Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Yeni PlayStation 5 Güncellemesinin Discord Desteğini Getireceği Bildirildi

 
 
Sony tarafından oyunculara sunulan yeni nesil konsol PlayStation 5 için yeni güncellemeler gelmeye devam ediyor. Bu kapsamda yakın tarihli bir rapora göre yakında PlayStation 5 konsollarına gelecek olan yeni güncelleme ile Discord sohbet hizmetinin dahil edileceği belirtiliyor.
 
V7.0 güncellemesi ile Discord desteğinin geleceği bildiriliyor
 
 
 
Insider Gaming tarafından yayınlanan rapora ve bilgilere göre PlayStation 5 için yayınlanacak olan V7.0 güncellemesi Discord desteğini içerisinde barındıracak. 8 Mart 2023 tarihinden sonra ekleneceği belirtilen bu desteğin haricinde PlayStation 5 oyunlarının bulut hizmeti yoluyla yayınlanacağı da ortaya çıktı. 
 
Yeni güncelleme ile konsol sahiplerine sunulacak bulut özelliğinin PlayStation Plus Premium aboneliğine dahil edileceği belirtildi. Kaynaklar, Cronus adlı bu özelliğin birkaç aydır geliştirilmekte olduğunu ve test edildiğini bildiriyor. 
 
Insider Gaming Playstation 5'in 7.00 güncellemesinin halka açık Beta sürümünün önümüzdeki günlerde yayınlanacağını ve 30 Ocak'ta sona ereceğini belirtiyor. Öte yandan Discord desteğinin ekleneceği ilk olarak 2021 yılında duyurulmuştu.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Insidergaming sony playstation 5 ps5 playstation next gen
Tartışmalı Koruma Teknolojisi Denuvo Hogwarts Legacy'de Yer Alacak: Oyunu Nasıl Etkileyecek? Yeni The Witcher 3 Modu Henry Cavill'i Oyuna Dahil Ediyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
PlayStation 5
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız