Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Xbox One X'lerin İlk Siparişleri Tükenmek Üzere

Canavar gibi bir oyun listesi bekliyoruz.
 
     Microsoft'un Xbox serisine ekleyeceği Xbox One X bir sonraki büyük hamlesi olacak. En küçük konsolu olmasının yanı sıra şu ana kadar geliştirilmiş en güçlü konsolu da olacak. Oyun listesi konusunda sıkıntıları olsa da yukarıdaki özellikleri satması için yeterli oluyor sanırım.
 
      Konsolun en çok eleştirilen yönlerinden biri 500$'lık fiyat etiketi olmuştu. Oyun konsoluna 500$ verilmez diyen sevgili Avrupa ve Amerika vatandaşlarının fikirleri yavaş yavaş kaymaya başlıyor gibi zira artık 1000$'lık iPhone'ların çıktğı bir dünyada yaşıyoruz.
 
      Xbox One X'lerin ön siparişleri pek çok sitede devam ediyor. Fakat Amazon US'de tükenmiş durumda. Henüz Fransa, İngiltere, Almanya Amazon siteleri ön sipariş almaya devam ediyor. Amerika tarafında Target da tükenmiş olarak görünüyor fakat Best Buy'da hala sipariş verebiliyorsunuz.
 
    Elbette bu duruma çok güvenmemek gerekiyor zira bir konsol piyasaya çıkarken ilk dalgada özellikle düşük miktarda tedarik ederek olduğundan fazla talep varmış gibi göstermek standart hale geldi sayılır. Yıl sonu geldiğinde ortaya çıkan satış sayıları zaten durumu daha net gösterecektir. Ben açıkçası şu an koşturarak Xbox One X almak için bir sebep göremiyorum, konsolun gücü değil, neleri oynayacağımız önemli.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Xbox One Microsoft Konsol Next gen Xbox TV Kinect
Square Enix: "Oyunlar Artık Bir Servis" Unity'ye iOS 11 Desteği Geldi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

gultekinlive

25.9.2017 21:02:34

0
şüpheleri aslında başka bir xbox haberi değil, sony haberine karşı aynı şekilde editör tarafından geliştirilen eleştirel yaklaşım boşa çıkarabilir. sony türkiye'nin duyduğu ilgiyi microsoft türkiye duysaydı acaba editör bu ilk sipariş haberindeki son paragrafı yine kaleme alabilecek miydi? bu internet kullanan herkeste olması gereken medya okuryazarlığı bilincinin getirdiği son derece doğal bir sorgulayıcı yaklaşım. diyorum ki, ne gereği var haber kurgularında satır aralarını okumaya çalışmanın. nesnelliği koruması editörün işini kolaylaştırırdı. içinde bulunup destek aldığı iş ortamıyla forumdaşlar arasında ne şiş yansın ne kebap kaygısından kurtarırdı. mesela senin dediğin gibi olurlarsa, sükse yaratabilecek bir sony haberinde de düşünce belirtmek zorunda kalacaklar toplumsal sorumluluk gereği ve kaçınılmaz bir şekilde ya kullanıcılar gözünde ya da destek gördüğü iş ortamında mahçup duruma düşecek. mesela gökhan bu eleştirel yaklaşımını gt sport araç sayısı haberinde niye göstermedi de tam tersine tepki yönetimi gütmeye çalıştı!? artık daha dikkatli davranacaklarını umuyorum. hangi tarzı seçerlerse seçsinler bundan sonra inşallah hep birlikte haklarını verebileceğimiz bir prensip sahibi olurlar. yoksa azınlıkları tek tek kaybederler, klasik, türkiye'nin main stream tek taraflı medyacılığından biri haline gelirler. oysa bu adamlardan çok şey öğrendim ve bu duruma düşmelerini istemiyorum.

Master_Evil

25.9.2017 19:33:15

0
burda da 500tl'ye satılsa burda da biter

gultekinlive

25.9.2017 08:17:29

+2
haberler genelde popüler baskın tercihlerin, güç ve iktidar sahiplerinin söylemlerinin kurulduğu, kurgulandığı bir anlatı olduğu için ilk mesajımda bu durumu ülkemizdeki habercilik anlayışıyla ilişkilendirmiştim. sonra fazla iddialı olduğu ve editörlere de robotik rol biçtiğim gerekçesiyle ilk mesajımı sildim. basın özgürlüğü bir toplumsal sorumluluk getiriyor. haber metni kurgulanırken tarafsızlık, netlik, denge ve eşitlik sağlanmadığında güvenilir olmuyor. bunu da editör taraflı durumlarda, taraflar arasında, marstan gelmiş adam gibi tarafsız yaklaşım sergileyerek başarabilir. kişisel yaklaşımlarını 2si1 gibi "haberleri, gündemi değerlendirelim" şeklinde konsepte sahip olan kanallar aracılığıyla sunabilirler. trdeki genel konsol tercihi, bsc'nin gelir ve imkan sağlayıcıları editörün yanlılığı konusunda ister istemez beni şüpheye düşürüyor. "ben açıkçası şu an koşturarak xbox one x almak için bir sebep göremiyorum, konsolun gücü değil, neleri oynayacağımız önemli." demek haberciliğin denge ve eşitlik ilkesine aykırı olup, taraflılık ve yönlendirmeye giriyor. "elbette bu birlikte oynama mevzusu playstation'ı kapsamıyor zira minecraft artık microsoft'a ait." demek doğru bilgiyle yanlış ilişki kurup yanlış algı yaratmaya giriyor. "eğer sevdiğiniz markalar veya modeller bulumuyorsa üzülmeyin, mutlaka zamanla dlc paketleri halinde yeni araçlar sunulacaktır." demek tepki yönetimine giriyor.

esmerbuyucu

25.9.2017 03:50:41

0
quote:

Orijinalden alıntı: d3vstator Yazmayı gayette biliyorum, forum oyun bölümüne takılanların neredeyse yüzde 90 ı bende PS4 olduğunu biliyor, cep telefonundan yazılmış bir mesajda aradaki virgül mu canını sikti? Xbox ta bir çok oyun chechboarf sistemle veya dinamik çözünürlükle 4K olacak, aynı PS4 Pro da olduğu gibi. Ayrıca mevcut konsollar ile bunların üstüne çıkan ara nesil konsollarin sundukları grafikler arasında uçar kaçar ne fark var? Ha Xbox zaten 720p konsolu, aradaki fark benim için önemli diyorsan bilemem ama çıkar birisi de madem grafik önemliydi, neden 4 yıl bu çileyi çektin diye sorar insana. Son olarak bana hitaben yazdığın mesajlarda haddini bil, öyle yırtınma falan içerikli bayağı kelimeler içeren cümleler kurmamaya dikkat et. Bizim üslubumuz nasılsa, aynı üslupla cevap verin. Ben sizin askerlik arkadaşınız veya sokaktan geçen insana hitap eder gibi muhatap olabileceğiniz birisi değilim, zira bayağılıklardan çok nefret ederim.
Sen had bildirebilecek biri değilsin. Bir de üstüne üstlük kasıtlı bir şekilde küfür etmişsin. Babanızın forumu değil burası, kurallar var. İstediğiniz gibi konuşamazsınız. Şikayet edildin. ------------------------------------------------------------------------------------ Biri küfür eder, diğeri hakaret eder. Ayıp yani ne diyebilirim. Saygı kalmamış ki. Eminim daha öncesinde bu tarz konuşmalarınızdan dolayı mesajlarımı alıntılamamanızı rica etmişimdir. Ricadan anlamadığınız belli. Bloklasam bu sefer birkaç kendini bilmezin benim şahsiyetime söylenen hakaretleri şikayet etmek için kontrol edemeyeceğim. Sanırım bunlara özgüven aşısı verilmiş forumda bu kadar seviyeysiz olduklarına göre, başka bir açıklaması yok direkt hakaretvari konuşmaya başvuruyor.

Guest-E87629FD5

24.9.2017 13:52:12

+2
quote:

Orijinalden alıntı: d3vstator Yazmayı gayette biliyorum, forum oyun bölümüne takılanların neredeyse yüzde 90 ı bende PS4 olduğunu biliyor, cep telefonundan yazılmış bir mesajda aradaki virgül mu canını sıktı? Xbox ta bir çok oyun chechboarf sistemle veya dinamik çözünürlükle 4K olacak, aynı PS4 Pro da olduğu gibi. Ayrıca mevcut konsollar ile bunların üstüne çıkan ara nesil konsollarin sundukları grafikler arasında uçar kaçar ne fark var? Ha Xbox zaten 720p konsolu, aradaki fark benim için önemli diyorsan bilemem ama çıkar birisi de madem grafik önemliydi, neden 4 yıl bu çileyi çektin diye sorar insana. Son olarak bana hitaben yazdığın mesajlarda haddini bil, öyle yırtınma falan içerikli bayağı kelimeler içeren cümleler kurmamaya dikkat et. Bizim üslubumuz nasılsa, aynı üslupla cevap verin. Ben sizin askerlik arkadaşınız veya sokaktan geçen insana hitap eder gibi muhatap olabileceğiniz birisi değilim, zira bayağılıklardan çok nefret ederim.
Abi bırak bu esmertroll PS4 düşmanlığıyla kafayı çizmiş, anormal. Üzerine bomba bağlayıp PS4 cafeye dalabilir bu. Çok alakasız konuları PS4 düşmanlığıyla bitirebiliyor, çok kalitesiz bir HATER, troll, ezikkk...

MantarTheGreat

24.9.2017 11:54:38

+2
Haber sitesini beğenenler takibe devam edebilir. Ben gördüğümü yazdım. Bu saatten sonra da bsc yi takip etmeyeceğim.

gultekinlive

24.9.2017 11:43:39

0
hocam basın, haber, gazeteciliğin prensipleri var. böylesi daha renkli görünebilir ama akademik perspektife göre taraflı habercilik sayılıyor.

HayvanMetal

24.9.2017 10:59:55

0
quote:

Orijinalden alıntı: R.Rondo9 "Ben açıkçası şu an koşturarak Xbox One X almak için bir sebep göremiyorum, konsolun gücü değil, neleri oynayacağımız önemli." Playstation haber sitesine mi haber yapıyorsunuz? Taraflı oyun haberi yapan sitede ilk kez görüyorum. Sitenin iyice suyu çıktı.
İnsan nereden anlamak isterse işte. Haberi nasıl oldu da playstation taraflı diye algılamayı başardınız ? Pc platformunu adamdan saymıyormusunuz ? Aynı oyunlar çıkacakken Pc sahibi vatandaşlar bu konsolu neden alsın ? ya da bir oyun sever bu konsolu neden alsın ? Pc'de açar oynar paşalar gibi. Editör çokta iyi, güzel doğru yazmış.

İdrak İstimlak

24.9.2017 10:21:38

0
Hocam editör kendi yorumunu yapıp, habere bir değer katmayacaksa, çevirileri direk translate yapacak Google Translate kullanma becerisine sahip herhangi birine de yaptırabilirler. Ben yabancı basında bir çok örneğini gördüğümüz örneklerde olduğu gibi bizim editorlerin de bu tip haberle gündeme renk katmasini arzu ederim. Asıl kendini, bakış açısını değiştirmesi gerekenlerin bizdeki oyun oynayan kitle oldugunu düşünüyorum.

Ömerayhan

24.9.2017 10:03:02

0
quote:

Orijinalden alıntı: Project Scorpio

Tüm çöp konsolları toplamışsın sende iyi mide varmış kardeş helal.
Kardeş ben de Xbox'ı daha çok severim ama fanlık da bir yere kadar. Xbox'da Last of Us'ın veya Uncharted'ın tadını veren bir oyun söylesene bana. Bence yok bu kadar zevk veren bir oyun. Quantum Break falan denendi ama oyunda bi zorluk vs yoktu hikaye de insanı içine çekmiyordu. En azından ben beğenmedim. Forza güzel ama onun kategorisi belli. Sony Ex konusunda çok önde bence Horizon: Zero Dawn çıktı Lost Legacy çıktı şimdi tLoU 2 bekliyor adamlar.

gultekinlive

24.9.2017 09:45:40

0
istediğiniz araba yoksa dlc'lerde olabilir demiş. kinayeden çok teselli etmiş gibi duruyor. gökhan'ı ben de senelerdir takip ediyorum. bizden biri olarak görüyorum yorumunu önemsiyorum bu ayrı bir konu. ancak editörler yorumlarını haber metinlerine serpiştirdiklerinde haber değeri taşıyan var olan bir duruma karşı oluşabilecek yanlış algıya, yanlış veya taraflı yönlendirmeye karşı ne yapacağız? herkeste medya okuryazarlığı becerisi yok ne yazık ki. objektif haber metinleriyle subjektif yazılarını ayrı ayrı kaleme alıp sunması kurumsal olarak bsc'nin hayrına olur diyorum. diyorsan ki haber girsin de, foruma canlılık getirsin de, onu da bizden biri olarak karşılayalım... hayır, o bu işten para kazanıyor biz kazanmıyoruz. haberlerin altına düzeltme yapmak zorunda değiliz

İdrak İstimlak

24.9.2017 08:35:38

0
Gökhan GTS haberinde de en sonunda araç listesinden memnun değilseniz üzülmeyin DLC olarakta gelecektir diye kendi şahsi yorumunu yaptı. Bu açıdan bakılınca bence kinayeli bir fikir belirtti. Yani platform gözetmeksizin fikirlerini haberlerine bir iki cümle ile taşıyan bir editör kendisi. Ki GTS cidden kötü gidiyor, bence güzel bir kinaye yapmış. Editörleri kendi fikirlerini belirtmesi bence güzel bir şey. Nihayetinde onlar da bizim gibi oyuncu ve kendi fikirleri var. Bunu yabancı sitelerdeki editörler de yapıyor ve gayet normal karşılaşmamız gerekiyor. Maalesef bizler pek hazım edemiyoruz bu tip yaklaşımları. Son günlerdeki girilen haberleri ben beğeniyorum, oyun sitesinin haberleri bence böyle olmalı.

İdrak İstimlak

24.9.2017 07:07:26

0
Nasıl bir 4 sene gecirdiyseniz bu nesilde sizde üslup falan bırakmamış yaşadığınız izdirap. Bir defa bende PS4 ,Pro yok, bu tip cihazlara para vermem ben, dediğiniz gibi fanatikleri verebilir. Aynı sizin Xbox One X'e vereceğiniz gibi. Kurduğunuz cümlenin içinde bile kendi kendinizle celisiyorsunuz. 720/900p için yazılanlar da geçen nesilden bir gölgenin, 720p vs 640p muhabbeti yapanların samimiyetsizliğin ortaya koymak içindi, belli ki sizin forum geçmişiniz, kafa yapınız bunu anlayacak düzeyde değil. Neyse siz aynen kendi mesajınızda belirttiğiniz üzere fanatik, fanatik Xbox One X'inizi çıktığı gibi alırsınız inşallah.

Persona_Non_Grata

24.9.2017 06:14:36

+1
quote:

Orijinalden alıntı: esmerbuyucu

Xbox One 900p diye kendini yırtanlar şimdi minör fark diye kendini avutuyorlar. Patlak ki ne patlak... Exc oyunlar standart PS4'te oynanıyor. Ha Sony fanatikleri multiplatform oyunlar için PS4 Pro'yu tercih etmeye devam edebilir, gayet normal. Ammavelakin akıl sahibi bir insan Xbox One X varken gidipte PS4 Pro'da multiplatform oynamaz. Boşuna kasmayın, acayip komik duruyorsunuz. Editörün taraflı haberini eleştirince avukatı kesilmişsin. Tabii sizi de anlamak lazım PS4 Pro'nun donanım cazibesi kalmayınca. Neyse üzülmeyin PS4 Pro exclusiveleri yüksek grafik ayarlarında oynatıyor. Konsol bir işe yarıyor yani. Fakat bir günden kısa süren excler yüksek grafik kalitesinde olsa ne olur olmasa ne olur. Ha ya da 4K Forza 7 varken ne idüğü belirsiz çözünürlüğüyle PS4 Pro'da Gran Turismo Sport oynamakta olası. Tercih meselesi tabii.
Her tarafindan kıskanclık ,yalan akan bir yorum. 1 günden kısa süren exc bik bik bik , Bloodborne u Nioh u, Horizon Zero Dawn ı, Persona 5 i , 1 günden kısa sürede bitir bakalım yüzde kaçını bitirebileceksin. Diğerleri içinde bu geçerli. Konsolunda özel oyun kalmamış adamın akli o varsa o çöpü almaz. Nintendo switch 5 milyonu gecti ve yok satıyor neden? 720p ekranı var, ne oldu la hani exclusive konsol sattırmazdı? Bırakacaksınız bu işi ağlamayacaksınız orada burada.

esmerbuyucu

23.9.2017 23:52:56

+3
quote:

Orijinalden alıntı: d3vstator Valla asıl patlagi siz vermişsiniz, multiplatform oyunları her iki konsolda minör farklarla oynayabileceğiniz için her akıllı insan gibi fark yaratan exc. oyunlara bakmanız gerekiyor. Zaten sizin gibi düşünen küçük azınlık dışında tüm dünya böyle yapıyor.
Xbox One 900p diye kendini yırtanlar şimdi minör fark diye kendini avutuyorlar. Patlak ki ne patlak... Exc oyunlar standart PS4'te oynanıyor. Ha Sony fanatikleri multiplatform oyunlar için PS4 Pro'yu tercih etmeye devam edebilir, gayet normal. Ammavelakin akıl sahibi bir insan Xbox One X varken gidipte PS4 Pro'da multiplatform oynamaz. Boşuna kasmayın, acayip komik duruyorsunuz. Editörün taraflı haberini eleştirince avukatı kesilmişsin. Tabii sizi de anlamak lazım PS4 Pro'nun donanım cazibesi kalmayınca. Neyse üzülmeyin PS4 Pro exclusiveleri yüksek grafik ayarlarında oynatıyor. Konsol bir işe yarıyor yani. Fakat bir günden kısa süren excler yüksek grafik kalitesinde olsa ne olur olmasa ne olur. Ha ya da 4K Forza 7 varken ne idüğü belirsiz çözünürlüğüyle PS4 Pro'da Gran Turismo Sport oynamakta olası. Tercih meselesi tabii.

İdrak İstimlak

23.9.2017 22:37:28

+3
Valla asıl patlagi siz vermişsiniz, multiplatform oyunları her iki konsolda minör farklarla oynayabileceğiniz için her akıllı insan gibi fark yaratan exc. oyunlara bakmanız gerekiyor. Zaten sizin gibi düşünen küçük azınlık dışında tüm dünya böyle yapıyor.

esmerbuyucu

23.9.2017 21:56:26

0
quote:

Orjinalden alıntı: R.Rondo9 "Ben açıkçası şu an koşturarak Xbox One X almak için bir sebep göremiyorum, konsolun gücü değil, neleri oynayacağımız önemli." Playstation haber sitesine mi haber yapıyorsunuz? Taraflı oyun haberi yapan sitede ilk kez görüyorum. Sitenin iyice suyu çıktı.
Editör kendi yorumuyla patlak vermiş. Multiplatform oyunlar oyundan sayılmıyormuş gibi bir de "neleri oynayacağımız önemli" diye noktalamış.

BSC Misafiri

23.9.2017 13:00:30

0
Ne satacak bu konsol,palavra haber yayıyordur Ms.Firmaların yapmadığı iş değil bu,talep çokmuş gibi gösterip,sonra hype oluşturuyorlar ki millet gaza gelip alsın.Bir tane bile A+ konsol sattıracak oyunla çıkmıyor konsol,kim ne yapacak ilk gün alıp bunu?4k minecraft var gerçi onun için alınabilir,onu unuttmayalım büyük koz.

BSC Misafiri

22.9.2017 21:10:55

0
Sony Uncharted 4, Persona 5, Uncharted The Lost Legacy, Horizon Zero Dawn gibi oyunlarla tokat manyağı yaptı resmen. 2018'de God of War, Spider Man gibi oyunlar fataliy geliyor. Xbox'ın işi quantum break'e kaldıysa durum vahim. 3000 tl'lik cihaz madara oldu. Xbox pre order muhabbeti şuna benziyor. Bakalım Wiiu kadar satabilecek mi?.. https://www.pcworld.com/article/2013080/wii-u-pre-orders-are-strong-so-nintendo-expects-shortages-year.html

Cemlat

22.9.2017 19:27:02

0
Xbox sattı diye milletin kuyruk acısı ne onu anlamadım. Konsol bakımından bir sorun göremiyorum asıl sorun oyun eksikliği. Son dönemde çok ciddi şekilde ezildi xbox oyun bakımından. Bu sorunu çözmedikten sonra konsolu ne kadar iyi yaparlarsa yapsınlar pek bir gelecek göremiyorum.

BSC Misafiri

22.9.2017 18:19:57

+2
quote:

Orjinalden alıntı: Project Scorpio Gerçek 4K sadece One X de mümkün çekemeyen kıskançların hali şimdiden duman.
Yahu kardeş sen o konsolunda oynada istersen 8K oyna, vallahi şahsen umurumda bile değil, yeter ki Playstation ve Nintendo haberlerinde saçmalamaktan vazgeç. 12 seneden beri binlerce benzer zırvayı yazmaktan usanmadığına göre gerçekten durumun ciddi demektir. Erken teşhis denen önemli olgu sana artık sökmez. Senin oynadığın konsolu kıskanan da senin gibi olsun. PC, PS4, Switch ve 3DS sahibi olarak oldukça mutlu olup iyileşmene de insanlık adına duacıyım.

BSC Misafiri

22.9.2017 18:19:52

0
Bu konsol şimdi 4k minecraft oynamak için mi çıkıyor yani omg hemen almalıyım

rambocuk

22.9.2017 18:18:41

0
bu konsolun pc den üstün yanı varsa oda hilecilerden uzak oyun ve kutulu oyun mantığında oyunların daha ucuza gelebilmesi , türkiye de değil amerikada ki bir oyuncu için , orda piyasa olacaktır türkiyede çok az xbox kullanan kişi 2. el oyun piyasası nintendo gibi kısıtlı olur , konsolda oyunlar pc ye göre herzaman çok çok daha ucuza gelmekte satabildiğin sürece oyunu , pc de hiçbir zaman oyun sizin olmadığı için satışıda sıkıntılı dijital bir hesap sonuçta , bu açıdan konsol her zaman en iyi seçenek tabiki ama ps4 pro varken bunu almak da bence hata olur ha para çoksa zaten düşünmeye gerek yok al gitsin , ama tek bir seçenek varsa oda ps4 pro dur gözle zor ayırt edilebilicek native 4k olacak diye ps4 exclerinden vazgeçmek büyük kayıp olur bana göre , xbox da büyük kayıp yaşayacağın bir exc yok tabi sadece araba yarışı istiyorsanız forza dan iyiside yok buda bir kesin , ha iyi kötü bir pc niz de varsa zaten onada erişebiliyorsunuz win 10 da , konsolun 500 dolarlık fiyatı zaman içersinde 800 dolarlık pc ye eş değer olacaktır online ye ücret ödeme zorunluluğun dan dolayı bunuda göz ardı etmemek gerek ki 800 dolara 4k 60 fps her oyunu oynatacak pc toplanır , ama işte pc de oyunlara fiziksel olarak sahip olma şansınız yok kutulu bile alsanız kod çıkıyor ve kodu harcıyorsunuz

rambocuk

22.9.2017 18:04:29

+1
quote:

Orjinalden alıntı: bolum ya sadece bu Xbox One X e ozel oyunlar gelecekse , pc ye de gelsin cok gecmeden , konsol alamayanlar ne yapacak ?
xbox x e özel oyun olmayacak zaten tüm mic oyunları win 10 ada geliyor aynı anda , artık exc olayı bitti xbox da

Persona_Non_Grata

22.9.2017 17:49:37

0
quote:

Orijinalden alıntı: F355 Challenge

Tamam kardeşim sen verme ama bu kadar sinirlenmeye nefret dolu olmaya da gerek yok oyun oynamak için üretilmiş aletler hakkında, işin doğasına aykırı oyun oynamaktan bahsediyoruz altı üstü. Tüm dünya onaylamış Playstation'ı falan bu ne yahu, Türk insanının malum hastalığı bu hep taraf alma, siz-biz muhabbetiyle kendine kimlik edinme, şunu bari 'oyun'lar mevzu olunca yapmayın, bir insan nasıl bir oyun konsolundan nefret edebilir anlamıyorum elektronik bir alet altı üstü günlük hayatta hiç derdin yok sanırım. Hoşuna gitmiyorsa almazsın para senin zaten. Sürekli meraklısı insanlar olan bir alet için kötülemeye dalga geçmeye yönelik mesajlar atmanın bir anlamı yok.
Bunu benden önce yazman gereken bu sayfada yazan o kadar çok kisi var ki, ben sıralamaya bile girmem fanboyluk ve nefret konusunda. Playstationcılar ölsün gebersin diyeni mi ararsın, ana avrat küfür edip sınırsız yiyenleri mi ararsın, hasta birine sırf ps forumundan diye ölsün diyen mi ararsın? O yüzden sen bak üstlere onlara bunları yaz. O ismini anarken bile midem bulanan varlığa yaz bunları. Ben bunlar yüzünden nefret ettim microsoftran da xbox tan da. Bana küfür edilmediği sürece de kimseye konsol yüzünden küfür etmedim. Burası forum, bak mesela konu sahibi de bu xbox one x i alacak sebep göremiyorum yazmış, o yazıyor bende bu şekilde yaziyorum, kimseye hakaret etmeden.

BSC Misafiri

22.9.2017 17:39:26

0
Alanlar neden aldığı belli 4K Bluray Oynatısıcısı için :D

BSC Misafiri

22.9.2017 17:39:24

0
Valla 500 TL verip Sende güçlü bir konsol sahibi olacan deseler..Bende alırım direk..Ama 500 dolar oluyor bize 2000-2500 TL.. AYrıyeten 4K 60 fps oynatıyor diyenler,İlk önce normal Xbox'ında o oyunları 60 fps oynattığına baksın, Bu konsolun tek yaptığı çözünürlüğü yükseltmek oluyor anlayacağınız.. Yani Xbox one'da 30 fps olan oyun One X'tede 30 fps olacak.. Mutiplayeri olan oyunlar hiçbir zaman Normal Xbox one'dan daha fazla FPS değerine sahip olamayacak,Olamazda zaten...Yanisi 1080p TV'niz var ise her oyunu 60 fps oynayacam umutlarıyla bu konsola yaklaşmayın derim..Piyasadaki oyunların %90'ı Online'na sahip..

F355 Challenge

22.9.2017 17:34:29

+1
quote:

Orijinalden alıntı: Santa_Monica

Sezarın hakkını değil gunahımı vermem bu microsoft çakalına. Hangi dediği dogru çıktıda bunlara hak verecekmişim. Yalanları ortada iste, canavar canavar launch exclusive diye diye fanboylarinı kandırır anca bunlar. Zaten tüm dünya konsol olarak Playstation da karar kıldı, exclusive oyunu olmayan pc den bozma aleti de bundan sonra alan sayısı 5 milyonu geçmez. Hep dediğim gibi oyuncu adama PC, Playstation ve ilgisini cekiyorsa Nintendo yeter. Zaten bunlara sahip olan insan hiçbir oyun kaçırmaz.
Tamam kardeşim sen verme ama bu kadar sinirlenmeye nefret dolu olmaya da gerek yok oyun oynamak için üretilmiş aletler hakkında, işin doğasına aykırı oyun oynamaktan bahsediyoruz altı üstü. Tüm dünya onaylamış Playstation'ı falan bu ne yahu, Türk insanının malum hastalığı bu hep taraf alma, siz-biz muhabbetiyle kendine kimlik edinme, şunu bari 'oyun'lar mevzu olunca yapmayın, bir insan nasıl bir oyun konsolundan nefret edebilir anlamıyorum elektronik bir alet altı üstü günlük hayatta hiç derdin yok sanırım. Hoşuna gitmiyorsa almazsın para senin zaten. Sürekli meraklısı insanlar olan bir alet için kötülemeye dalga geçmeye yönelik mesajlar atmanın bir anlamı yok.

Persona_Non_Grata

22.9.2017 17:26:05

0
quote:

Orijinalden alıntı: F355 Challenge

Battlefront 2, Doom, GeOW 4, PCars 2, Wolfeinstein 2, Hitman falan bunların 4K gelmesi gayet iyi, benim beklentilerimin üzerinde. Zaten ne bekliyordun 6 tflops OC'li jaguar kullanan konsoldan anlamadım. 500 dolara bu oyunları 4K oynatacak PC toplayamazsın, bu yüzden PS4 Pro da Xbox One X de mantıklı aletler. PRO'nun 1440p açtığını OneX 1800p oynatır, 1800p oynattığını 4K oynatır mevzu bu. Sen gereksiz heyecan yapıyorsun bu konsol tartışmalarında ben Xbox One X falan da alacak değilim avukatı hiç değilim PC benim platformum. Ama bakıyorum benim sadece ekran kartı aldığım paraya adamlar iyi kötü 4K oynatan konsol yapmışlar sezarın hakkını sezara veriyorum arada sen de dene öneririm.
Sezarın hakkını değil gunahımı vermem bu microsoft çakalına. Hangi dediği dogru çıktıda bunlara hak verecekmişim. Yalanları ortada iste, canavar canavar launch exclusive diye diye fanboylarinı kandırır anca bunlar. Zaten tüm dünya konsol olarak Playstation da karar kıldı, exclusive oyunu olmayan pc den bozma aleti de bundan sonra alan sayısı 5 milyonu geçmez. Hep dediğim gibi oyuncu adama PC, Playstation ve ilgisini cekiyorsa Nintendo yeter. Zaten bunlara sahip olan insan hiçbir oyun kaçırmaz.

MantarTheGreat

22.9.2017 17:22:24

+10
"Ben açıkçası şu an koşturarak Xbox One X almak için bir sebep göremiyorum, konsolun gücü değil, neleri oynayacağımız önemli." Playstation haber sitesine mi haber yapıyorsunuz? Taraflı oyun haberi yapan sitede ilk kez görüyorum. Sitenin iyice suyu çıktı.

F355 Challenge

22.9.2017 17:18:54

+4
quote:

Orijinalden alıntı: Santa_Monica

Yazdığın oyunların yarısından fazlası spor oyunu ve eski oyunlar, bi zahmet 4k açsın. Onları Pro da da 4k oynuyorsun zaten star wars 2 ile call of duty dışında yeni oyun yok yazdıkların arasında. Ki star wars battlefront 2 yi 60 fps hayatta açamaz bu çakma monster, bunların alayı yalan. Quantum break de resolution olarak 2160p yazıpta insanları kandırıp 2k açmaları monsterınızı kurabiye canavarı olduğunu ortaya koyuyor. Bide Pes Fifa yazmışsın yaw
Battlefront 2, Doom, GeOW 4, PCars 2, Wolfeinstein 2, Hitman falan bunların 4K gelmesi gayet iyi, benim beklentilerimin üzerinde. Zaten ne bekliyordun 6 tflops OC'li jaguar kullanan konsoldan anlamadım. 500 dolara bu oyunları 4K oynatacak PC toplayamazsın, bu yüzden PS4 Pro da Xbox One X de mantıklı aletler. PRO'nun 1440p açtığını OneX 1800p oynatır, 1800p oynattığını 4K oynatır mevzu bu. Sen gereksiz heyecan yapıyorsun bu konsol tartışmalarında ben Xbox One X falan da alacak değilim avukatı hiç değilim PC benim platformum. Ama bakıyorum benim sadece ekran kartı aldığım paraya adamlar iyi kötü 4K oynatan konsol yapmışlar sezarın hakkını sezara veriyorum arada sen de dene öneririm.

bolum

22.9.2017 16:45:59

0
ya sadece bu Xbox One X e ozel oyunlar gelecekse , pc ye de gelsin cok gecmeden , konsol alamayanlar ne yapacak ?

deadlight54

22.9.2017 16:30:39

+1
Len başlatacaksınız 4K'nıza ha. Daha 1080p 60FPS veremeyen PS4 ve Xbox One, şimdi de 4K da 4K. Ne 4K'ymış arkadaş görende hologram bulundu sanacak. Alt tarafı daha yüksek çözünürlük teknolojisi, Full HD'ye göre daha keskin daha renkli bir TV'ler olacak hepsi bu. Nedir bu firmaların inatla 4K 4K diye tantana çıkarması? Tabi bunlar TV üreticilerininde işine geliyor, arka kapılar ardından anlaşma mı yaptılar ne yaptılar belli değil.

bolum

22.9.2017 16:10:21

0
komik yorum yazmissin Santa_Monica :)

BSC Misafiri

22.9.2017 16:05:49

0
Santa Monica gerilmis :D

OldGamers86

22.9.2017 15:33:48

+1
Ne 4k hırsı imiş arkadaş. Bir ara 1080p 60fps vardı.

Persona_Non_Grata

22.9.2017 15:31:34

+2
quote:

Orijinalden alıntı: F355 Challenge

Quantum Break'i PC'de de 4K oynamak çok zor, oyun çok ağır. 1080ti dahi kurtarmıyor. 6 tflops konsolun yapabileceği iş değil. Xbox one X FIFA 18= 4K/60FPS TITANFALL 2= 4K/60FPS FORZA MOTORSPORT 7= 4K/60FPS CALL OF DUTY WORLD WAR 2= 4K/60FPS STAR WARS BATTLEFRONT 2= 4K/60FPS CALL OF DUTY BLACK OPS 3= 4K/60FPS SUPER LUCKY TALES= 4K/60FPS. DOOM= 4K/60FPS HALO 5= 4K/60FPS ASHEN= 4K/60FPS WORLD OF TANKS= 4K/60FPS GEARS OF WAR 4= 4K/60FPS MINECRAFT= 4K/60FPS ORI AND THE WILL OF THE WISPS= 4K/60FPS KILLER INSTINCT= 4K/60FPS RESIDENT EVIL BIOHAZARD= 4K/60FPS HITMAN= 4K/60FPS OUTLAST 2= 4K/60FPS ROCKET LEAGUE= 4K/60FPS OVERWATCH= 4K/60FPS WOLFENSTEIN 2: The new Colossus= 4K/60FPS F1 2017= 4K/60FPS PROJECT CARS 2= 4K/60FPS PATH OF EXILE= 4K/60FPS SMITE= 4K/60FPS PALADINS= 4K/60FPS DRAGON BALL FIGHTER Z= 4k/60FPS AAERO= 4K/60FPS MANTIS BURN RACING= 4K/60FPS PRO EVOLUTION SOCCER 2018= 4K/60FPS TEKKEN 7= 4K60FPS
Yazdığın oyunların yarısından fazlası spor oyunu ve eski oyunlar, bi zahmet 4k açsın. Onları Pro da da 4k oynuyorsun zaten star wars 2 ile call of duty dışında yeni oyun yok yazdıkların arasında. Ki star wars battlefront 2 yi 60 fps hayatta açamaz bu çakma monster, bunların alayı yalan. Quantum break de resolution olarak 2160p yazıpta insanları kandırıp 2k açmaları monsterınızı kurabiye canavarı olduğunu ortaya koyuyor. Bide Pes Fifa yazmışsın yaw

BSC Misafiri

22.9.2017 15:15:54

+1
Bu konsol'dan bir cacık olmaz 2 yıl sonra yenisini çıkarırlar bu arada aynı tarihlerde Ps5 çıkar Ps5'den sonra da microsoft mikro dalga fırın çıkarmaya başlar.

Kennnn

22.9.2017 15:03:13

0
Quantum Break oyunun da screen tearing var olacak iş değil. Hazır değilse de gösterme.

F355 Challenge

22.9.2017 14:49:17

+8
quote:

Orijinalden alıntı: Santa_Monica it’s a monster Quantum break 4k diye insanları kandırdılar 1440p 28 fps olduğu ortaya çıktı.
Quantum Break'i PC'de de 4K oynamak çok zor, oyun çok ağır. 1080ti dahi kurtarmıyor. 6 tflops konsolun yapabileceği iş değil. Xbox one X FIFA 18= 4K/60FPS TITANFALL 2= 4K/60FPS FORZA MOTORSPORT 7= 4K/60FPS CALL OF DUTY WORLD WAR 2= 4K/60FPS STAR WARS BATTLEFRONT 2= 4K/60FPS CALL OF DUTY BLACK OPS 3= 4K/60FPS SUPER LUCKY TALES= 4K/60FPS. DOOM= 4K/60FPS HALO 5= 4K/60FPS ASHEN= 4K/60FPS WORLD OF TANKS= 4K/60FPS GEARS OF WAR 4= 4K/60FPS MINECRAFT= 4K/60FPS ORI AND THE WILL OF THE WISPS= 4K/60FPS KILLER INSTINCT= 4K/60FPS RESIDENT EVIL BIOHAZARD= 4K/60FPS HITMAN= 4K/60FPS OUTLAST 2= 4K/60FPS ROCKET LEAGUE= 4K/60FPS OVERWATCH= 4K/60FPS WOLFENSTEIN 2: The new Colossus= 4K/60FPS F1 2017= 4K/60FPS PROJECT CARS 2= 4K/60FPS PATH OF EXILE= 4K/60FPS SMITE= 4K/60FPS PALADINS= 4K/60FPS DRAGON BALL FIGHTER Z= 4k/60FPS AAERO= 4K/60FPS MANTIS BURN RACING= 4K/60FPS PRO EVOLUTION SOCCER 2018= 4K/60FPS TEKKEN 7= 4K60FPS

Persona_Non_Grata

22.9.2017 14:07:59

+5
it’s a monster Quantum break 4k diye insanları kandırdılar 1440p 28 fps olduğu ortaya çıktı.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Xbox One
+ TAKİBE
AL
47 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız