Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Yeni Haunted House Oyununun İlk Videosu Yayınlandı

 
     80'li yılların klasikleşmiş serilerinden olan Haunted House, Haunted House: Cryptic Graves ile geri dönüyor. Mistik olaylar etrafında şekillenen bu yapım için ilk bilgiler paylaşıldı.
 
      Haunted House: Cryptic Graves'da doğaüstü güçleri bulunan Anya Graves adlı karakteri yöneteceğiz. Anya, güçlerini kullanarak oyundaki canavarları ve hayaletleri yok etmeye çalışacak. Karakterimizin güçleri arasında ölülerle konuşmak ve  yeni objeler yaratmak için özel yetenekler bulunuyor. Yarattığımız bu objelerle hayaletleri yok edeceğiz.
 
     Birinci bakış açısına sahip yapımın adventure-korku türünde olduğunu belirtelim. Yapım için yayınlanan tanıtım videosuna aşağıdan, oyunun resmi sitesine de buradan ulaşabilirsiniz. Oyun 2014'ün sonbaharında oyuncularla buluşacak.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak hauntedhousegame.com Haunted House: Cryptic Graves atari korku adventure fps pc
Alone in the Dark: Illumination için İlk Bilgiler ve Tanıtım Videosu Paylaşıldı Velocity 2X'in Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı

OldGamers86

1.9.2014 05:29:00

+1
Bir halt anlamadım.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Haunted House: Cryptic Graves
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız