Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

World of Warcraft Classic Twitch’te En Yüksek Anlık İzleyiciye Ulaşan Oyun Rekorunu Kırdı

 
Geçtiğimiz Pazartesi günü Horde ve Alliance savaşçıları bir ilke imza atarak World of Warcraft Classic’i, piyasaya çıkışıyla Twitch’te en yüksek anlık izleyiciye ulaşan oyun yapmayı başardı! Twitch üzerindeki canlı yayınlar, bir noktada anlık 1,1 milyondan fazla farklı izleyici tarafından seyredildi. 
 
Blizzard Entertainment WoW Classic’le, oyunu ve oynanışı değiştiren 7 genişleme paketi öncesindeki orijinal Azeroth’u özgün bir şekilde yeniden hayata geçirdi. Eski dostlarla bir araya geldiğiniz ve yeni müttefikler edindiğiniz bu eşsiz macerada sayısız gizem ve tehlikeyle dolu bir çağa yolculuk edeceksiniz. World of Warcraft Classic, tüm dünyada 27 Ağustos’ta (Türkiye saatiyle 28 Ağustos, 01.00) yayınlandı. World of Warcraft’a hali hazırda aboneliği devam edenler, oyunu hiçbir ekstra ücret ödemeden oynayabiliyor.
 
İlave Bilgiler:

- 27 Ağustos saat 01.05 itibarıyla en yüksek anlık izleyici sayısı 1.165.793
- Oyunun çıkışını takiben ilk 24 saat içinde 6,1 milyon farklı izleyici 
 
World of Warcraft Classic hakkında daha fazla bilgi için: www.wowclassic.com
basın bülteni

Bu haberin bağlantısı
URL
World of Warcraft Blizzard wow mmorpg
Borderlands 3 Yazarı Daha Fazla Tales From The Borderlands Oyunu Yapmak İstiyor StarLadder Major 2019'un 2. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı!

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
World of Warcraft
+ TAKİBE
AL
20 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız