Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Yeni Sonic Oyunu Onaylandı


     Sega'nın mavi kirpisi Sonic, bu yıl içerisinde Sonic Colors ve Sonic the Hedgehog 4 gibi yeni oyunları ile karşımıza çıkacak. Bir çok farklı yapımda da özellikle Mario ile oyunlarında ön plana çıkan karakter için Sega'nın önümüzdeki yıl yeni planları olduğu belirtildi.
 
     Hatırlarsanız geçtiğimiz günlerde Sonic ve Mario temalı yeni bir oyun geleceğine dair dedikodular yayılmıştı. Bugün ise her ne kadar Mario lafı geçmese de Sonic'in yeni bir oyun ile karşımıza çıkacağı doğrulandı. Sega Avrupa patronu Jurgen Post katıldığı bir söyleşide "Biliyorsunuz bu yıl elimizde Football Manager ve Sonic oyunları var. Önümüzdeki sene ise yeni Total War, Virtua Tenis ve yeni bir Sonic oyununa sahibiz." açıklamasını yaptı.
 
    Belirtilen oyun yeni bir Mario & Sonic oyunu mu? Yoksa mavi kirpimiz kendi macerasına mı yelken açacak? Bekleyip, göreceğiz....
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Sonic Project Needlemouse Sonic the Hedgehog 4 PS3 Xbox 360 Dimps iPhoneSonic Project Needlemouse Sonic the Hedgehog 4 PS3 Xbox 360 Dimps iPhone
Ghost of Sparta, PSP'deki Grafikleriyle Parlıyor Airtight Games Yeni Oyunlar Üzerinde Çalışıyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Sonic the Hedgehog 4 ÇOKLU PLATFORM
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız