Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

World of Warcraft: Shadowlands Genişlemesi Bu Sonbaharda Çıkacak, Beta Önümüzdeki Hafta Başlıyor

 
Blizzard Entertainment, World of Warcraft'ın sekizinci genişleme paketi Shadowlands'in bu sonbaharda çıkış yapacağını duyurdu.

Shadowlands'in betası önümüzdeki hafta başlayacak.
 
Oyunun yönetmeni Ion Hazzikostas tarafından belirtilene göre betada genişleme paketinin tüm özellikleri bulunacak ve oyuncular en üst sınıra kadar seviye atlayabilecek. Ion Hazzikostas betada çok fazla bug olabileceği konusunda oyuncuları uyardı. 
 
Betaya katılabilmek için Battle.net üzerinden hesap yönetimi sayfanıza giderek betaya davet edilme seçeneğini açmanız gerekiyor. Davetiye gelirse oynamak için Battle.net başlatıcısı üzerinden özel bir istemci indirmeniz gerekecek. Kodlar önümüzdeki hafta içinde gönderilecek. 
 
Shadowlands beş yeni bölge, yeni seviye sistemi, roguelike esintili Tower of the Damned, geliştirilmiş karakter kişiselleştirme seçenekleri ve daha fazlasını içerecek. Daha fazla detaya ve fragmanlarına buradaki haberden göz atabilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
World of Warcraft Blizzard wow mmorpg
The Boys'tan Yeni Fragman Paylaşıldı, Billy Butcher'a Odaklanacak Olan Kısa Film Duyuruldu Haftalık Oyun Önerisi 14: Die Young
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

einhander

9.7.2020 00:17:32

+1
wow dunya oyun tarıhınde gercekten cok enteresan bır yere sahıp. ınsanların sıkılmadan yıllarca oyuna zaman harcaması gercekten ınanılmaz. bu oyunun neyı dogru yaptıgını cok merak edıyorum.

Alkımm

8.7.2020 23:12:19

0
Ama bfa ya da yükselmezsin yav.... Panda'da bıraktım oyunu çok büyük heves ile 5 kişi başlamak için bekledik ki başlama isteğimizi öldürdü.

ReflexAction

8.7.2020 22:24:51

0
öyle ortamın olsun en kötü oyun bile sana goty gelir önemli olan ortam,sohbet,muhabbet,dostluk

alsndnz

8.7.2020 22:10:32

0
quote:

Orjinalden alıntı: ReflexAction BFA'nın çıkışını daha dün gibi hatırlıyorum satın aldığımı ilk gün guild ile heyecanımızı zaman ne çabuk geçiyor...
bfaya da heycanlanmazsin...

ReflexAction

8.7.2020 21:49:30

0
BFA'nın çıkışını daha dün gibi hatırlıyorum satın aldığımı ilk gün guild ile heyecanımızı zaman ne çabuk geçiyor...
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
World of Warcraft
+ TAKİBE
AL
20 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız