Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Yeni Saints Row Oyunu Cross-Play'i Desteklemeyecek

 
 
Yayıncı Deep Silver ve geliştirici Volition, Saints Row'un (2022) Cross-Gen desteğine sahip olacağını ancak Cross-Play'i desteklemeyeceğini bildirdi. Dolayısıyla Xbox Series X|S ve Xbox One'daki veya PS5 ve PS4'teki kullanıcılar birlikte oynayabilecek ancak Xbox ve PlayStation konsollarındaki kullanıcılar birlikte oynayamayacak. PC ve konsol sürümleri arasında çapraz oyun desteğinin olup olmayacağı bilinmiyor.
 
Yeni Saints Row oyununda, yanında dostların Neeah, Kevin ve Eli ile geleceğin Mafya Babası olarak Saints çetesini kuracak, Santo Ileso'nun sokaklarında kurduğun imparatorluğu büyütüp şehrin kontrolü için savaşırken Los Panteros, Idols ve Marshall çeteleriyle mücadele edeceksin. Aslında Saints Row bir tür yeni şirket kurma hikâyesi. Tek farkı, Saints çetesinin işi suç işlemek. 
 
Saints Row (2022), 23 Ağustos'ta PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve Epic Games Store üzerinden PC için çıkış yapacak.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Vgchartz aksiyon macera açık dünya hikaye eğlence
ANNO: Mutationem Mobil Cihazlara Geliyor Ubisoft, Splinter Cell VR ve Ghost Recon Frontline'ı iptal Etti

Sarohan

24.7.2022 17:39:39

+1
2018 mobil oyunu gibi duruyor resmen. Karakterler desen leş ötesi. Ana karakter ve yan karakterler ancak bu kadar kötü olabilirdi.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Saints Row Reboot ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız