Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Xbox Series X En Çeşitli Birinci Parti Oyun Kütüphanesine Sahip Xbox Olacak

 
Microsoft, yeni nesilde birinci parti oyun tarafında oldukça iddialı görünüyor.

Polygon ile röportaj gerçekleştiren Xbox patronu Phil Spencer, Xbox Series X'in önceki konsollar Xbox, Xbox 360 ve Xbox One'a kıyasla daha çeşitli birinci parti oyun kütüphanesine sahip olacağını belirtti.

Phil Spencer, gelecek oyunlarının farklı sanat stillerinden, AAA ve küçük oyunlara kadar çok çeşitli olacağını söyledi.
 
"Belli bir türden oyun portföyüne sahip olmak istemiyoruz. Onun yerine geniş bir oyun yelpazesi sunmak istiyoruz ve bu yüzden de son birkaç yıldır çeşitli oyun ve stüdyolara yatırım yapıyoruz."
 
"23 Temmuz'da göstereceğimiz oyunları baktım ve bu bizim şimdiye kadarki en çeşitli birinci parti oyun kütüphanemiz olmalı. Sanat stilinden oyun boyutuna kadar yani çok çok büyüklerden bir ısırımlık olanlara kadar çok çeşitli bir kütüphaneye sahip olacağız ve bence bu bizim güçlü olduğumuz taraf."
 
Phil Spencer ayrıca Xbox Game Pass'in geliştiricilerin daha çeşitli oyunlar geliştirmesine ve daha fazla risk almasına olanak sağladığını belirtti. Xbox Game Pass istikrarlı bir gelir akışı sağlaması sebebiyle oyunun yeterli miktarda satma endişesi biraz olsun ortadan kalkıyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Polygon Xbox Xbox Series X Yeni Nesil Xbox Konsolu Microsoft
Call of Duty: Modern Warfare ve Warzone Beşinci Sezon Teaser Video Justice League Snyder Cut'tan Yeni Klip Bu Hafta Yayınlanacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

İdrak İstimlak

1.2.2021 21:53:06

0
Oyunu iki defa bitirdim, atmosfer olarak aslında fena değil ama oyun mekanikleri olarak cidden oyun demek zor. Bildiğin railshooter gibi oyun yapmış adamlar...

jarkaman

1.2.2021 18:54:02

0
Ryse süper oyun ama sadece 40 dk ;) Görsel eyvallah çatışma mekaniği eyvallah ama konu ve çeşitli farklılıklar yok, 45 dakika sonrası sürekli kendini yineliyor heyecan vs. kalmıyor.

:::LOSTPLANET:::

21.7.2020 22:24:30

0
Artık su faturası gibi her ay çok az kullansam da çok kullansam da 45 lira 45 lira gidiyor.Sen de plus özelliklerini al, bulutu falan icine koy, bir ton oyunu hemen oynanabilir yap birleştir bunları, daha cok kazan Sony.

İdrak İstimlak

21.7.2020 18:35:19

+1
Zevk ve tercih meselesidir, sizdeki şu bakış açısını gayet iyi anlıyorum. Benim eleştirilerim sizin gibi oyunculara değil. Ama Ryse gibi metası 60 olan oyunları abartıp diğer tarafta artık 90 üstü meta almış, yılın oyunu ödüllerini toplamış yapımlara çamur atmakta doğru değil. Ama şimdi sorsan bu üyelere Ryse süper oyun, kör öldü, badem gözlü oldu hesabı...

jarkaman

21.7.2020 18:28:52

+2
Ne yalan söyleyeyim sf4 de lagsıs oynamak için geçmiştim 360 a ve yine nasılsa one ye sf5 çıkar diyerek xbox one almıştım ve iyikide almışım,bu sayede halo ile tanıştım. Şu an sadece halo için yine yeni nesilini tercih edeceğim. Alışması ilk başlarda zor ama alışınca diğer fps lerden farklı bir Multiplayer keyfi verdiğini görüyor ve bırakamıyor yada alternatifini bulamıyorsun. Tek korkum konsol fps sinden çıkıp pc ye göre oyun yapmaları. Yoksa eminim yine bir 1500 saat civarı oynarım. Beni bu saatler boyunca ps de tutacak oyun olmadığından yine halo oynamaya devam edeceğim. Zira bitip giden oyunlarında bir keyfi var ama malesef zamanı kısıtlı. Beklenti ve keyifler birazda değişken. Ne bir ps ci bana nede ben bir ps ciye yanlış karar veriyorsun diyebiliriz. Önümüzde bu olduğundan değil keyif aldığımız için tercih ediyoruz . Zira bir zamanlar kendimde konsol satarken ps e yönlendiriyorduk herkesi. Ama emin olun Xbox alan kişiler önüne konulanı yediğinden değil bunca yönlendirme varken bir sebebi olduğu için tercih ediyor bu konsolu...

aykut291

21.7.2020 18:21:04

0
Valla Sony Oyunları şu anda daha çok ilgimi çekiyor.Rachat And Clank,Project Atiha,Horizon,Demon Souls Little Big Planet ortaya gene Oyun konuşturdu.Xbox tarafıda ortaya bol bol Oyun atması lazım artık.Sadece Halblade yetmez bakalım 23 Temmuz iki gün sonra iddelarını kanıtlasınlar artık.Ms laf değil icraat bekliyorum busefer.Ortaya o 15 firmadan Last of Ous part 2 God of War ayarında oyun bekliyorum ben.Olursa Xbox Series X Tercih ederim olmassa ps5 i.

Thejoker58906

21.7.2020 16:21:29

+5
hocam bu nesilde kaybederlerse bahane hazırda duruyor zaten Microsoft sony gibi konsol odaklı değil oyuncu dostu , oyuncu odaklı bir firma derler bu seferde

Guest-AEF248198

21.7.2020 15:37:08

0
Xbox 360 döneminde çeşitlilik çoktu hocam. Ninja Gaiden, Gears of War, Halo, Forza şu an hatırlayamadığım bir sürü oyun var. Xbox One döneminde tanıtımın kötü olmasına rağmen nesle bol oyunla başlayan One idi ancak satışlar kötü gidince BENCE yapılması planlanan Scalebound gibi bazı oyunları iptal ettiler. Ancak bu nesil işler farklı Microsoft artık ekosistem oluşturup sadece belli bir kitleyle değil pazarı büyütmekle ilgileniyor. Burada da merkezde "konsol" değil "oyuncu" var. Yani sen istediğin yerde oyna. O zaman konsol ekseninde dönen bir pazar değil oyuncu kullanıcı ekseninde dönen bir pazar olduğu zaman, içerik üreticileri bu insanların ilgisini çekmek için çeşitlilikle beraber daha kaliteli içerikler üretmeye başlayacaklardır.

İdrak İstimlak

21.7.2020 15:22:57

+8
10 yıldan fazladır 3 oyun üzerinde dönüp duran bir kitlesi var zaten, exclusive cephesinde. Gerçi exclusive oyunları da kalmadı ama exclusive ruhunu yaşatan oyunlar yapma şansları hala devam ediyor. Ya bu sefer de Gamespass gibi aç ama beslenmesi gereken bir canavar var. Buna da senede 4-5 oyun çıkartacak stüdyoların kaliteli bir şeyler yapacağını düşünmek bana hayalci geliyor. Zaten bu konsolu alan kitlenin böyle bir beklentisi de yok, ne olsa oynayan bir kitle. 20 yıldır ilk oyunun üstüne grafikten başka bir şey koyamayan Halo'nun hala merakla bekleyeni iseler bize de diyecek bir şey kalmıyor.

YildirimBuyucusu

21.7.2020 14:53:32

0
Zamanında Xbox 360 konsolunda sınırlı birinci parti stüdyosu olduğu halde bile Playstation 3 ile neredeyse aynı miktarda satmıştı. Şimdi yeni sistemler, güç ve fiyat bakımından iddialı gelen konsolun birde birinci partiye el atması, sonraki jenerasyonun en çok konuşulan konsolu olma yolunda ilerliyor.

BSC Misafiri

21.7.2020 13:57:03

+4
ne salonu inletmeymiş arkadaş. adamların kriterlerine bak işiniz gücünüz yok mu sizin kardeşim

Guest-AEF248198

21.7.2020 13:51:13

+1
Hocam onun için de stüdyo sayısını 15'e yükselttiler. Ayrıca Hellblade'in anlattığı hikayeyle Gow'un dünyası tamamen farklı. Hellblade daha kişisel ve derin bir hikayeye sahip her insanın bunu anlaması zor, o yüzden oyunda dövüş mekaniğini çok ön plana çıkartmamışlar o sadece bir araç.

aykut291

21.7.2020 13:34:57

+2
O klasik okadarını EA sunumundada yapıyorlardı.God of Warınki farklıydı Kratosun suratı görülür görülmez.Halblade 2 güzelde olabilir kötüde olabilir o konuda kesin birşey söylemek için erken.İlk Oyunu okadarda iyi değildi bence tamam değişik sürükleyici bir Oyundu ama interaktif filim gibiydi aynen Oyun tek tip düşman tek tip kılıç sallama falan vardı Onun dışında çokda mükkemmel denebilicek bir Oyun değildi bence.Hallblade 2 yi 23 Temmuzda görürüz.Daha fazla Oyun gerek Sony Oyunları kasar popüleritisi çok yüksek değil bence.Bu durum tersine çevirirlerse alırım.

Guest-AEF248198

21.7.2020 13:25:52

+3
Ori, Cuphead bağımsız sıradan oyunlar mı veya The Medium? Oyun dünyası Gow'dan mı ibaret? Saydığın Halo, Gears ve Forza kendi türünün en iyi örnekleri arasında. Kusura bakmayın ama kendi isteklerinizi sanki tüm oyuncular istiyormuş gibi genelleyemezsiniz. Ayrıca salondan ses yükselmesini Hellblade 2 yaptı zaten buyur video.

aykut291

21.7.2020 10:53:11

+3
Valla ben bilmem birtane E3 de God of War duyurulduğunda millet salonu inletmişti ses yükselmişti öyle Oyun bekliyorum artık.Allah bilir gene Halo Geara vrya Forza yapıp geri kalanını bağsız sıradan Oyunlara boğarlar.Yok kardeşim kurtarmaz artık insanların ağzını açık bırakacak birşeyler gösterdiler gösterdiler yoksa ps5 devam.

BlackTower_35

21.7.2020 10:39:21

+5
Güzel bir Halo asla baymaz.. Forza da baymadı, lakin Forza nın evrende başka bir alternatifi yok. O yüzden bu iki oyun her zaman xbox da bulunması şarttır. Bunların yanına tabi yenilikler lazım. Çeşitlilik önemli..

Megathrone26

21.7.2020 10:34:18

+1
Soylediklerinden anladigim aslinda herkese hitap edecek birseylerin olmasini istiyorlar. Yani hardcore oyuncular cok fazla beklentiniz olmasin diyorlar. Ben oyle anladim. Zaten beklentim yok ama soylemeleri dusunduklerimi teyit eder nitelikte. En azindan bana oyle geldi

BSC Misafiri

21.7.2020 10:25:50

+7
Halo forza geow baydı artık yeni şeyler gösterin
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Xbox Series X
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız