Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Yakuza: Kiwami Xbox Game Pass'e Eklendi

 
Yakuza 0'dan sonra Yakuza Kiwami de Xbox Game Pass'te.
 
Sega, Yakuza: Kiwami'yi Microsoft Store'da Xbox One ve Windows 10 için 60,00 TL'den satışa sundu ve oyun hem konsol hem de PC için Xbox Game Pass'e eklendi.
 
Orijinal Yakuza oyununun remake sürümü ilk olarak Ağustos 2017'de PlayStation 4 ve daha sonra Şubat 2019'da PC için çıktı.
 
Yakuza: Kiwami'de, Kazuma Kiryu en iyi arkadaşını kurtarmak için işlemediği bir suçu üstlenir ve 10 yıl hapis cezası alır. Serbest bırakıldıktan sonra Kiryu, kendini yakuza ailesinden dışlanmış bir şekilde ve artık tanımadığı bir dünyada yalnız bulur.

Kiryu'nun eski yakuza ailesi olan Tojo Klanı'nın kasasından 10 milyar yen kaybolduğunda olaylar daha da kötüye gidiyor ve Kamurocho'nun kırmızı ışık bölgesinde bir savaş başlıyor. Kiryu, Haruka adında gizemli bir kızla birlikte hayatta kalmak ve etraflarındaki kargaşada gizlenmiş gerçeği ortaya çıkarmak için savaşmalıdırlar.

Bu haberin bağlantısı
URL
Xbox Game Pass Microsoft Konsol için Xbox Game Pass PC için Xbox Game Pass
The Division 2'yi 8 Saat Boyunca Ücretsiz Oynayın Valorant'ın İlk Yaması ile Raze ve Sage Nerflendi

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Xbox Game Pass
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız