Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Yeni DS Hakkında Dedikodular Artıyor

    
 
 
      Nintendo'nun eğlenceli oyun konsolu DS, geniş oyun yelpazesi ve farklı oyun oynanış şekilleri ile milyonlarca oyuncunun kalbini çalmayı başardı. Popülaritesinden bugün bile birşey kaybetmeyen 6 yaşındaki DS, kimi dedikodulara göre yerini önümüzdeki E3'de duyurulacak olan yeni nesil DS'ye ( DS 2 ? ) bırakacak.
 
   Bu konuda son dedikodular GDC'den geldi. Yine çift ekrana sahip olacak el konsolunun ekranlarınında büyük olacağı söyleniyor. Tabii yüksek çözünürlüklü grafiklerse cabası. Ekranlarla ilgili bir diğer detay ise aralarında ki boşluğun bir hayli az olacağı yönünde. Bu sayede bütün bir ekran görünümüne sahip olacak. Sistemin bir hız ölçere sahip olacağıda yine gelen dedikodular arasında yer alıyor. Pek çok yapımcının DS2 dev-kit'leri ile oyun yapmaya başladığı ve 2010 sonunda hazır hale getireceğinide ekleyelim.
 

      Aslında bahsedilen dedikodular kulağa çokta uçuk gelmiyor. Umarız yeni DS (ya da adı her neyse) eski Nintendo DS oyunlarınıda destekler.
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak nintendo dsi ds el konsolu video inceleme yeni nesil ds
Dead or Alive: Paradise'tan Yeni Görüntüler 7-13 Mart Steam Satışları

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Nintendo DSi
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız