Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

X-Men Filmlerindeki Iceman Karakterini Canlandıran Shawn Ashmore, The Boys Dizisine Katıldı

 
İlk sezonu 2019 yılında yayınlanan Amazon'un yayıncılığını yaptığı Garth Ennis ve Darick Robertson'ın aynı adlı çizgi romanından uyarlanan başarılı dizi The Boys'un ikinci sezonunda diziye katılacak olan bir isim daha belli oldu.
 
Yine süper kahraman yapımlarından tanıdığımız, X-Men film serisinde Iceman karakterini canlandıran Shawn Ashmore, The Boys'un ikinci sezonunda bulunacak. Attığı Tweet'ten anlaşıldığı gibi kendisi Lamplighter isimli bir kahramanı canlandıracak. Kendisi Seven'ın eski üyelerinden birisiymiş ve anlatacak bazı sırları varmış.
 
Geçtiğimiz günlerde üçüncü sezon onayını alan The Boys'un ikinci sezonu 4 Eylül 2020'de başlayacak. Dizinin ikinci sezon ilk 3 bölümü 4 Eylül'de yayınlanacak. Geriye kalan 5 bölüm ise haftalık olarak yayınlanacak.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Dizi Haberleri the boys ikinci sezon ne zaman oyuncular görsel fragman
Sünger Bob'taki Patrick Karakterine Odaklanacak The Patrick Star Show Dizisi Duyuruldu GoldenEye 25 Hayran Yapımı Remake Projesi James Bond Lisans Sahipleri Tarafından Kapatıldı

hakanozzdemir

11.8.2020 14:12:32

0
Quantum break'ten hatırlatma yapsanız daha uygun olurdu :)
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dizi Haberleri
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız