Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Yeni DLC ile Cities: Skylines Karlara Bürünüyor


       Yavaş yavaş karla buluştuğumuz şu günlerde Cities: Skylines için mevsimin temasına uygun bir DLC duyurusu geldi. Paradox, oyunun yeni DLC'si Snowfall'u duyurdu.
 
       Oyunu bembeyaz bir atmosfere sokan bu DLC yeni hava durumunun yanında yeni ulaşım araçları ve hava durumunun etrafında şekillenen yeni oyun içi araçları getiriyor. Hava soğudukça şehrin ısınma sistemiyle ilgilenmek ve karla birlikte ulaşımın imkansız hale geldiği yollar için önlem almak zorunda kalıyoruz. Bunun yanında tramvay gibi yeni ulaşım araçları da oyun ekleniyor.
 
      Snowfall DLC'sinin yanında oyun için ücretsiz bir güncelleme yayınlanacak. Bu güncelleme oyuna kar ve sis gibi hava olaylarını eklerken oynanışa herhangi bir etki yapmayacak. Bahsettiğimiz DLC ve güncelleme bu senenin sonunda çıkış yapacak. Yayınlanan duyuru videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz. 

Bu haberin bağlantısı
URL
cities: skylines paradox colossol order pc simülasyon
Humble, Civilization ve XCOM Serisine Büyük Fırsatlar Sunuyor Black Desert Online'ın Ünlü Karakter Yaratma Aracını Şimdiden Deneyin
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

nameste108

20.1.2016 15:33:29

0
quote:

Orjinalden alıntı: frivolousam Isınma ve kara bağlı ulaşım sorunlarına önlem almak zorunda olacaksınız diyosunuz sonra da oynanışsa etki yapmayacak diyosunuz... :s
hocam, etki yapmayacak denilen bölüm ücretsiz güncelleme için, ücretsiz güncelleme ile oyuna sis ve yağmur eklenecek, sadece kozmetik değişiklik... dlc'de etkinin olacağı (suyun donması, elektrik santrallerinin arızalanması, yolların kapanması vs.) belirtilmiş ve kayak alanları, buz pisti gibi yeni yerler eklenecek.

oveo531

20.1.2016 15:03:33

0
"Snowfall DLC'sinin yanında oyun için ücretsiz bir güncelleme yayınlanacak. Bu güncelleme oyuna KAR ve sis gibi hava olaylarını eklerken oynanışa herhangi bir etki yapmayacak." Kar değil, yağmur olacak o.

ezicioyuncu

20.1.2016 08:22:29

0
''Bahsettiğimiz DLC ve güncelleme bu senenin sonunda çıkış yapacak.'' Ciddisin demi 2016 aralıkta çıkacak he , yoksa o açıklama sene sonu çıkması planlanan dlc şimdi mi çıkacak diyor !

frivolousam

20.1.2016 07:42:47

0
Isınma ve kara bağlı ulaşım sorunlarına önlem almak zorunda olacaksınız diyosunuz sonra da oynanışsa etki yapmayacak diyosunuz... :s

Shovel Knight

19.1.2016 23:46:29

0
duyuru çok geç geldi 2 sene önceden falan duyursalardı alırdım

nameste108

19.1.2016 23:39:56

0
bu senenin sonu mu -.-
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Cities: Skylines
+ TAKİBE
AL
15 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız