Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

World of Warships’e Dev Bir İçerik Dalgası Geliyor

 
     Wargaming bugün yaptığı bir açıklamayla büyük bir beğeniyle karşılanan oyunu World of Warships için 0.5.1 güncellemesinin 5 Kasım’da Amerika, 6 Kasım’da ise Avrupa ve Asya’da yayınlanacağını duyurdu. Güncellemeyle birlikte oyuna bir tanesinde akşam karanlığının hâkim olduğu 3 yeni harita ve “Alan Ele Geçirme” adında yeni bir oyun modu gibi pek çok ilgi çekici içerik ekleniyor.
 
     Gelen yeni haritalar, oyunculara daha önce keşfedilmemiş sularda yeteneklerini test etme fırsatı verecek. Kaptanlar, “Kutup Işıkları” haritasında büyüleyici Kuzey Işıkları altında ilk kez gece savaşlarına katılacaklar. Yeni haritalar arasında, Güney Amerika temel alınarak modellenen “Ateş Toprakları” ve ABD ile Japon donanmaları arasında geçen şiddetli çarpışmalardan esinlenilerek yaratılan “Tuzak” adlı iki harita da yer alıyor (bu haritada göğe yükselen heybetli volkan da ayrıca dikkat çekici).
 
     Güncellemeyle birlikte gelen pek çok yenilikten biri de iki takımın haritanın ortasında yer alan büyük bir üssü ele geçirmek için birbiriyle mücadele ettiği “Alan Ele Geçirme” adlı oyun modu. Maç başladıktan 2 dakika sonra ele geçirilebilecek olan bu üs, oyuncuları eski taktik ve tekniklerini gözden geçirerek, zafer kazanmak için denizde açıkta kalma riskini almaya zorlayacak.
 
     World of Warships’in 0.5.1 yamasıyla gelen yenilikler bunlarla da sınırlı değil; “Etkinlikler”, “Özel Görevler” ve “Günlük Görevler” gibi yeni oyun dinamikleri de oyunda yerini alacak.
     Yine güncellemeyle birlikte artık Dereceli Savaşlar’da (Ranked Battles) geminizi donatabileceğiniz daha fazla işaret flaması bulunuyor. Ayrıca kaptanlığa alışmaya çalışanlar için Eğitim Görevleri adı verilen bölümde, oyuncuların taktiklerini geliştirmeleri ve oyunu daha iyi anlayabilmeleri için bir eğitim mekaniği yer alacak. 
 
                                                                                                                Basın Bülteni

Bu haberin bağlantısı
URL
wargaming.net pc f2p oynaması ücretsiz free to play world of warships mmo action
Blizzard'ın Efsaneleşmiş Klasikleri Yenileniyor! Kristal Piksel Başvuruları 6 Kasım’da Sonlanıyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
World of Warships
+ TAKİBE
AL
8 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız