Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Yeni Batman Filmi Batman’in Travmaları Etrafında Şekillenecek


DC evrenini hatta çizgi roman dünyasının en önemli ve en popüler karakterinden olan Batman’in yeni bir film uyarlaması geliyor bildiğiniz gibi. Bu yeni uyarlama paylaşılan ilk görseller ve oyuncular sebebiyle oldukça merak uyandıran bir film.

Şu ana kadar konusu ile ilgili net bir açıklama yapılmadı, ancak Batman’in ilk yıllarını anlatacağı biliniyordu. Filin yardımcı senaristi Matt Tomlin de yaptığı açıklama ile filmin Batman’in ilk yıllarını anlatacağını doğruladı. Ayrıca filmin Batman’in travmaları üzerinde şekilleneceğini ekledi. Ayrıca paylaşılan fotoğraflara bakılarak filmin günümüzde değil 90’larda geçeceği tahmin ediliyor.

Açık konuşmak gerekirse şahsım adına bizleri çok iyi bir filmin beklediğini söyleyebilirim. Ancak bildiğiniz gibi böyle büyük yapımlarda stüdyo bir müdahalede bulunabiliyor, bu yüzden film çıkmadan yorumda bulunmak çok yanlış olur.

Filmin yönetmenliğini Matt Reeves yapıyor. Mattson Tomlin ve Matt Reeves ise birlikte senaryoyu yazdı. Filmin oyuncu kadrosu ise şöyle: Robert Pattinson (Batman), Colin Farrell (The Penguin), Zoë Kravitz (Catwoman), Andy Serkis (Alfred Pennyworth), Paul Dano (The Riddler), Jeffrey Wright (Jim Gordon) ve John Turturro (Carmine Falcone). Filmin 1 Ekim 2021'de vizyona girmesi bekleniyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak screenrant DC'nin Film ve Dizi Haberleri DC film dizi haber the batman batman film batman evreni
Mireille Enos, World War Z 2’nin Yapılmasını İstediğini Açıkladı Lazlow Jones, Rockstar'dan Ayrıldı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

kutsall1

16.8.2020 09:39:14

0
Daha önce bu konuda bir film zaten yapılmıştı sanki

BSC Misafiri

15.8.2020 01:05:25

+1
Cast seçimi en kötü Batman filmi olmakla beraber kostüm ve Batmobile da gerçekten kötü 90'larda geçio diye herşeyi leş yapmak saçmalık Tim Burton yapımı eski Batman filmleri örnek alsınlar, çok gereksiz bir yeniden yapım. Penguin gibi çirkin şişman bir karakteri Colin Farrel gibi bir karizma oynayacak tipi değiştirilmeden, komiser Gordon ve Catwoman zenci nedir bunlar ya saçmalık, Batman'i oynayan elemanda zaten Batman/Bruce Wayne havası yok, herşeyiyle bitik bir film imajı var, cosplay gibi duruyor Batman. Bir tane mi olumlu bi olayı olmaz bir filmin.

BSC Misafiri

14.8.2020 16:07:48

0
müthiş bir film bizi bekliyor. tek şüphem batman i oynayacak elemandan emin değilim.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
DC'nin Film ve Dizi Haberleri
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız