Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Yeni Guild Wars 2 Videosu Yayınlandı

Oyun için resmi bir çıkış tarihi hala verilmiş değil.
NCsoft yeni çıkacak olan Guild Wars 2 için trailer yayınladı. Bu yeni trailerda oyunda kullanabileceğimiz raceler tanıtılıyor. Ayrıca race görüntülerinde oyunun geçeceği şehirleri görebilmek de mümkün. Trailerda 5 tane race görüyoruz. Bunlar Sylvain, Charr, Human, Norn ve Asura. Bu arada yeni race çeşitlerinin oyuna eklenmesi Guild Wars'daki karakterlerinizle Guild Wars 2'ye geçiş yapamayacağınız anlamına geliyor.

Guild Wars 2005'de ArenaNet tarafından yapıldı. Bu güne kadar Guild Wars'ın Prophecies, Factions, Nightfall, Eye of North olmak üzere 4 tane ek paketi çıktı. Ayrıca Guild Wars ödeme çeşidi olarak B2P yani bought to play sınıfı içerisinde. Aylık ödeme yapmadan oynayabilirsiniz. NCsoft şuan için Guild Wars 2'nin ödeme çeşidini açıklamasada B2P olacağı söylentileri var.

Ayrıca NCsoft Guild Wars 2 fan sitelerinde oyunun 2010 da kapalı beta aşaması, 2011 de ise tam sürüme geçeceği tartışılmakta.

Oyunun yeni trailerına buradan ulaşabilirsiniz;

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak mmorpg pc guild wars 2
Bayonetta'daki Bazı Silahların Tasarımı Sunsoft; Blaster Master ile Dönüyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Guild Wars 2
+ TAKİBE
AL
39 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız