Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Xbox Live Gold Üyelerine Artık Xbox 360 Oyunları Sunulmayacak

 
 
Xbox, Xbox Live Gold abonelik hizmetine üye olan kullanıcılara yeni gönderdiği bir e-postada, Ekim ayından itibaren Xbox 360 oyunlarına erişim sağlanamayacağını belirtiyor. Her ay ücretsiz olarak Xbox One ve Xbox 360 oyunlarını sunan hizmet artık Xbox 360 yapımlarını hizmetten kaldırıyor.
 
Gönderilen e-postada şu ifadeler yer alıyor: "1 Ekim 2022'den itibaren Games with Gold kapsamında Xbox Game Pass Ultimate ve Xbox Live Gold üyelerine sağlanan aylık oyunlar artık Xbox 360 oyunlarını içermeyecek. Ancak her ay Xbox One oyunlarını ve özel indirimleri üyelere sunmaya devam edeceğiz."
 
Bu duurm Ekim 2022'den önce indirdiğiniz veya erişim sağladığınız Xbox 360 oyunlarını etkilemeyecek. Bu tarihten önce Games with Gold aracılığıyla kullandığınız tüm Xbox 360 oyunları, aboneliğinize devam edip etmemenizden bağımsız olarak Xbox hesabınızda kalacak. 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Vgchartz Xbox Live Gold xbox live gold ücretsiz oyun aylık oyun bu ay hangi oyun
Pascal's Wager: Definitive Edition, 14 Temmuz'da Switch'e Geliyor NetEase, VR Firması Something Random'a Miilyon Dolarlık Yatırım Yaptı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Xbox Live Gold
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız