü ya bunların zihniyeti para para amd ye optimizasyonu kötü oyun çıkarıolar

obantr

5.6.2014 14:23:18

0
PC THE MASTER RACE Oyun oynamak için bir bilgisayara 5000 TL vermek zorunda değilsin. 5000 TL ve üzeri olan bilgisayarlar oyun oynamak için değil bilimsel araştırma, render işlemleri v.b özel işlerde kullanılır ama tabi paran çoksa 5000 TL ve üzerine bilgisayar alabilirsin orası ayrı bir mesele. Bir oyun PC Örneği vereyim: i5 işlemci 4 çekirdek, GTX 770 veya AMD 280X, 8gb ddr3 1600mhz ram, sağlam ASUS,GIGABYTE,MSI v.b SLI/CF destekli bir anakart, 750W Güç kaynağı ve Mid Tower bir kasa şuan tüm bunların toplam fiyatı 2500 TL Bu bilgisayarla 4 yıl boyunca 1080P 60 FPS'de tüm oyunları High-Ultra arası oynarsın. 4 Yıl sonra yapacağın tek şey eski ekran kartını 200 TL'ye satıp üzerine 500 TL-600TL ekleyerek yenisini almak bu kadar kolay. Konsolun eskidiği zaman yeni konsol alırsın parça değiştiremezsin ama PC'de bir parçayı değiştirirsin eski performansın geri gelir. Bundan dolayı daha ucuzdur. Oyunlarda daha ucuzdur. PC Oyunlarında MOD desteği var. ÖRNEK: SKYRIM, FALLOUT, HALFLIFE2, GMOD, MINECRAFT v.b PC'Ye çıkan oyunlarda mod desteği olduğu için oyunu çok uzun süre oynayabiliyorsun. PC Çok kaliteli ama bedava olan oyunlar var ! Free To Play denince akla her zaman kötü oyunlar gelir ama gerçekten çok kaliteli F2P oyunlar PC'de mevcut. Alttaki oyunların hepsi ücretsiz oyunlar oyun içi parayla her şeyi açabiliyorsunuz. Gerçek parayla aldığınız şeyler oyunu neredeyse hiç etkilemiyor ve kozmetik alttakilerin %95'inde bu durum var. Oyun zaten ücretsiz olduğu için oyuna verdiğiniz 2-3 kozmetik item veya boost parası 60 Dolara göre çok daha az. TF2, Warface, DOTA2, LOL, HON, APB Reloaded, BlackLight Retribution, H1Z1(Yakında çıkacak), Planetside 2, Her oyun firması PC'ye önem vermiyor. Bu doğru ama optimizasyonu düzgün bir sürü oyun piyasada bulunuyor. PC'de Klavye + Fare desteği var istersen oyun kolu da takabilirsin istersen 20m uzunluğunda HDMI kablosuyla oturma odandaki LED TV'ye bağlayabilirsin. İster koltukta, ister sandalyede, ister yatağında uzanarak oyun oynarsın PC'De nasıl oyun oynayacağın sana kalmış özgürsün ve buna hiç kimse karışamaz. PC'de hiç bir firmaya bağımlı değilsin. Açık Kaynak sistemler Linux OS'lar var. İlla Windows kullanmana gerek yok. Ben Windows 8.1 kullanıyorum. PC'de oyun fiyatları konsola göre çok daha ucuz fiyatlara STEAM, Origin ve CDKEY dükkanlarından alabilirsin. PC THE MASTER RACE Diyorum. ARTILARINIZI BEKLIYORUM :D Bu arada bana eksi verecek kişiler lütfen konsollarından BSC'nin web sayfasına giriş yapsınlar ve öyle eksi versinler :D

mementopolis

5.6.2014 14:15:16

-3
büyük bir fark yaratmaz biraz daha kar tanesi eklerler :D teknolojiden ziyade bunun yazilimsal oldugunu düsünüyorum oy yüzden konsola gelir gelmez. bu ubisoftun sorunu olur. ve gösterdigi oyunlarin kalitesini hic bir zaman yansitamayacaksa iyi ce gözlerden düsücekdir. herkes sadece bir nvidia teknolojisi var diye de düsünmesin yani :) havok gibi fizik motoru mesela .) . ilaki birseyler kullanilacakdir.

thugs_life

5.6.2014 14:13:32

0
2 pc toplarsınız, bir şey olmaz, pc oyunculuğu ölmedi ne de olsa. hatta 3 pc toplayın ne olur ne olmaz, hatta 4.

halflıfe

5.6.2014 14:04:40

+1
quote:

Orijinalden alıntı: lostrock konsolla pc arasında kalan arkadaşlara sesleniyorum pc de oyun oynanır ama hiç bir zaman konsoldaki smooth dediğimiz akıcı oynayışı yakalayamaz yani 1000 tl verip garanti deneyim varken 4000-5000 tl verip firmaların ne yapıcağına göre kalmak iyi değil ayrıca uncharted 4 ü ve last of us 2 çıktığında ağzınız açık kalıcak ve üzülüceksiniz pc crack fanlarına kanmayın dostlar
ne alakası var arkadaşım bir adamın gücü 6000,5000 tl verip pc toplama gücü varsa gidip neden konsol alsın yani bugün gtx 770,780,780ti veya üstü grafik kartlarında yada amd de bu kartlara denk gelen cihazlar da kasmalar mı var evet bende mesela watch dogsun optimizasyonun dan şikâyetçiyim fakat o şikayetim bile 35 fps -40 fps yani oynamam gerekenden daha düşük oynadığımı düşümmemdir sen zaten konsolda 30 fps de oynuyorsun senin haklı olduğun yer gidipte 2000 tl ye pc toplatacaksan o zaman haklısın işte git konsol al o zaman

GT_55

5.6.2014 14:01:06

+2
Bir oyunun içinde nvidia ortaklığı varsa, o oyundan hayır gelmez.

lostrock

5.6.2014 13:53:02

-2
konsolla pc arasında kalan arkadaşlara sesleniyorum pc de oyun oynanır ama hiç bir zaman konsoldaki smooth dediğimiz akıcı oynayışı yakalayamaz yani 1000 tl verip garanti deneyim varken 4000-5000 tl verip firmaların ne yapıcağına göre kalmak iyi değil ayrıca uncharted 4 ü ve last of us 2 çıktığında ağzınız açık kalıcak ve üzülüceksiniz pc crack fanlarına kanmayın dostlar

Zoginet

5.6.2014 13:46:46

0
O zaman yeni nesil konsollar ne olacak ? Sonuçta tüm yeni nesil konsollar amd kartlarıyla. Eğer ki bir çok efekt kısılıp konsollara gelirse zaten millet isyan eder. Bence yapacağı farklılıklar çok olmayacaktır. Sadece duyuru ile reklam peşinde koşacak gibi geliyor. Bir çok sektörü amd ye kaptırınca artık olay oyunlara döndü.

mehmetoguzderin

5.6.2014 13:33:32

-1
nVidia teknolojileri cidden oyunlarda fark yaratıyor. Özellikle PhysX'in kullanımı yaygınlaşmalı...

halflıfe

5.6.2014 13:24:45

+1
keşke nvidia ile ubisoft stabilite içinde anlaşmaya varsalar bn-ence daha iyi olurdu ben böyle ekran kartları ile oyun firmalarının daha iyi görseller iççin anlaştığı hiç bir oyunda bir farklılık göremiyorum

zburak4455

5.6.2014 13:23:02

+2
güya pc yi takıyoruz diyolarda taksalar division sonradan duyrulmazdı oyunları optimize özürlü olmazdı dimi ubi

rcpyksl

5.6.2014 13:19:10

0
ve nvidia kesenin ağzını birkez daha açar

OldGamers86

5.6.2014 13:15:47

+1
Bu ikisinin anlaşmalı olduğu ortada zaten. Birlikte oyuncuların ceplerine el atacaklar.

c N w r

5.6.2014 13:14:24

0
Bunun AMD'ye kasıtlı olarak yapıldığını düşünüyorum. NVIDIA parayı basıp sözde AMD'nin önünü tıkayacak. Çekirge 1 sıçrar 2 sıçrar 3. de ... AMD bu işin üstesinden gelir. Bu arada son zamanlarda bakarsanız NVIDIA ile işbirliği yapıp çıkartılan oyunlar AMD kartlarda düzgün çalışamıyor. Resmen suikast bu.

skullomania

5.6.2014 13:09:51

+1
NVİDİA amd nin herzaman bi tık önündeydi ama amd de olmasa nvidia bu kadar ilerleyemezdi. özellikle amd nin mantle atağını da hafife almamak lazım

vergosa

5.6.2014 13:05:47

-1
helal olsun nvidia ya

arkham92

5.6.2014 13:02:14

-6
Çok güzel bir haber oldu bu.

BSC Misafiri

5.6.2014 13:01:51

0
Gördük watch dogs ile yaptığını. Sistemi düzgünce kullanamayan, kafasına göre takılan bi oyun ortaya çıkardılar.

Cpt. Miller

5.6.2014 13:01:39

-1
Tom Clancy's The Division'daki çatışma sahnelerinde Mafia 2'deki gibi PhysX efektleri görürsek iyi. Üç oyun da güzel olacak.

Source

5.6.2014 12:58:11

-3
AMD'den de karsi atak gelecektir

DubSteq

5.6.2014 12:56:13

0
Hani nerede rekabet kuralları ? Nvidia resmen Amd'nin önünü tıkamış oldu.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Far Cry 4 ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
86 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız