Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Yakuza 5 Duyuruldu


 
     Kazuma Kiryu'nun macerası tüm hızı ile devam ediyor. Sega bugün yaptığı açıklama ile özellikle Japonya'da PS3 satışlarına bir hayli etki eden Yakuza serisinin beşinci oyununu duyurdu.
 
     Hatırlarsanız geçtiğimiz ayın sonunda Famitsu dergisi ilginç bir resme yer vermiş ve bu resmin yeni Yakuza oyunundan olabileceği akıllara gelmişti. Bugün yapılan duyuru sonrasında yayınlanan ekran görüntülerinde ve oyunun ismi ile birlikte Famitsu'daki bu görüntünün de yeni oyuna ait olduğu ortaya çıkmış oldu.
 
     Japonya'da "Ryu ga Gotoku of the End" adı ile çıkışını yapacak olan oyunun ismine baktığımızda ise tabi ki "The End" ibaresi dikkatimizi çekiyor. Yakuza serisinin veya Kazuma'nın hikayesinin bu oyunla son bulup bulmayacağını ise zamanla öğreneceğiz. Japonya'da muhtemelen Mart ayında çıkışını yapacak olan oyun Avrupa'ya ise gene bir sene sonra gelecektir. Oyun için ayrıntıların TGS 2010'da verilmesi bekleniyor. Yayınlanan ilk görüntülere aşağıdan göz atabilirsiniz.
 

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ Bu haber ile ilişkili
Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Ryu ga Gotoku of the End Yakuza 5 Sega Kazuma Kiryu Action PS3
Marvel vs Capcom 3'ün Yeni Sinematik Videosu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Yakuza: Dead Souls
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız