Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Xenogears, Bugün Amerika PSN'de

Oyun Japonya PSN'de 2008 yılında çıkmıştı.

     PS ve PS2 zamanında gerçekten JRPG'ye doymuştuk. tabi türünün onlarca örneği ile karşılaştığımız bu oyunlardan öne çıkanlarda vardı. Özellikle PSOne'da Final Fantasy serisi, Chrono Cross, Xenogears, Legend of the Dragoon ve daha sayamadığımız bir çok oyun ile karşılaşmıştık. Bu oyunlar bildiğiniz gibi dönem dönem PSOne klasikleri kapsamında PSN üzerinden tekrar yayınlanıyor. İşte bu kapsamda yayınlanacak olan son oyunda Xenogears oldu.
 
     Xenogears'ı ilk oynadığım zamanı hatırlıyorum. Hele o ilk çöl bölümleri ömrümden resmen ömür götürmüştü. Bir yandan "Nerdeyim?, Ne oluyor?" sorularını ararken, diğer yandan muhteşem ara sahneleri izliyor ve bir yandan da level kasmaya çalışıyordum. Özellikle Active Time Battle sistemi üzerine kurulu olan dövüş sistemini eminim benim gibi birçok Final Fantasy hayranı da sevmiştir. Eee ne de olsa o dönemin yıldızı Square Soft imzası var..
 
     Neyse lafı daha fazla uzatmadan asıl konumuza geçelim. İşte PSOne'ın en iyi JRPG'lerinden biri olan Xenogears, bugün Amerika hesaplı PSN kullanıcılarının beğenisine sunulacak. PSOne klasikleri kapsamında yayınlanacak olan oyunun Avrupa sürümü için ise bir açıklama yapılmamış.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Xenogears PSOne PS3 PSN PS Klasikleri Square Enix SquareSoft JRPG
GamesCom2011 Katılımcılarının Bir Kısmı Belli Oldu Yeni Command & Conquer Oyunu Yolda

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Xenogears
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız