Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Yeni Batman Ekimde mi Çıkacak? [Güncellendi]

 
Geçtiğimiz yılın şüphesiz en iddialı ve süpriz oyunlarından biri olmayı başaran Batman : Arkham Asylum'un yeni oyunu ne zaman çıkacak?
 
Video Game Awards 2009 töreninde yapılan duyurusu ve ilk videosu ile büyük bir merak uyandıran Arkham Asylum 2'nin dağıtım haklarını elinde bulunduran Warner Bros.'tan konu ile ilgili bir ipucu geldi.
 
Warner Bros.'un Almanya ayağının çıkış tarihlerinin gösterildiği bir takvimde oyunun çıkış tarihi Ekim ayı olarak listelendi. Bu haberin oyun sitelerinde yayınlanmasından kısa bir süre sonra ise firma bu takvimden yeni Batman oyununu çıkarttı.
 
İlk oyunun başarısı ile ikinci oyundan daha büyük beklentileri olan oyuncuların merakının ne zaman giderileceğine ise önümüzdeki dönemlerde göreceğiz.
 
Güncelleme : Warner Bros. yaptığı açıklama ile Batman : Arkham Asylum 2 ile ilgili çıkan haberin doğruluk payı olmadığını ve oyunun belirtilen bu tarihte çıkmayacağını "Arkham Asylum'un devam oyunu için bir çıkış tarihi duyurusu yapmadık" sözleri ile belirti. 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Batman: Arkham Asylum 2 Arkham Has Moved PC PS3 xbox 360 Rocksteady
Nintendo Online Servislerinde 1 Şubat Oyunları Mass Effect: Redemption 3 Şubat'ta Ücretsiz

BSC Misafiri

1.4.2010 02:06:56

0
oyun pc ye çıkcak mı
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Batman : Arkham City ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
179 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız