Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Wushu Studios Eski Driveclub ve MotorStorm Geliştiricileri Tarafından Açıldı

 
   Evolution Studios (2016'da kapatılan Driveclub ve MotorStorm geliştiricisi) çalışanlarından stüdyonun kurucusu Alan McDermott (Evolution Studios, PlayStation), tasarım yönetmeni Nigel Kershaw (Evolution Studios, PlayStation, Deep Silver, Revolution Software), ve sanat yönetmeni Stuart Trevor (Evolution Studios, PlayStation) yeni oyun geliştirme stüdyosu Wushu Studios'un Liverpool'da açıldığını ve bilim kurgu türünde bir oyun üzerinde çalıştıklarını duyurdu.
 
   Wushu Studios şu anda toplam 11 personelden oluşuyor ve belirtilene göre stüdyonun asıl amacı oyunculara ilginç mekanikler, benzersiz konseptler, eğlenceli ve yenilikçi deneyim sunan oyunlar yaratmak. 
 
   Wushu Studios şu anda eski kıdemli BioWare konsept sanatçısının da dahil olduğu bir ekiple birlikte bilim kurgu oyunu geliştiriyor. McDermott "Kesinlikle insanların bizden görmeyi bekleyecekleri bir şey değil; ve kesinlikle bir yarış oyunu değil!" diye belirtti.

   Wushu Studios resmi websitesini buradan ve twitter hesabını da buradan ziyaret edebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Cyberpunk 2077 Söylentiye Göre E3'te Oynanabilir Olacak Final Fantasy XV PC Çıkış Tarihi, Sistem Gereksinimleri ve Royal Edition

Nexi-Ma

6.2.2018 21:03:43

0
iyi işleri yapacakları şüphesiz
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız