Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

World of Warplanes'te Nasıl Manevra Yapılır (Video)

 
    Wargaming bugün uçuş aksiyon MMO’su World of Warplanes için yayınladığı yepyeni video eğitimi serisiyle oyunculara gökyüzünde yapılabilen en ünlü ve akrobatik manevraları nasıl gerçekleştirecekleri konusunda rehberlik ediyor. Kanopi tonodan, temel savaş manevralarına ve efsanevi Immelmann manevrasına, dört yeni videonun her biri World of Warplanes oyuncularına uçuş yeteneklerini ilerletmeleri ve bunu yaparken de müthiş görünmeleri için bir hızlandırılmış kurs işlevi görüyor.

    Yayınlanan eğitim videoları, savaşlarda üstün görünmek için gerekli becerileri vermesinin yanı sıra bu inanılmaz manevraların gerçek çatışmalarda nasıl kullanacağına da ışık tutuyor. Bu video serisi, World of Warplanes’in tüm sanal pilotlarına düşman ateşini savuşturmaktan, düşman filosuna yandan saldırı tekniklerine kadar oyunlarını bir sonraki seviyeye yükseltebilmeleri için her şeyi sunuyor.

    Serinin ilk videosunun odak noktası olan kanopi tono, peşinizdeki düşmanlardan kurtulmak ve olası tahribatı önlemek için kullanılan bir atlatma manevrasıdır. Kanopi tononun üç farklı çeşidi, oyun kontrolleri üzerinde tam hâkimiyet ve bu manevranın tam olarak ne zaman yapılması gerektiği gibi konular, videoda değinilen detaylardan sadece birkaçı.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
World of Warplanes Wargaming.net Wargaming MMO F2P Free to play Dragons
Final Fantasy 13'ün PC Sürümü 1080p Oluyor Söylenti: Halo 5: Guardians'ın Betası 10 GB Büyüklüğünde Olacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Farid98Mammadov

5.12.2014 17:25:53

0
Wot ve world of warplanes iyi oyunlar ama warthunderin yanlarında şansları yok...

Nikomer

5.12.2014 16:30:04

+1
War thunder candır gerisi faso fiso reklam.

BSC Misafiri

5.12.2014 15:00:27

+1
wot neysede bunu beceremediler 1-2 kez girdim çıktım sıkıldım aşırı derecede arcade hud barları ekrandan taşıyor war thunder ın yanında hiç şansı yok , birazda reklam kokuyor hiç bi haber degeri yok
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
World of Warplanes
+ TAKİBE
AL
6 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız