Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Xbox Live Arcade İçin Toy Soldiers Duyuruldu

Uçaklar, tanklar ve zeplinler ünitenizin başarısında büyük rol oynaycak.
    Microsoft ve Signal  Studios, XBLA için Toy Soldiers adlı oyunun duyurusnu yaparak oynanabilir bir videoyu TGS'de sundu.
 
    Strateji tabanlı oyunda; Er, keskin nişancı, pilot, ağır makinalı kullanıcısı veya tank sürücüsü gibi savaş alanında ki pek çok görevlerden birini üstlenerek; adı üstünde adeta bir oyuncak kutusu içerisinde gerçekleşen savaşa dahil oluyoruz. Ordumuzu stratejik olarak  verdiğimiz emirlerle yönetebileceğimiz gibi, TPS( Üçüncü Kişi Bakış Açısı) moduna geçerek asker yönetebileceğiz.
 
    50 farklı ünite ile birlikte birbirinden eşsiz 5 farklı haritanın eşlik edeceği oyunda tarihi savaş olaylarının minyatürize edilmiş halleri ile karşılaşıyoruz. Oyuncak askerlerimiz ayrıca çoklu oyuncu desteği ile Xbox Live üzerinde veya aynı Xbox360 konsolunda oynanabilecek.
 
    Oynanış mekanikleri ile Nintendo Gamecube ve Wii içinde çıkmış olan Battalion Wars serisini bir hayli andıran Toy Soldiers'ın eğlenceli videosunu mutlaka izleyin!
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak toy soldiers xbox live arcade tgs 09
RE : The Darkside Chronicles TGS 09 Videosu Modern Warfare 2, Hikaye Modu Videosu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Toy Soldiers
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız