Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Yakuza 4 Remaster Japonya'da 17 Ocak 2019'da Çıkacak

 
Yakuza 4'ün PlayStation 4 versiyonu Japonya'da 17 Ocak 2019'da çıkacak, Famitsu'nun haftalık sayısında duyuruldu.

Dergi ayrıca oyundaki ana karakterlerden biri Masayoshi Tanimura ile ilgili de bir bilgi paylaştı. Masayoshi Tanimura'nın bazı diyaloglarının yeniden gözden geçirilmesi ve yeniden kaydedilmesi gerekiyordu ancak orijinal seslendirme sanatçısı Hiroki Narimiya'nın emekliye ayrılmasından dolayı karakter modeli ve seslendirme sanatçısı değişti. PlayStation 4 versiyonunda Masayoshi Tanimura'yı canlandıracak isim Toshiki Masuda olacak. 
 
Sega, geride bıraktığımız Mayıs ayında Yakuza 3, Yakuza 4 ve Yakuza 5 remaster versiyonlarının PlayStation 4'e geleceğini duyurmuştu ve Yakuza 3 Japonya'da 9 Ağustos'ta çıktı. Sonbahar 2018'de çıkması planlanan Yakuza 4 ise gecikmeli olsa da Japonya'da 17 Ocak 2019'da çıkacak ve geriye Yakuza 5 kalıyor. Batı çıkış tarihleri hakkında halen resmi bir açıklama yok. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu pc bsc
Samuray Cyberpunk Taktiksel Aksiyon RPG Midnight Wave için Kickstarter Kampanyası Başladı Bethesda Fallout 76'da Karşılaşabileceğiniz Hatalar Konusunda Uyardı

BSC Misafiri

23.10.2018 17:50:33

+1
Gene ayrı gayrı çıkış tarihleri.. Dünya geneli yapın ya da hiç batıya bulaşmayın kendi içinizde takılın ya. Bu nasıl bir satış stratejisi? Yakuza 6'yi caponlar oynadı bitirdi unuttu, batıya ne zaman sonra geldi..
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız