Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Xbox One Üzerinde Kullanılabilen Windows 10 Betası Yaz Sonrası Geliyor


 
     Daha önceden duyurulan ve büyük heyecan yaratan Windows 10'u Xbox One'da kullanma özelliğine yaz sonrasında kavuşabileceğiz. Haberi Xbox patronu Phil Spencer, attığı twit ile geçenlerde duyurdu. Beta olsa da özellikleri görüp deneyebilmek iyi olacak.
 
     Peki neden bu kadar heyecan yaşanıyor? Windows 10 ile Xbox One'da oynadığınız oyunu bilgisayarınıza veya tabletinize yayın olarak gönderebiliyorsunuz. Bunun için çok güçlü bir bilgisayara da ihtiyacınız yok. Arkadaşlarınızın listesi ve mesajlarınız da Windows 10'a entegre olacak. Oyunlarınızın videolarını kaydedip paylaşabileceksiniz. DirectX 12 performansı ve cross platform multiplayer oyun oynayabilme de diğer bilinen özellikler.
 
     Henüz tüm özellikle açıklanmadı ama bilinenler bile heyecan yaratmaya yetti. Yaz sonrası derken umarım sene sonunu kastedmiyorlardır.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Engadget Xbox One Microsoft Konsol Next gen Xbox TV Kinect
Youtube Fenomenleri Minecraft Figürü Oldu CD Projekt: "The Witcher 3'ün Grafiklerini Düşürmek Zorunda Kaldık"
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

keskin_art

21.5.2015 18:00:53

0
quote:

Orijinalden alıntı: classf2re Firmalar sırf korsan muhabbeti yüzünden konsol çıkarıyorlar. Ancak oyun konsolu denilen kavram kısıtlı özelliklerle geliyor ve bir süre sonra özellik eklemek için PC leşmeye doğru gidiyor.Oyun makinesi olarak bence en mantıklı çözüm gaming notebooklar. Taşınabilirlik, PC özellikleri ve artık rahat bir şekilde yuksek seviyeyi yakalayan mobil grafik gücü. Hepsi bir arada. Korsanı engellemek için donanım üretileceğine yazılım üretilmeli.mesela Xbox one yada ps4 e özel üretilen yazılımlar windows un yanında ikinci bir sistem olarak sadece oyunlar için çalıştırılabilir. Windows un yanına linux kurulması gibi. İsteyen bu yazılımı kurar ve firmanın yazılımına özel oyunları çalıştırır.
hayel dünyasındamı yaşıyosun kardeşim pc ne yaw oyun konsolu adı üstünde

classf2re

21.5.2015 14:29:24

-1
Firmalar sırf korsan muhabbeti yüzünden konsol çıkarıyorlar. Ancak oyun konsolu denilen kavram kısıtlı özelliklerle geliyor ve bir süre sonra özellik eklemek için PC leşmeye doğru gidiyor.Oyun makinesi olarak bence en mantıklı çözüm gaming notebooklar. Taşınabilirlik, PC özellikleri ve artık rahat bir şekilde yuksek seviyeyi yakalayan mobil grafik gücü. Hepsi bir arada. Korsanı engellemek için donanım üretileceğine yazılım üretilmeli.mesela Xbox one yada ps4 e özel üretilen yazılımlar windows un yanında ikinci bir sistem olarak sadece oyunlar için çalıştırılabilir. Windows un yanına linux kurulması gibi. İsteyen bu yazılımı kurar ve firmanın yazılımına özel oyunları çalıştırır.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Xbox One
+ TAKİBE
AL
47 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız