Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Worlds 2019 Ön Eleme 2. Tur 1. Gün Karşılaşmaları Oynandı!

 
     League of Legends 2019 Dünya Şampiyonası'nda Ön Eleme Etabı 2. Tur 1. gün karşılaşmaları oynandı. Karşılaşmalar sonucunda Damwon Gaming ve Clutch Gaming günü galibiyetle tamamladı ve Dünya Şampiyonası'nda Ön Eleme Etabı'ndan Grup Etabı'na yükseldi. 
 
Ön Eleme 2. Tur 1. Gün Karşılaşmaları
 
     D grubundan mağlubiyetsiz ayrılan Damwon Gaming, Ön Eleme Etabı 2. turunda C grubunu ikinci tamamlayan Vietnam takımı Lowkeys Esports ile eşleşti. Karşılaşma sonucunda Güney Kore temsilcisi Damwon Gaming 3-1 galibiyetiyle sonuçlandı ve Grup Etabı'na yükseldi. Günün ikinci karşılaşması D grubunu ikinci tamamlayan temsilcimiz Royal Youth ile A grubundan Clutch Gaming oldu. Karşılaşma sonucunda temsilcimiz Royal Youth, Kuzey Amerikalı Clutch Gaming'e 3-0 mağlup olarak turnuvadan elendi. 
 
 
     Ön Eleme 2. Tur Etap karşılaşmaları 8 Ekim Çarşamba günü tamamlanacak. Ön Eleme Etabı'ndan gelen 4 takımın belirlenmesiyle birlikte de Grup Aşaması eşleşmeleri belli olacak. Grup Aşaması karşılaşmaları 12 Ekim Cumartesi günü başlayacak.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
league of legends riot games pc rts mmo
Mount and Blade Benzeri "Freeman: Guerrilla Warfare" Steam'de Yayınlandı Call of Duty Mobile İnceleme Puanları

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
League of Legends
+ TAKİBE
AL
43 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız