Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Yeni Gundam Oyunu 21 Ocak'ta Duyurulacak

 
Bandai Namco, yeni Gundam oyunu için ilk teaser videonun 21 Ocak 2019 tarihinde Türkiye saati ile 13:00'da yayınlanacağını duyurdu.

Teaser video, PlayStation 4 üzerinde ulaşılabilir olan oynaması ücretsiz Mobile Suit Gundam: Battle Operation 2 oyununun içinde özel olarak yayınlanacak. Teaser videonun tamamı bir gün sonra, 22 Ocak'ta, internet üzerinden yayınlanacak.

Bandai Namco, Mobile Suit Gundam: Battle Operation 2'yi henüz oynamayan oyuncuların teaser videoyu ilk görme fırsatı sayesinde oyunu hemen indirebileceklerini ve aynı zamanda oyuna da bir göz atabileceklerini belirtti. Mobile Suit Gundam: Battle Operation 2 tamamen İngilizce olarak oynanabilir durumda. 21 Ocak 2019 TSİ 13:00 - 31 Ocak 17:59 TSİ arasında oyuna giriş yapan kullanıcılar şu bonusları kazanacak: 10,000 DP, Shooting Upgrade Program LV1, Hyper Bazooka [Revised] LV1 ve GM Kai LV1. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu
Catherine: Full Body Batıda PS Vita için Çıkmayacak What Remains of Edith Finch Epic Games Store'da Ücretsiz

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız