Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

World of Warcraft: Shadowlands Canlı Yayını Ertelendi

 
Blizzard Entertainment, World of Warcraft'ın yeni genişleme paketi Shadowlands için 9 Haziran'da düzenlenmesi planlanan canlı yayını Black Lives Matter protestolarını desteklemek adına erteledi. Yeni tarih verilmedi.
 
Blizzard Entertainment tarafından belirtilene göre "Bizimkinden daha önemli seslerin duyulması gerekiyor ve şu an bu sesleri dinleme zamanı." 
 
World of Warcraft'ın Shadowlands genişleme paketi geçen sene Kasım ayında BlizzCon 2019'da duyurulmuştu. Detaylarına ve fragmanlarına buradaki haberden göz atabilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Eurogamer World of Warcraft Blizzard wow mmorpg
Fell Seal: Arbiter's Mark'ın İlk Genişlemesi ‘Missions and Monsters’ 23 Haziran'da Çıkacak VFŞL 2020 Yaz Mevsimi'nin 1. Haftası Tamamlandı!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

8.6.2020 22:57:09

+1
ya blizzard komik firma.. corona ayağına te kasımdaki blizzcon'u da iptal ettiler, içerik yok demiyolar da dostlar alışverişte görsün işte. hong kong'daki can patlıcandı muhtemelen onda bi şey olmadı

lamuarte

8.6.2020 10:53:03

0
O olaydaki durum bunu canlı yayına yansıtmasıydı. Canlı yayında bunu sadece laf arasında yansıtabilirsin. Sonuçta adamlar sana ödül vermek, onurlandırmak için yayına çağırdı. Adamın yaptığı kesin olarak yanlıştı

TheMuyu

7.6.2020 21:45:52

+5
Blizzard kadar iki yüzlü firma yok geçen sene hong kong protestoları zamanında protestoya destek veren profesyonel oyuncuları banlıyordu şimdide kalkmış black lives matter diyor. para nereden geliyorsa onlara yalakalık yapıyorlar
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
World of Warcraft
+ TAKİBE
AL
20 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız