Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Yeni Bleach ve Dragon Ball Oyunları Yolda

 
    Haftalık yayınlanan Shonen Jump dergisi son sayısında, bir sonraki sayıda gösterilmek üzere 2 popüler serinin yeni oyunlarına sayfalarında yer vereceğini açıklamış.
 
     Alınan bilgilere göre yeni oyunların Bleach Heat the Soul 7 ve Dragon Ball Tag VS olacağı söyleniyor. Yani 2 anime uyarlaması oyun serisinin yeni oyunları çıkarılmaya hazırlanıyor. 
 
    Oyunları açarsak, Bleach Heat the Soul 7'nin Sony tarafından yapılan 3D PSP oyunu olacağı açıklandı. Önceki 6 oyunundan birini oynadıysanız neye benzeyebileceğini tahmin edebilirsiniz. Pek bir fark beklenmiyor. 2010 yılı içerisinde çıkarılması düşünülüyor. 
 
     Dragon Ball Tag VS ise Namco Bandai tarafından PSP'ye geliştiriliyor. Oyunun "takım savaşı"nı benimseyeceği belirtiliyor. Özellikle multiplayer kısmı oyunun önemli bir parçası olacak. Bu oyunda 2010 içinde çıkacak gibi görünüyor. 
 
     Herhalde bu habere en çok anime seven PSP oyuncuları sevinecektir. Bleach ve Dragon Ball karakterleri tekrar avuç içlerimize gelerek eğlenceli dakikalar yaşamamızı sağlayacaklar.
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Bleach Heat the Soul 7 Dragon Ball Tag VS Namco Bandai psp sony
2010 Yılında İngiltere Oyun Pazarı %7.8 Küçüldü Castlevania: Lords of Shadow Remake Olabilirdi

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız