Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Xyp9x, Astralis'ten Ayrıldı!

 
     DBLTAP ve çok sayıda espor basın sitesinin yayınladığı habere Astralis oyuncusu Andreas "Xyp9x" Højsleth, takımdan ayrıldı. Kaynaklar Xyp9x'in Astralis takımdan ayrıldığını ve Danimarkalı ekibin birkaç gündür takım koçu Zonic ile antrenmanlara çıktığını belirtti.
 
     24 yaşındaki profesyonel oyuncu, 1 Temmuz’da takıma dahil olacak olan Patrick “es3tag” Hansen’in gelişini dahi beklemeden oyuna ara verme kararı almış. Yönetim ise Xyp9x'in yerine gelecek oyuncuyu arıyor. Önce Heroic'le es3tag'in erken transferi için masaya oturan Danimarkalı ekip, olumsuz yanıt aldı. Fransız basını 1pv.fr ise Vitality takımının yedek oyuncusu Alex "ALEX" McMeekin'e teklif sunduğunu fakat yaklaşan turnuvalar nedeniyle yönetimin sıcak bakmadığını bildirdi. Son olarak Astralis'in rotasını Lekr0'ya çevirdiğine yönelik söylentiler mevcut.
 
     Öte yandan geçtiğimiz günlerde Astralis takım kaptanı Lukas "gla1ve" Rossander sağlık sorunları nedeniyle kadro dışı kalmıştı ve gla1ve'in yerine Jakob “JUGi” Hansen dahil edilmişti. CS:GO devini zor günler bekliyor gibi görünüyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
VFŞL 2020 Yaz Mevsimi Kadroları Belli Oldu Northgard Origin Access Premier'e Eklendi

xenferious

30.5.2020 02:08:59

0
Astralis.ggwp
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Counter Strike: Global Offensive
+ TAKİBE
AL
108 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız