Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

XCom Küllerinden Doğuyor!

 
 
     Bilgisayar oyuncuları için oldukça hatırı sayılır bir yere sahip olan XCom serisinin yeni oyunu, sıfırdan ve farklı bir oynanış ile Bioshock 2'nin yaratıcılarının elinde tekrar doğuyor.
 
     2K Games yaptığı açıklama ile XCom'un yeni bir oyun ile Bioshock 2'nin de yapımcısı olan 2K Marin'e emanet edildiğini duyurdu. Her ne kadar yeni bir oyun olsa da XCom'un devam değil yeni bir başlangıç olacak.   
 
     Strateji türünde olan XCom'un bu yeni oyunu büyük bir değişim geçirerek karşımıza RPG öğeleri ile bezeli bir FPS oyunu olarak çıkacak. Bioshock'taki benzer öğelere mi yoksa Fallout 3 tarzı daha geniş bir evrene mi sahip olacak bunu ise zamanla öğrenebileceğiz. 
 
      Oyunun PC ve Xbox 360 için yapımı devam ediyor. Ayrıca Offical Xbox Magazin, bir sonraki sayısında oyun ile ilgili ilk bilgilerni paylaşılacağını da duyurdu. OXM'in oyuna yer verdiği kapak tasarımına ve XCom'un ilk görseline buradan ulaşabilirsiniz.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak XCom 2K Games 2K Marin FPS
Dedikodu: GR: Future Soldier Natal'ı Destekleyecek Amerika, Ön Sipariş Satışları (10 Nisan)

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Bureau: XCOM Declassified
+ TAKİBE
AL
18 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız