Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Xbox Series X'te Bulunacak Bağlantı Girişleri

 
AMD dün CES 2020 etkinliğinde Xbox Series X'in arka tarafına ait sahte bir görsel paylaşarak büyük ses getirdi. Hatta AMD de etkinlikten sonra sahte render kullandıklarını itiraf etti.
 
Fakat şimdi yeni nesil Xbox konsolunun arkasının nasıl görüneceğine dair biraz daha net bir bilgiye sahibiz.
 
Disk sürücüsü bulanmayan Xbox One konsolunun 2019'da piyasa sunulacağı ve Microsoft'un yeni nesilde iki Xbox konsolu ile karşımıza çıkacağı haberlerinin orijinal kaynağı Thurrott, Xbox Series X'te bulunacak bağlantı girişlerini açıkladı.
 
Thurrott'un haberine göre Xbox Series X yedi adet bağlantı girişine sahip olacak. Bunlardan altı tanesi iki adet Superspeed USB-A bağlantı noktası, HDMI, ethernet, optik ses ve güç bağlantısı.
 
Konsolun arkasında hata ayıklama için bir bağlantı noktası daha olabileceği belirtilmiş fakat son bağlantı noktası hakkında kesin bir bilgi yok. Sonuç olarak konsol halen geliştiriliyor.
 
Xbox Series X 2020'nin sonlarında çıkacak. Özel olarak tasarlanmış AMD işlemci, yüksek bant genişliği sunan GDDR6 bellek ve yeni nesil bir katı hal sürücüsü (SSD) ile Xbox Series X; geliştiricilere yaratıcı düşüncelerini hayata geçirmeleri için gereken gücü sunacak. Dört konsol neslinden binlerce oyun, Project Scarlett'te en iyi şekilde görünecek ve oynanacak.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak thurrott Xbox Xbox Series X Yeni Nesil Xbox Konsolu Microsoft
VFŞL 2020 Kış Mevsimi Başlangıç Tarihi Duyuruldu! Dragon Ball Z: Kakarot'un Hikayesi 35 - 40 Saat Sürecek

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Xbox Series X
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız