Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Xbox Game Pass PC için Çıktı

 
Microsoft'un oyun abonelik servisi Xbox Game Pass bugün itibarıyla PC için çıktı.
 
Xbox Game Pass PC aboneliği ilk ay için $1.00 ve devam eden diğer aylar için $4.99. 100 civarında oyuna Windows 10 üzerinden erişim imkanı sunuyor. Microsoft'un birinci parti oyunları da ilk günden ulaşılabilir olacak.  
 
Xbox Game Pass PC oyun listesi:
 
ABZU
Antiquia Lost
ARK: Survival Evolved
Astroneer
Battle Chasers: Nightwar
Battle Chef Brigade Deluxe
Battlefleet Gothic: Armada
Bomber Crew
Bridge Constructor Portal
Broforce
Brothers: a Tale of Two Sons
Book of Demons
Clustertruck
Crackdown 3
Crosscode
Die for Valhalla!
Disneyland Adventures
Everspace
Fez
Football Manager 2019
Forza Horizon 4 Standard Edition
Full Metal Furies
Gears of War: Ultimate Edition
Gears of War 4
Guacamelee! 2
Halo: Spartan Assault
Halo: Spartan Strike
Halo Wars: Definitive Edition
Halo Wars 2: Standard Edition
Hatoful Boyfriend
Hellblade: Senua’s Sacrifice
Hello Neighbor
Hollow Knight
Hotline Miami
Imperator: Rome
Into The Breach
Lichtspeer: Double Speer Edition
Marvel vs. Capcom: Infinite
Metro Exodus
Momodora: Reverie Under the Moonlight
Mindzone
Moonlighter
MudRunner
Mutant Year Zero: Road to Eden
Neon Chrome
Old Man’s Journey
Operencia: The Stolen Sun
Opus Mangum
Ori and the Blind Forest: Definitive Edition
Orwell: Keeping an Eye on You
Oxenfree
Pony Island (Daniel Mullins Games)
ReCore
Riptide GP: Renegade
Rise of Nations: Extended Edition
Rise of the Tomb Raider
Rush: A Disney-Pixar Adventure
Ruiner
Samorost 3
Sea of Thieves: Anniversary Edition
Shenmue I & II
Silence – The Whispered World 2
Sinner for Windows 10
Slay The Spire
Shoot n Merge 2048
Smoke and Sacrifice
Snake Pass
State of Decay 2
SteamWorld Dig 2
Sunset Overdrive
Super Lucky’s Tale
Superhot for Windows 10
Supermarket Shriek
Surviving Mars – First Colony Edition
Riverbond
Tacoma
Titan Quest Anniversary Edition
The Banner Saga
The Banner Saga 2
The Banner Saga 3
The Flame In The Flood
The Gardens Between
The Messenger
The Stillness of the Wind
The Surge
The Turing Test
Thimbleweed Park
Thumper
Tyranny Gold Edition
Valkyria Chronicles
Vampyr
Void Bastards
Wandersong
Wargroove
Wasteland 2: Director’s Cut
West Of Loathing
Wolfenstein II: The New Colossus
We Happy Few
Wizard of Legend
Zoo Tycoon: Ultimate Animal Collection

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu
ECS Sezon 7 Finalleri'nde Final Karşılaşması Belirlendi! Zoink Games, Glowmade ve Hazelight Studios Yeni Oyunlar Üzerinde Çalışıyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Orange20

7.7.2019 16:03:54

0
Güzel oyunlar var. Hellblade oynuyorum ay bitmeden Vampyr ve Metro Exodus'u bitirebilirsem iyi olacak, 6 liraya güzel deneyimler

BSC Misafiri

10.6.2019 10:19:30

0
Live gold aldım 5.90 TL oyunları pc indirebiliyorum

BlackBeasT

10.6.2019 02:39:58

0
BUndan önce 5TL'ye 3 ay gamepass ile FH4... 6TL'ye gamepass ile Metro Exodus iyi oldu
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın

deepthroattoyouall

10.6.2019 02:18:05

0
Önceki sürüm yüklüyken inmiyordu ama Windows 10'un 1903 güncellemesini yaptım, şu an Metro: Exodus'u indiriyor. Bundan sonra bir ay bitmeden Vampyr'i de oynar bitiririm. 5 liraya Allah bereket versin Game Pass Ultimate alıp oyun sayfasındaki indirme seçeneği deaktif olanlar [link=https://www.microsoft.com/tr-tr/software-download/windows10]şuradan[/link] Windows 10 Güncelleme Yardımcısı'nı indirip mayıs güncellemesini yapsın.
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın

Queen Hentai

9.6.2019 22:29:10

0
Dikkatli bakınca gördüm neden yüklemeye izin vermediğini. Arcade oyunları benim için daha ağır basıyor. Yükseltmem Windows 10'u.
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın

Queen Hentai

9.6.2019 22:14:33

0
quote:

Orjinalden alıntı: legendwarior3 <blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: Cute Hentai GamePass şuan ne kadar ? Alayım onuda. Anlaşılan 6 lirayı boşa harcadım. :) Bu arada Ultimate Game Pass videosu. Bu üyelikten aldığımızda Metro Exodus gibi oyunlar inmiyor. Steam'de vardı bende. Bir nevi test videosu olarak düşünebiliriz bu videoyu (: &lt;iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/LIPOxlBzt9I" frameborder="0" allowfullscreen=""&gt;&lt;/iframe&gt;</blockquote> bende 6 tl verdim fakat metroyu indirebiliyorum yükle çıkıyor basılıyor tam indirmedim.
Ultimate Pass ile Gamepass ayrı kategoride çıkıyor. O değilde Game Pass al diyince Ultimate Pass'a yönlendiriyor. Bi restart atayım olmazsada sıkıntı değil. Şu rezalet Crackdown'u bi deneyim. Birde GEOWUE'nın PC sürümünde hileciler var diyorlardı. Bi deneyeyim nasıl hilelere maruz kalacağız tabi hile yapanını geçtim oyuncu varsa multiplayer modunda. XO'da multiplayer modu mezarlık halindeydi. Searching players... Bekle bekle 3ü1 arada :D

legendwarior3

9.6.2019 22:07:39

0
quote:

Orjinalden alıntı: Cute Hentai GamePass şuan ne kadar ? Alayım onuda. Anlaşılan 6 lirayı boşa harcadım. :) Bu arada Ultimate Game Pass videosu. Bu üyelikten aldığımızda Metro Exodus gibi oyunlar inmiyor. Steam'de vardı bende. Bir nevi test videosu olarak düşünebiliriz bu videoyu (: <iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/LIPOxlBzt9I" frameborder="0" allowfullscreen=""></iframe>
bende 6 tl verdim fakat metroyu indirebiliyorum yükle çıkıyor basılıyor tam indirmedim.

Queen Hentai

9.6.2019 22:02:25

0
GamePass şuan ne kadar ? Alayım onuda. Anlaşılan 6 lirayı boşa harcadım. :) Bu arada Ultimate Game Pass videosu. Bu üyelikten aldığımızda Metro Exodus gibi oyunlar inmiyor. Steam'de vardı bende. Bir nevi test videosu olarak düşünebiliriz bu videoyu (:

legendwarior3

9.6.2019 21:57:33

0
quote:

Orjinalden alıntı: Cute Hentai Game Pass Ultimate ile oyunlar iniyor (play anywhere olanlar) diğerleri arkadaşında dediği gibi. Install sekmesinin üzeri kilitli ve tıklanamıyor. Windows sürümümde 1803 (arcade ve emulator oyunları için bu sürümde kalmam gerekiyor ve güncel tüm Microsoft Store oyunlarını oynayabiliyorum. Extra bir işlem yapmadım. Birazdan video yükleyeceğim.
sürüm 1903 ultimate aldım.1 aralık gold,14 aralık gamepass bitecekti. 6 temmuz 2020 ye kadar uzattı.pc oyunları yüklenebiliyor play anywhere olmayanlar da. metro exodus sunset overdrive

Queen Hentai

9.6.2019 21:52:35

0
Game Pass Ultimate ile oyunlar iniyor (play anywhere olanlar) diğerleri arkadaşında dediği gibi. Install sekmesinin üzeri kilitli ve tıklanamıyor. Windows sürümümde 1803 (arcade ve emulator oyunları için bu sürümde kalmam gerekiyor ve güncel tüm Microsoft Store oyunlarını oynayabiliyorum. Extra bir işlem yapmadım. Birazdan video yükleyeceğim.

legendwarior3

9.6.2019 21:17:14

0
quote:

Orjinalden alıntı: kataaay Ben de game pass ultimate aldım ve şu an metro'yu indiriyorum. Diğer game pass oyunları da iniyor hiçbir sıkıntı olmadan. Türkiye için de sanırım bir sınırlama yok ya da sadece normal game pass için geçerli olsa gerek. <blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: Berkayselcuk Gamepass ultimate alanlar suanda pc de metro exodus u falan indirebildigini yazmis redditte . Tr icin daha cikmamasinin sebebi tr deki dagitimcilarla(aral) anlasmaya calisma sureci veya fiyat yerellestirmesi olabilir.</blockquote>
metro exodus (windows) indirebiliyor musun? veya sunset overdrive gibi.

kataaay

9.6.2019 20:52:21

0
Ben de game pass ultimate aldım ve şu an metro'yu indiriyorum. Diğer game pass oyunları da iniyor hiçbir sıkıntı olmadan. Türkiye için de sanırım bir sınırlama yok ya da sadece normal game pass için geçerli olsa gerek.
quote:

Orjinalden alıntı: Berkayselcuk Gamepass ultimate alanlar suanda pc de metro exodus u falan indirebildigini yazmis redditte . Tr icin daha cikmamasinin sebebi tr deki dagitimcilarla(aral) anlasmaya calisma sureci veya fiyat yerellestirmesi olabilir.

CaSsErDoDo

9.6.2019 20:33:04

0
PC için.

Berkayselcuk

9.6.2019 20:07:52

0
Gamepass ultimate alanlar suanda pc de metro exodus u falan indirebildigini yazmis redditte . Tr icin daha cikmamasinin sebebi tr deki dagitimcilarla(aral) anlasmaya calisma sureci veya fiyat yerellestirmesi olabilir.

legendwarior3

9.6.2019 20:04:03

0
sunset overdrive ı indirebiliyon mu? veya rise of nationsı?

legendwarior3

9.6.2019 20:03:04

0
sunset overdrive,Gears of War: Ultimate Edition gibi oyunlar free with gamepass ibaresini göstertiyorlar fakat üyeliği vermiyolar?

deepthroattoyouall

9.6.2019 20:02:42

0
Bende 17763.529 var. Güncellemeleri denetle diyorum zaten güncel diyor, anlamadım.

legendwarior3

9.6.2019 20:00:15

0
quote:

Orjinalden alıntı: deepthroattoyouall Game Pass satın aldım ama yalnızca aşağıdaki Play Anywhere kapsamında oyunları oynatıyor, diğerlerini indirmeye çalıştığımda Windows sürümü uyumsuz deyip izin vermiyor. Game Pass satın alanlar kitaplığım kısmından teyit edebilir. <ul> <li>Crackdown 3 </li><li>Disneyland Adventures </li><li>Forza Horizon 4 Standard Edition </li><li>Full Metal Furies </li><li>Gears of War 4 </li><li>Life is Strange Complete Season (Episodes 1-5) </li><li>Life is Strange: Before the Storm Tüm Sezon </li><li>MARVEL VS. CAPCOM: INFINITE </li><li>Operencia: The Stolen Sun </li><li>ReCore </li><li>Ruiner </li><li>Rush: A DisneyPixar Adventure </li><li>Sea of Thieves: Anniversary Edition </li><li>Snake Pass </li><li>State of Decay 2 </li><li>Super Lucky's Tale </li><li>Tacoma </li><li>The Walking Dead: A New Frontier - The Complete Season </li><li>The Walking Dead: Michionne - The Complete Season </li><li>Wargroove </li><li>Zoo Tycoon: Ultimate Animal Collection </li></ul><table style="display: inline-block;" border="0" cellpadding="1" cellspacing="1" bgcolor="black"><tbody><tr><td><div><a href="https://store.donanimhaber.com/bf/1f/98/bf1f98133af315c2ef3b6eb9bfab92ee.jpeg" target="_blank"><img alt="Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın" src="https://store.donanimhaber.com/bf/1f/98/bf1f98133af315c2ef3b6eb9bfab92ee.jpeg" width="320" onload="if(this.width>this.height){this.width=320}else{this.height=240}" border="0"></a></div></td></tr><tr><td style="color: White; text-align: center;">Orijinal boyut için tıklayın</td></tr></tbody></table>
windows update le gelen güncelleme yi yaptın mı?

deepthroattoyouall

9.6.2019 19:56:06

0
Game Pass Ultimate satın aldım ama yalnızca aşağıdaki Play Anywhere kapsamında oyunları oynatıyor, diğerlerini indirmeye çalıştığımda Windows sürümü uyumsuz deyip izin vermiyor. Game Pass satın alanlar kitaplığım kısmından teyit edebilir.
  • Crackdown 3
  • Disneyland Adventures
  • Forza Horizon 4 Standard Edition
  • Full Metal Furies
  • Gears of War 4
  • Life is Strange Complete Season (Episodes 1-5)
  • Life is Strange: Before the Storm Tüm Sezon
  • MARVEL VS. CAPCOM: INFINITE
  • Operencia: The Stolen Sun
  • ReCore
  • Ruiner
  • Rush: A DisneyPixar Adventure
  • Sea of Thieves: Anniversary Edition
  • Snake Pass
  • State of Decay 2
  • Super Lucky's Tale
  • Tacoma
  • The Walking Dead: A New Frontier - The Complete Season
  • The Walking Dead: Michionne - The Complete Season
  • Wargroove
  • Zoo Tycoon: Ultimate Animal Collection
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın

legendwarior3

9.6.2019 19:55:25

0
quote:

Orjinalden alıntı: CaSsErDoDo Sabah Game Pass Türkiye için açıktı ve 5.90 TL'den alım yapılabiliyordu. Şimdi ise siteye ulaşılamıyor.
pc için mi?

Zebercet

9.6.2019 19:53:05

0
Şunu aylık beş tlye alabildiğinizi düşünsenize.

dark dragon

9.6.2019 19:43:59

+2
Bütün ülkelerde olup Türkiye’de olmamasının mantığı nedir, bu neyin kafası.

CaSsErDoDo

9.6.2019 19:37:59

0
Sabah Game Pass Türkiye için açıktı ve 5.90 TL'den alım yapılabiliyordu. Şimdi ise siteye ulaşılamıyor.

Guest-AEF248198

9.6.2019 19:34:21

0
Ne olursa olaun güzel bir uygulama ülkemizi dışarıda bırakmaları iyi olmadı mutlaka bir sıkıntı vardır.

İdrak İstimlak

9.6.2019 19:25:23

+2
Şu rezilliğe rağmen bu firmayı savunanları görmek ne kadar ironik değil mi?

Guest-E87629FD5

9.6.2019 19:16:30

+4
Xbox, toprağı bol olsun, r.i.p.

xenferious

9.6.2019 19:15:42

0
Türkiye'de olsa bile hiç tek eksikliğini çekeceğimi düşünmüyorum. Steam Origin Uplay EpicStore Battlenet PC de yetiyor zaten. Forzayı pc de oynasam nolur oynamasam. Microsoft oyun yapımcılarına çok az destek veriyor. Dolayısı ile az oyun cıkıyor.

BlackBeasT

9.6.2019 19:13:02

+1
Hayırdır S400 ambargosumu nan bu Metro Exodus için yöntem bulursanız bu konuda yazın

Queen Hentai

9.6.2019 19:12:40

0
VPN ile alım başarısız. Kaldıki hesapta mevcut bakiye var, sistem IP'yi anlıyor veya bulunduğumuz bölgeyi. TR'ye açılmasını bekleyeceğim.

kataaay

9.6.2019 19:09:07

0
Bilgilendirme için sağolun. Normal Game Pass için destek geldi mi bilmiyorum ancak bu paket ile ben game pass'deki tüm oyunları indirebiliyorum, yaşadığım sorunu da çözdüm.
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri <blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: kataaay Bu arkadaşın verdiği linkten üye olunabiliyor. Ancak oyunları PC'ye indirmeye kalkınca bende error verdi (Metro Exodus'u denedim olmadı). Teknik bir sıkıntı mı yoksa bu Türkiye'de olmama durumu ile mi alakalı tam anlayamadım onu. <blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: legendwarior3 <a target="_blank" href="https://www.microsoft.com/tr-tr/p/xbox-game-pass-ultimate/cfq7ttc0khs0?activetab=pivot:overviewtab">https://www.microsoft.com/tr-tr/p/xbox-game-pass-ultimate/cfq7ttc0khs0?activetab=pivot:overviewtab</a> ?</blockquote></blockquote> O arkadaşın verdigi linkteki Xbox Game Pass Ultimate. İçinde Xbox Live Gold ve Xbox One için Xbox Game Pass var. Yurt dışındaki Xbox Game Pass Ultimate'de Xbox Live Gold ve Xbox One için Xbox Game Pass ve PC için Xbox Game Pass var.

BSC Misafiri

9.6.2019 19:03:26

0
quote:

Orjinalden alıntı: kataaay Bu arkadaşın verdiği linkten üye olunabiliyor. Ancak oyunları PC'ye indirmeye kalkınca bende error verdi (Metro Exodus'u denedim olmadı). Teknik bir sıkıntı mı yoksa bu Türkiye'de olmama durumu ile mi alakalı tam anlayamadım onu.
quote:

Orjinalden alıntı: legendwarior3 https://www.microsoft.com/tr-tr/p/xbox-game-pass-ultimate/cfq7ttc0khs0?activetab=pivot:overviewtab ?
O arkadaşın verdigi linkteki Xbox Game Pass Ultimate. İçinde Xbox Live Gold ve Xbox One için Xbox Game Pass var. Yurt dışındaki Xbox Game Pass Ultimate'de Xbox Live Gold ve Xbox One için Xbox Game Pass ve PC için Xbox Game Pass var.

Persona_Non_Grata

9.6.2019 18:51:10

+5
Türkiye yi şeyine takmıyor herifler, xbox pişmanlıktır.

legendwarior3

9.6.2019 18:49:34

0
quote:

Orjinalden alıntı: kataaay Bu arkadaşın verdiği linkten üye olunabiliyor. Ancak oyunları PC'ye indirmeye kalkınca bende error verdi (Metro Exodus'u denedim olmadı). Teknik bir sıkıntı mı yoksa bu Türkiye'de olmama durumu ile mi alakalı tam anlayamadım onu. <blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: legendwarior3 <a href="https://www.microsoft.com/tr-tr/p/xbox-game-pass-ultimate/cfq7ttc0khs0?activetab=pivot:overviewtab" target="_blank">https://www.microsoft.com/tr-tr/p/xbox-game-pass-ultimate/cfq7ttc0khs0?activetab=pivot:overviewtab</a> ?</blockquote>
gold ile xbox için gamepass var Türkiyede ultimate passte 2 üyelik var

F355 Challenge

9.6.2019 18:37:47

0
Xbox game pass'ten ayrı değildir umarım, Xbox'daki game pass'i ek ücret ödemeden kullanabiliriz yani.

kataaay

9.6.2019 18:35:20

0
Bu arkadaşın verdiği linkten üye olunabiliyor. Ancak oyunları PC'ye indirmeye kalkınca bende error verdi (Metro Exodus'u denedim olmadı). Teknik bir sıkıntı mı yoksa bu Türkiye'de olmama durumu ile mi alakalı tam anlayamadım onu.
quote:

Orjinalden alıntı: legendwarior3 https://www.microsoft.com/tr-tr/p/xbox-game-pass-ultimate/cfq7ttc0khs0?activetab=pivot:overviewtab ?

Guest-AEF248198

9.6.2019 18:11:55

+2
Türkiye'ye niye yok? Bu ne saçma sapan bir şey.

Vatov

9.6.2019 18:08:42

0
Anladım hocam, sadece ismini farklı yapmışlar o zaman, önceden PC'de diğer oyunlar yok diye. Game Pass Ultimate ise sanırım Live Gold ve Game Pass'in birleşimi yanlış anlamadıysam. Xbox'ım olmadığı için sadece FH4 için indirim dönemleri aldım 4-5 ay oynattı. Hala daha 2 ay var. Bitince indirim olana dek beklerim artık.

keremec

9.6.2019 18:00:46

0
Kafam karıstı. Simdi bendeki xbox gamepass ile pc de oynayamayacak mıyım bu oyunları?

Watton1

9.6.2019 17:46:44

+1
Hepberaber yuhalayalım hadi arkadaşlar

legendwarior3

9.6.2019 17:26:01

0
https://www.microsoft.com/tr-tr/p/xbox-game-pass-ultimate/cfq7ttc0khs0?activetab=pivot:overviewtab ?

TncyKrmn

9.6.2019 17:17:10

+1
quote:

Orjinalden alıntı: Vatov Ee vardı zaten. Aylardır game pass ile FH4 oynuyordum. Game pass xbox için olan oyunların bir kısmını ekleyip ee çıkardık diyip insanların aklı ile alay etmeseler keşke.
eeee yoktu hocam. Sizin oynadığınız "play anywhere" kapsamındaki oyunlardı. Şuan açılan Gamepass xBoxtaki 10'larca oyununda kapsadığı sistem.

Vatov

9.6.2019 17:13:02

0
Ee vardı zaten. Aylardır game pass ile FH4 oynuyordum. Game pass xbox için olan oyunların bir kısmını ekleyip ee çıkardık diyip insanların aklı ile alay etmeseler keşke.

BSC Misafiri

9.6.2019 17:11:12

+1
Üzülmedim bir kaç oyun dışında çoğu yok gears of warın diğer oyunlarıda olsaydı üzülürdüm ama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız