Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

X-Men: Destiny'den Yeni Ayrıntılar

Wolverine'in olmadığı bir X-men dünyası düşünmek zor

    Too Human, Eternal Darkness ve Legacy of Kain: Blood Omen gibi oyunlara imza atan Silicon Knights tarafından geliştirilen X-Men: Destiny hakkında yeni bilgiler Official Xbox Magazine'in Şubat'ta yayınlanacak sayısında (evet erkenden sızdı) ortaya çıktı.
 
     Dergide yer alan bilgilere göre oyunun dünyası karanlık, şiddet içerikli ve yoğun olacak, geliştirici firma böylece oyunun yetişkinlere yönelik olduğunu hissettirmek istiyor. Oyunun geçtiği mekanlardan olan San Francisco, Professor X'in ölümüyle birlikte insanlar ve insan olmayanlar arasında ikiye bölünüyor.
 
    Oyunumuz Professor X'e hürmet için düzenlenen bir barış mitingi sırasında başlıyor ve siz de olaylar sırasında sie sunulan 3 karakterden birisini seçiyorsunuz. Daha sonra ise zaman yavaşlıyor ve size sunulan seçeneklerden bazı özellikleri seçmeniz isteniyor.
 
     RPG oyunları ile ünlü Silicon Knights'ın X-men evreninde kimin düşman kimin dost olacağını seçmemize izin vereceği söyleniyor. Oyunda şu ana kadar onaylanan karakterler arasında Cyclops, Quicksilver, Surge, Magneto, Nightcrawler, Wolverine ve Gambit var.
 
     X genlerinin oyunda daha önemli bir rol oynayacak. Boss savaşlarından X-men'de tarafların oluşumuna kadar önemli X genlerinin etkisini göreceğiz. Birlikte hareket etmek bizi daha güçlü yapacak, hatta daha güçlü özel saldırılar da düzenleyebileceğiz. Bu ataklardan birisinin adının "Force Pillars" olduğu söyleniyor.
 
     Silicon Knights tarafından geliştirilmesi nedeniyle umutlu olduğumuz X-Men: Destiny, PS3, Xbox 360, PC ve Wii için geliştiriliyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak stickskills X-men Destiny aksiyon Marvel superhero
Japonya'da En Çok Beklenen Oyunlar Joystiq'e Göre Yılın En İyisi Mass Effect 2
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Venom Snake

3.1.2011 11:43:19

0
X-men 'in Legends serisi,Marvel oyunlarını temize çıkaran yapımlardır.İlk kez marvel oyunları 8'den yüksek puan almıştır bu seri ile...

The_Rahip

2.1.2011 23:08:37

0
Ben asıl Wolverine'nin ikinci filmi ile birlikte gelecek olan ikinci Wolverine oyununu bekliyorum.

On.E

2.1.2011 23:00:05

0
Silicon Knights iyi firma GC'de iyi oyunları var Too Human'da motor değiştirmeseydi sağlam bir Exc. olurdu bana göre zaman kaybettirdi o iş..X-Men'in iyi oyunları var piyasada özellikle Raven imzalı olanlar güzel bu oyunda sağlam oyunlar arasında yerini alabilir..

Venom Snake

2.1.2011 16:00:52

0
Ayrıca Silicon Knights ,Metal Gear Solid: The Twin Snakes oyununu geliştirmiştir.

Venom Snake

2.1.2011 15:54:30

0
Umarım aksiyonun suyunu çıkarıp rpg ögelerini azaltmazlar.İyi bir oyun geliyor gibi...

Mustafa

2.1.2011 12:42:31

0
iyi the last stand konulu bi oyun geliyo yani :D ve magneto zaten olucak o olmazsa bu oyunun anlamı kalır mı hiç ?
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
X-Men: Destiny ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
5 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız