Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Yeni Saints Row için Alfa Öncesi Oynanış Videosu Yayınlandı

 
 
GameInformer, yeni Saints Row için alfa öncesi oynanış görüntülerini içeren iki dakikalık bir video yayınladı. Bu video, yeni Saints Row oyunu için yayınlanan ilk oynanış fragmanı olarak karşımıza çıkıyor.
 
Saints Row, üçüncü şahıs bir aksiyon oyunu olacak ve derinlemesine karakter oluşturma ekranına sahip olacak. Oyuncular özel arabalarını bir garajda saklayabilecek ve araçlarını özelleştirebilecek. Ayrıca  co-op oynanışı destekleyecek. Ancak platformlar arası çapraz oynamayı desteklemeyecek.
 
Saints Row, PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve PC (Epic Games Store) için çıkış yapacak. 25 Şubat 2022'de piyasaya sürülmesi bekleniyor.
 
Fragman videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming aksiyon macera açık dünya hikaye eğlence
Korku Macera Oyunu The Alien Cube 14 Ekim'de Çıkış Yapacak Monster Hunter Rise - PC Oynanış Videosu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Krone

15.10.2021 09:04:03

0
Çerezlik bir oyun işte üzerinde tartışmaya bile gerek yok. Kafa dağıtmak isteyen alır oynar. Gamepass'e gelirse eğer oynarız. Yoksa üç haneli paralar verilmez.

metOO93

14.10.2021 23:58:46

0
Belli ki çok bir şey beklememek gerek grafik olarak. İnşallah mizahı korumayı başarırlar. Karakterlerin değişmesi hoş olmamış. Eski karakterler çok iyiydi. İnşallah yine ana karakteri kendimiz yaratırız.

BSC Misafiri

13.10.2021 23:57:17

+2
şurda iki dengesiz kişinin savaşını durdursanız diyorum sayın admincim konuyu çöpe çevirdiler

FU-Frank Underwood

13.10.2021 20:46:29

0
Sözlükten kelimelerin karşılığına bakmamı söylemişsin ama bence sen sözlükten anlamlarına değil ilkokul Türkçe dersine yeniden başlasan iyi olur, hatta ilk dersini ben vereyim ''tamammı''. MI AYRI YAZILIR ''tamammı'' ''anladınmı'' ''sıkıntılımıdır'' nedir ya. Bu arada Türkçe ve İngilizce karıştırarak yeni bir kelimeyi yani ''fanboyluluk'' literatüre kattığın için teşekkürler, en azından ''fanboyluk'' diyebilirdin be canım.

BSC Misafiri

13.10.2021 19:47:46

+1
quote:

Orjinalden alıntı: FU-Frank Underwood Herife bak okuyup analiz etme yeteneği yok, araba sürüş mekanikleri neden gelişsin ki diyor, 2009 dan kalma arabaya atlayarak binme animasyonunu 2021 de görmek bence biraz abes. OFFFF ben niye böyle insanlarla tartışıp kendimi sinir ediyorum ki??? sizin gibi koyunlar oldukça tarlada tilki çok olur, bunlar size müstahak.
Sıkıntılımıdır nedir ya yıllardı olan araba sürüş mekanigini yıl 2021 diye neden degiştirmediler diyor oyunun kendi böyle NFS yada GTA sürüşü bekliyor sıkıntılı cahil.

FU-Frank Underwood

13.10.2021 18:49:07

0
Herife bak okuyup analiz etme yeteneği yok, araba sürüş mekanikleri neden gelişsin ki diyor, 2009 dan kalma arabaya atlayarak binme animasyonunu 2021 de görmek bence biraz abes. OFFFF ben niye böyle insanlarla tartışıp kendimi sinir ediyorum ki??? sizin gibi koyunlar oldukça tarlada tilki çok olur, bunlar size müstahak.

BSC Misafiri

13.10.2021 18:22:00

+1
quote:

Orjinalden alıntı: FU-Frank Underwood Canım misafir dostum benim(!) şimdi beni iyi dinle; Oyuna bakınca ne görüyorsun eyyyyyyyyyyyyyyyyyyy bay misafir? saints row 3 + fortnite kırması bir şey olmuş bu. Yeni jenerasyon oyun yapımcıları aşırı tembel. Aynı animasyonları 10 senedir kullanıyorlar, eğer fark ettiysen videonun başında ana karakter arabaya atlayarak giriyor ya, heh o animasyon işte ilk SR3 te kullanılmıştı ve hala da bu yeni ''nesil'' SR oyununda da kullanıyorlar. Benim asıl değinmek istediğim geliştiricilerin artık umrunda değil oyunlar, ben yaparım parama bakarım havasında hepsi. Araba sürme mekanikleri videoda gördüğüm kadarıyla 3. ve 4. oyundan hiç farkı yok hala o tembel dizayn devam ediyor. İşin özü aynı mekanikleri makyajlayıp süsleyip püsleyip önümüze oyun sunmalarına laf ettirtmemenizdir. Siz böyle oldukça bu oyun gibi tembel dizaynları daha çok görürüz Bay Misafir.
Sen saints row oyunundan ne bekliyorsun ? Araba sürüşleri aynı diyorsunki bu zaten 1. oyundan beridir olan birşey neden degiştirsinler ? Araba atlayıp binme animasyonu zaten saints rowda olan birşeydi ve bunu neden kaldırsınlar Allah aşkına git GTA oyna senin için var olan özellikleri kaldırsınlar degişik bir oyun ortaya çıkarsınlar demi GTA dan devam et sen böyle oyunlara hiç bulaşma.

BSC Misafiri

13.10.2021 18:21:55

+1
bu saçmasapan oyunuda ne büyüttüler be

FU-Frank Underwood

13.10.2021 16:42:30

+1
Tabi her sene Cod, Assassin's Creed ve Far Cry gibi sürekli aynı oyunu oynamaktan beyninizi yaktıysanız bu gibi durumlar sizi etkilemiyor olabilir.

FU-Frank Underwood

13.10.2021 16:40:19

0
Canım misafir dostum benim(!) şimdi beni iyi dinle; Oyuna bakınca ne görüyorsun eyyyyyyyyyyyyyyyyyyy bay misafir? saints row 3 + fortnite kırması bir şey olmuş bu. Yeni jenerasyon oyun yapımcıları aşırı tembel. Aynı animasyonları 10 senedir kullanıyorlar, eğer fark ettiysen videonun başında ana karakter arabaya atlayarak giriyor ya, heh o animasyon işte ilk SR3 te kullanılmıştı ve hala da bu yeni ''nesil'' SR oyununda da kullanıyorlar. Benim asıl değinmek istediğim geliştiricilerin artık umrunda değil oyunlar, ben yaparım parama bakarım havasında hepsi. Araba sürme mekanikleri videoda gördüğüm kadarıyla 3. ve 4. oyundan hiç farkı yok hala o tembel dizayn devam ediyor. İşin özü aynı mekanikleri makyajlayıp süsleyip püsleyip önümüze oyun sunmalarına laf ettirtmemenizdir. Siz böyle oldukça bu oyun gibi tembel dizaynları daha çok görürüz Bay Misafir.

BSC Misafiri

13.10.2021 15:20:47

+9
quote:

Orjinalden alıntı: FU-Frank Underwood 3. oyunu fortnite grafikleri sosunu döküp üstüne new mexico t-shirtü giydirmişler. şimdiden 50 metascore'u görebiliyorum.
Fortnite grafikleri ile bunu nasıl bagdaştırdın güzel kardeşim ? Saints Row zaten ilk oyunundan beri oynanışı hep abzürd kendine has olan bir oyun fortnite ile ne alakası var şimdi ?

FU-Frank Underwood

13.10.2021 13:27:19

0
3. oyunu fortnite grafikleri sosunu döküp üstüne new mexico t-shirtü giydirmişler. şimdiden 50 metascore'u görebiliyorum.
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Saints Row Reboot ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız