Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Yeni Amnesia Sitesinde Hareketlenme Var


     Geçtiğimiz haftalarda haberini aldığımız yeni Amnesia oyununun sitesinde bazı hareketlenmeler var. 
 
     İlk açıldığında buğulu bir resimle karşılaştığımız sitede buğu kalktı ve yeni Amnesia oyununun konsept tasarımları ortaya çıktı. Konsept tasarımlarının yanı sıra Amnesia hayranları NextFrictionalGame.com sitesi üzerinde yeni bir sayfa buldu.
 
     Buradan ulaşabileceğiniz internet sayfasında sadece anlayabileceğimiz türden olarak "Domuzlar için makina 2012'de gelecek." yazıyor. Tabi ne kadar anlayabilirsek... Ancak hayranların forumlarda belirttiğine göre bu yeni oyunun ismi Amnesia: A Machine for Pigs de olabilirmiş. Konsept tasarımında asılan domuzu görünce neden olmasın diyoruz.
 
     Bazı mail adreslerinin bulunduğu bu sayfada TCR@nextfrictionalgame.com ve FG@nextfrictionalgame.com adresleri dikkatleri çekiyor. Hayran sitelerinde belirtilenlere göre buradaki TCR ismi, Dear Esther ile birlikte gündeme gelen bağımsız yapımcı The Chinese Room'u ve FG de Frictional Games'i belirtiyor. 
 
     The Chinese Room'un sitesinde yeni bir proje üzerinde çalıştıklarını belirtmesi ve bu oyunun bir korku oyunu olduğunu eklemesi, ortaya koyulan iddiaları daha inanılır hale getiriyor.
 
     Ve son olarak yapılan iddialara göre hayranların ikinci tasarımın renk değerleriyle oynadığında, üzerinde aynanın etrafında bazı harfler yer alıyor. "c p f g o i i c m n i g s" harflerinin yer aldığı resimde verilmek istenen mesaj "GIF, PICS incoming" yani yeni resimler gelecek.
 


      Bakalım neler olacak... İşte ortaya çıkan sanatsal tasarımlar;
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Amnesia The Dark Descent Frictional Games Korku Gerilim Macera Adventure
FIFA 12'de Haftanın En İyi Golleri -18- Bu Hafta Çıkacak Oyunlar (20 - 26 Şubat)
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Zebercet

20.2.2012 18:23:52

0
quote:

Orijinalden alıntı: encuni Resimlerden bile korktum şerefsizim oyunu oynadıgım anlar aklıma geldi bir an :D
aynen resimler bile nefesimi daralttı eğerki bu oyunda kan ve et gibi unsurlar yoğun kullanılırsa olur

encuni

20.2.2012 01:06:32

0
Resimlerden bile korktum şerefsizim oyunu oynadıgım anlar aklıma geldi bir an :D

ShafakCool

20.2.2012 00:28:12

0
LZW WNAD ESQ ZAVW LZW YJWSLWJ WNAD. TML LZW WNAD SDKG ZAVWK LZW YJWSLWJ YGGV. THE EVIL MAY HIDE THE GREATER EVIL. BUT THE EVIL ALSO HIDES THE GREATER GOOD. XTCN KVMED CN S FSZTCHR. S FSZTCHR QVM WCYN. QCX VHEP QVM XTR NESOYTXRMCHY VQ WCYN. THIS WORLD IS A MACHINE. A MACHINE FOR PIGS. FIT ONLY FOR THE SLAUGHTERING OF PIGS.

SOLID SNAKE

20.2.2012 00:12:02

+2
Süper Olacak Süper ! Bir Şifrede Ben buldum Sanırsam. Style.css Dosyasında Olmaması gereken bir takım Harfler var. Dosyada CSS kodları normal bir şekilde gidiyor daha Sonra CSS dosyasında büyük bir boşluk var. En alta inmenize rağmen birşey yok, Ama bir okadarda Yana kaydırdığınızda... " LZW WNAD ESQ ZAVW LZW YJWSLWJ WNAD. TML LZW WNAD SDKG ZAVWK LZW YJWSLWJ YGGV. " Bu harfler yazıyor. Bu harfler ve Harflerin yazıldığı Yer Normal bir yer değil ve CSS kodları değil... [link]http://www.nextfrictionalgame.com/style.css[/link]
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Amnesia: The Dark Descent
+ TAKİBE
AL
13 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız