Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Xbox Live Gold Temmuz Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı

 
 
Microsoft, Temmuz 2022'de geçerli olmak üzere Xbox Live Gold abonelerine özel ücretsiz oyunları açıkladı.
 
Xbox One
 
- Beasts of Maravilla Island: Tüm ay boyunca mevcut. Beasts of Maravilla Island, sıra dışı yaratıkları keşfetmek, onların davranışlarını öğrenmek ve onların görkemini fotoğraflamak için Maravilla Island'ın büyülü ekosisteminde yolculuk eden bir vahşi yaşam fotoğrafçısı rolünü üstleneceğin, 3D macera oyunudur.
 
- Relicta: 15 Temmuz'dan 16 Ağustos'a kadar. Relicta, Chandra Üssü'nün sırlarını açığa çıkarmak için manyetizma ile yer çekimini yaratıcı bir şekilde bir araya getirmen gereken birinci şahıs, fizik temelli bir bulmaca oyun.
 
Xbox 360
 
- Thrillville: Off the Rails: 1-15 Temmuz arası. Frontier Developments tarafından geliştirilen ve LucasArts tarafından yayınlanan bir park simülasyon oyunu.
 
- Torchlight: 16 - 31 Temmuz. Eleştirmenlerden tam not alan bu Aksiyon-RPG'de, sonsuz hazine ve görkem için derinlere doğru maceranızda üç güçlü kahramandan birini seçeceksiniz.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Xbox Live Gold xbox live gold ücretsiz oyun aylık oyun bu ay hangi oyun
Her Şeye Tırmanabileceğiniz 6 Oyun Doraemon Story of Seasons: Friends of the Great Kingdom Duyuruldu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Xbox Live Gold
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız