Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Yakın Bir Zamanda Yeni Deus Ex Oyunu Göremeyeceğiz

 
 
   Eurogamer'ın kendi kaynaklarından edindiği bilgilere göre geliştirici Eidos Montreal odağını diğer projelere çevirdiği için bir süre başka bir Deus Ex oyunu göremeyeceğiz. En son sunulan Deus Ex oyunu Mankind Divided, 23 Ağustos 2016 tarihinde PS4, Xbox One ve PC için çıkış yapmıştı.
 
   Kotaku'nun daha önceki raporuna göre Eidos Montreal, Crystal Dynamics ile yeni Tomb Raider oyunu üzerinde çalışıyor ancak bu haber henüz doğrulanmış değil. Eurogamer tarafından ortaya atılan yeni bir söylenti ise yine bu iki ekibin bir Guardians of the Galaxy oyunu üzerinde çalıştığı ve geliştirme sürecinin erken aşamasında olduğu yönünde.
 
   Geçtiğimiz hafta resmi olarak duyurulduğu üzere Square Enix ve Marvel ortaklıklarını duyurarak beraber yeni projelerde çalışacaklarını açıklamıştı. Bu ortaklığın sonucu gelecek ilk oyun ise Eidos Montreal ve Crystal Dynamics tarafından geliştirilen Avengers oyunu olacak. O yüzden Guardians of the Galaxy oyunu da olası görünüyor.
 
   Avengers oyunu için paylaşılan ilk tanıtım videosuna buradan ulaşabilirsiniz. Henüz hangi türde bir oyun olacağı ve hangi platformlara çıkacağı açıklanmamış olan Avengers oyunu hakkında daha fazla bilgi ise 2018'de paylaşılacak. Ayrıca Square Enix ve Marvel ortaklığıyla gelecek diğer projeler hakkında bilgiler yine 2018'de paylaşılacak.

Bu haberin bağlantısı
URL
Deus Ex Deus Ex Universe Eidos Montreal Square Enix PC PS4 Xbox One Mankind divided
Namco Kurucusu Masaya Nakamura Vefat Etti Phantom Dust'ın E3 2017'den Önce Çıkması Planlanıyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

MytHnfr

31.1.2017 16:50:12

0
Zaten iki oyun arasında 5 sene var. Bir sonraki oyunun da 4-5 sen sonra geleceğini düşünüyorum.

-Regardless-

31.1.2017 16:47:07

0
quote:

Orjinalden alıntı: Bugra4129
quote:

Orjinalden alıntı: -Regardless- Yazık oldu.Seriyi 3 oyun yapabilmek için 2.oyunda bir sürü soru ortaya çıkardılar.Tamamen amatörce bir iş.
Gerçekten Mankind Divided i oynadınmı? :d
Yanlış anlaşılmasın oyun tam bir şaheser.Ancak izledikleri politika çok kötü

Babblebabble

31.1.2017 04:41:10

0
Allah cezalarını verecek.PC'de pre-order yaptım DXHR'ın PC kalitesine güvenip, konsol arayüzlü ve bozuk kontrollü bişey geldi önüme. Yine de 100+ saat oynadım, sırf hikaye ve oynanış aşkına pozitif inceleme verdim. Ama bu PC işini bir daha Nixess'a vermezler inşallah.

Bugra4129

31.1.2017 01:46:28

0
quote:

Orjinalden alıntı: -Regardless- Yazık oldu.Seriyi 3 oyun yapabilmek için 2.oyunda bir sürü soru ortaya çıkardılar.Tamamen amatörce bir iş.
Gerçekten Mankind Divided i oynadınmı? :d

-Regardless-

30.1.2017 19:14:10

0
Yazık oldu.Seriyi 3 oyun yapabilmek için 2.oyunda bir sürü soru ortaya çıkardılar.Tamamen amatörce bir iş.

CheKD

30.1.2017 19:12:07

0
Mankind Divided'ın sonu,devamı çekilecek dizi,film finali gibiydi,olayları ucundan gösterdiler sadece,ara bir oyun olması dolayısıyla pek yadırgamıyorum bu durumu fakat hikayeyi ben dahil bir çok kişi eksik bulmuştu,hikayesi kötü değildi ama yetersizdi.Mankind Divided Human Revolution'dan daha iyi bir oyun olmayı başaramadı bence ama kötü bir oyun kesinlikle değildi hatta Deus Ex evrenini daha iyi yansıtan bir oyundu,umarım yeni bir Deus Ex oyunu için çok beklemeyiz ve bir sonraki oyun hikaye anlamında Human Revolution'dan da ve Mankind Divided'dan da çok daha iyi olur.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Deus Ex: Mankind Divided
+ TAKİBE
AL
21 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız