Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Worms: Battle Island'dan Yeni Detaylar

 
     Team 17, Worms: Battle Islands ile bu yıl içerisinde PSP ve Nintendo Wii'ye çıkartma yapmaya hazırlanıyor. Seride kişiselleştirmeye en çok izin veren yapımın PSP versiyonu ile ilgili yeni detaylar açıklandı.
 
     PSP sahipleri diğer Worms oyunlarında olduğu gibi takımları için çeşitli kişiselleştirmeler yapabilecek. Hatta bu özellik bir adım daha öteye götürülerek maske ve çanta gibi detaylara da yer verilmiş. Yüzlerce farklı eşya arasından seçiminizi yaparak tamamen kendinize özgü bir takım yaratabileceksiniz. Team 17 bu konuda "İki boyutlu Worms oyunları arasında en çok kişiselleştirilebilen oyun" açıklamasını yapıyor.
 
     Kurtçuklarınızı kişiselleştirmenin yanı sıra harita ve silahları da kendinize özgü değiştirebileceksiniz. Kolay bir arayüze sahip olacak editör sayesinde kendi haritalarınızı yaparak arkadaşlarınızla oynayabileceksiniz. Bununla yetinmeyerek Weapon Factory'ye girerek kendi silahlarınızı da üretebileceksiniz.Oyunun senaryo bölümünü oynayarak toplayacağınız Blueprint'ler sayesinde daha fazla özelliğe erişerek daha özel silahlar tasarlayabileceksiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Worms Team 17 Strateji Wii Nintendo PSP Kişiselleştirme Worms Battle Islands
Gabe Newell, Forbes'un Listesine Girdi Devil May Cry 4'ün Türkçe Yaması Çıktı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Chromer

23.12.2010 13:36:35

0
Yeni silah yapmak o.O çıksa da oynasak

MrKreamy

14.11.2010 09:33:52

0
Team 17 nereden buluyo bu kadar parayı ya:D
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Worms: Battle Islands
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız