Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Yakuza 7'nin Değişen Dövüş Sisteminde Hala Bisikleti Silah Olarak Kullanabileceğiz

 
Geçtiğimiz günlerde Sega tarafından Yakuza serisinin yedinci oyunu olan Yakuza 7: Whereabouts of Light and Darkness PlayStation 4 için duyurulmuştu. Bildiğiniz gibi oyunun dövüş sisteminin değiştiğini bu duyuruyla birlikte öğrenmiştik. Gerçek zamanlı dövüş zamanlı sisteminden, sıra tabanlı dövüş sistemine geçilecek. Oyun severler nasıl olacağını merak ederken, oyunun dövüş sisteminde bir şeyin değişmediğini öğrendik. Oyunun en eğlenceli silahlarından biri olan bisikleti bu oyunda da silah olarak kullanabileceğimizi açıkladı oyunun yapımcıları. 
 
Yakuza 7: Whereabouts of Light and Darkness; 16 Ocak 2020'de Japonya'da, 2020 yılı içinde Kuzey Amerika ve Avrupa'da çıkış yapacak.  Oyunun tanıtım yazısını ve duyuru videosunu aşağıda bulabilirsiniz.
 
Oyunun Tanıtım Yazısı: 
 
Yakuza 7 ile birlikte ana karakter ve dövüş sistemi değişiyor. Ana karakter ilk defa Yakuza Online'da karşımıza çıkan Ichiban Kasuga ve dövüş sistemi de sıra tabanlı taktiksel. Ichiban Kasuga ve ekibi dövüşler sırasında saldırı, iyileşme, destek ve daha fazlası gibi çeşitli komutlar verebilecek.
 
Oyun Yokohama, Isezaki Ijincho'da geçecek. Yeni bölge Tokyo, Kamurocho'nun üç katı büyüklüğünde. Her mekanın farklı hissettireceği belirtiliyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak ign yakuza 7 çıkış tarihi sega dövüş sistemi yakuza
Kingdom Hearts III DLC'si Re:Mind'ın Fragmanı 9 Eylül'de Gelecek Yooka-Laylee and the Impossible Lair 8 Ekim'de Çıkacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

deliliktir

2.9.2019 22:13:21

0
Reklam panosuyla, orta sehpa ile adam dövdük, bisiklet ne ki?

Cemlat

2.9.2019 21:18:34

+1
Açıkladıkları şu: Sıra tabanlı dövüş sistemi, diye geçmesine rağmen, bildiğimiz bütün jrpg lerde gördüğümüz aksine komutları canlı savaş sırasında vermemiz gerekecek. Olay komutu ver sonra sıranı bekle olmayacak. Dövüş sırasında aktif olarak sürekli kontrol gerekecek.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Yakuza 7
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız