Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Yeni Cooking Mama Oyununu Vejetaryen Olarak Oynayabileceksiniz

 
Nintendo Switch'e Planet Digital Partners tarafından yeni bir oyunu gelecek olan Cooking Mama, vejetaryen bir 'mod'a sahip olacak.
 
Yeni Cooking Mama oyununda vejetaryen ya da et pişirmek istemeyen oyuncular, oldukça yaratıcı olan etsiz tarifler pişirebilecekler. Oyun bununla da sınırlı kalmayacak, yapımda bir de geleneksel mod bulunacak. Yani etli yemekler pişirmek istiyorsanız bunu da gerçeğe dökebilirsiniz.
 
Cooking Mama: Coming Home to Mama bu sonbaharda piyasaya sürülecek.
 

Normalde oldukça vahşi bir oyun olan Cooking Mama bu kez biraz olsun yenileniyor. Annen ne diyorsa, sen de o yemeği pişirmelisin. Ancak eğer sen de istersen bu yemekleri biraz daha az vahşi hale sokabilirsin. et yemeği dilersen de biraz daha az vahşi yemeklerden ibaret olan sebze yemekleri.
 
Cooking Mama: Coming Home to Mama'da iki farklı mod yer alacak. İlk modla anneniz sizden sadece et yemekleri, "Geleneksel Mod"u seçerseniz anneniz sizden etli, sebzeli her türlü yemeği isteyebilir.  

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Kotaku Cooking Mama Nintendo Switch Cooking Mama: Coming Home to Mama
Ninja'nın Eski Kanalında Pornografik İçerikli Kanal Önerildi Destroy All Humans! Remake Özel Sürümleri Tanıtıldı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız