Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Yakuza 7'nin Bazı Ara Sahneleri Paylaşıldı

 
Sega tarafından yapılan Yakuza serisinin yedinci oyunu Yakuza 7'nin bazı ara sahneleri paylaşıldı. Oyundaki ana karakter Ichiban Kasuga'nın sorunlu ve belalı gençliğini görüyoruz paylaşılan ara sahnelerde. Video spoiler niteliği taşıyor olabilir izlemek isteyenleri önceden uyaralım. 
 
Videoyu ve oyunun tanıtım yazısını aşağıda bulabilirsiniz. Yakuza 7: Whereabouts of Light and Darkness; 16 Ocak 2020'de Japonya'da, 2020 yılı içinde Kuzey Amerika ve Avrupa'da çıkış yapacak.
 
Oyunun Tanıtım Yazısı:
 
Yakuza 7 ile birlikte ana karakter ve dövüş sistemi değişiyor. Ana karakter ilk defa Yakuza Online'da karşımıza çıkan Ichiban Kasuga ve dövüş sistemi de sıra tabanlı taktiksel. Ichiban Kasuga ve ekibi dövüşler sırasında saldırı, iyileşme, destek ve daha fazlası gibi çeşitli komutlar verebilecek.
 
Oyun Yokohama, Isezaki Ijincho'da geçecek. Yeni bölge Tokyo, Kamurocho'nun üç katı büyüklüğünde. Her mekanın farklı hissettireceği belirtiliyor.
 
 
 
 
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak twinfinite yakuza 7 çıkış tarihi sega dövüş sistemi yakuza
Persona 5 Royal'dan Velvet Room Challenge Oynanış Görüntüsü DiRT: Rally Steam'de Ücretsiz

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Yakuza 7
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız