Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Yakuza 5'ten Sekiz Dakikalık Tanıtım Videosu


 
     Yakuza serisine zombi baskınını konu edinecek olan Yakuza of the End için sekiz dakika uzunluğunda yeni bir tanıtım videosu yayınlandı.
 
     Oyunun Tokyo Game Show 2010 fuarında gösterilen tanıtım videosunun uzatılmış versiyonu olan bu yeni tanıtım videosunda bir çok özelliğe yer verilmiş. Zombiler üzerine odaklanan oyunun videosu ilk olarak çevre kısımları ile açılışını yapıyor. Şehrin salgın olan noktasının kapatıldığını görüyoruz. Buna rağmen tüneller, alışveriş merkezleri gibi bir çok alanı ziyaret edebileceğiz. Bir çok silahı kullanma imkanımız olan oyunda ayrıca farklı bir sistem de kullanılmış. Karakterimiz örneğin araçların benzin deposuna ateş ederek sinematik bir şekilde zombileri avlayabilecek. Çoklu oyuncu kısımları ile de dikkat çeken oyunda ayrıca bir çok mini oyunda yer alıyor.
 
     2011 ilk çeyrekte Japonya'da muhtemelen bir yıl sonra da batıda çıkacak olan oyunun bu yeni tanıtım videosuna buradan ulaşabilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Ryu ga Gotoku of the End Yakuza 5 Sega Kazuma Kiryu Action PS3
Bulletstorm'un Aksiyon Figürü New Vegas'ın Bu Videosunda Kan Gövdeyi Götürüyor

erkefur

19.10.2010 21:06:56

0
Batıda niye bu kadar geç çıkar ?
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Yakuza: Dead Souls
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız