Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Yeni Soul Calibur Oyunu Mayıs'ta Gösterilebilir

Soul Calibur'da da kadın karakterlerimiz oldukça güzel

     Soul Calibur serisi tüm zamanların en iyi dövüş oyunları arasında gösteriliyor. Büyük bir hayran kitlesi olan bu serinin yeni oyunu da şu an hazırlanıyor, ama büyük duyuru ne zaman gelecek? Biz E3 fuarını beklerken Namco Bandai daha erken davranacak gibi görünüyor.
 
     Yeni Soul Calibur oyununun yönetmeni olan Daishi Odashima'nın Twitter'dan yaptığı açıklamaya göre Mayıs ayının ortalarında bir duyuru yapılması planlanıyor. E3 öncesi yapılacak duyuru ile dikkatler bu oyunun üzerine toplanabilir, çünkü E3 karmaşasında çoğu oyun gözden kayboluyor.
 
      Bu arada Odashima, yeni oyunda sadece sınırlı sayıda oyuncunun kullanabildiği zorlu hareketleri azaltmak istediğini, buna rağmen oyuncuların bu durumu garip karşılamasından çekindiğini söyledi. Bu durumda dengeyi sağlamak oldukça zormuş. Tabi Odashima doğrudan hareketleri kaldırmayacak, sadece bu hareketleri yapmayı daha kolay gerçekleştirmekten bahsediyor.
 
      Mortal Kombat, Street Fighter 4 gibi dövüş oyunlarının büyük beğeni topladığı bu nesilde bakalım Soul Calibur da farklılaşarak eski ünlü günlerine dönebilecek mi?
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak siliconera soulcalibur daishi odama Namco Bandai Dövüş
Tales of the Abyss'in Çıkış Tarihi 30 Haziran Mavi Ekran Hatası Tarih Oluyor!

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Soul Calibur: Broken Destiny
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız