Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

World of Warcraft Tasarımcısı Chris Kaleiki, Blizzard'tan Ayrıldı

 
World of Warcraft'ın tecrübeli tasarımcılarından Chris Kaleiki, Blizzard Entertainment'tan ayrılma kararı aldığını duyurdu.

Chris Kaleiki 13 yıldır Blizzard Entertainment'ta çalışıyordu ve World of Warcraft üzerinde sınıf tasarımı, PVP ve Monk sınıfının ana tasarımcısı rollerini üstlendi.

Chris Kaleiki, kişisel YouTube kanalından paylaştığı videoda, uzun bir süredir oyunun durumundan memnun olmadığını dile getirdi.

Bunu söylemesindeki sebep, geliştirici ekibin odağını ana oynanış özellikleri yerine karakterlerin ve oyunun dünyasının hikayesini çevirmeye başlaması. Chris Kaleiki, sanal bir dünyada, bir MMO oyununda oyuncuların hikayeyi oluşturduğunu söylüyor ve asıl odak noktasının guild sistemi gibi özellikler olması gerektiğini savunuyor.

World of Warcraft'ın sekizinci genişlemesi Shadowlands 24 Kasım'da çıkıyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
World of Warcraft Blizzard wow mmorpg
Japonya'da Geçtiğimiz Haftanın En Çok Satan Oyunları ve Konsolları (9/11/20 – 15/11/20) Elite Dangerous ve The World Next Door Epic Games Store'da Ücretsiz; Haftaya MudRunner

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
World of Warcraft
+ TAKİBE
AL
20 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız