Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

World of Tanks'ın Kişisel Görevleri Güncellendi

 
      9.20 güncellemesinden sonra Kişisel Görevler'de hem arayüz hem de işleyiş konusunda pek çok iyileştirme yapıldı ve 9.20.1 güncellemesi ile oyunculara sunuldu. Artık oyuncular aradıkları ve peşinde koştukları o nadir tanklara daha rahat bir şekilde sahip olabiliyorlar. Gönderilen geri bildirimler sonrasında işler daha bir yoluna girmiş.
 
      Artık sizlere verilen bu ödevlere daha atmosferik bir arayüz ile erişebiliyorsunuz. Görevleri tamamlarken ihtiyaç duyulan Takdir'ler de belli noktalarda oyundan kaldırılmış. Bunun yerine ilerleyen kısımlarda araç bileşenleri kazanabiliyorsunuz. Toplayacağınız beş bileşenle birlikte peşinde koştuğunuz tanka sahip olabiliyorsunuz.
 
 
 
      Belki de sahip olmak istediğiniz tanklar için uzun süreler boyunca uğraşıyorsunuz ve Wargaming tarafından artık bu emeğe daha fazla ödül veriliyor. Mesela 15 görevlik seti en iyi şekilde bitirdiğiniz zaman kazanacağınız tank ile birlikte üç tür eşsiz kamuflaj sahibi oluyorsunuz. Veya bir setteki ana koşulları yerine getirirseniz de. Bunların dışında kazanacağınız bröve'leri de tanklarınızın üzerinde sergileyebilirsiniz.
 
 
 
“Savaş Görevleri” ve “Başarılar” arasında yeni bir sekme göreceksiniz. Sol tıkladığınızda tamamlamak için bir harekât seçebileceğiniz “Kişisel Görevler” menüsü açılacak. Ayrıca size açık olsa da olmasa da herhangi bir görev hakkında tam bilgiyi buradan alabilirsiniz.
 
     9.20 güncellemesinde eklenen Büyük Savaş senaryosundan sonra gelen güncellemelerle oyuncunların daha iyi bir deneyim sahibi olması hedefleniyor ve World of Tanks da bu konuda çalışmaya devam ediyor. 30'a 30 dev savaşlara girecek yeni tanklar kazanmak istiyorsanız artık daha iyi dengelenmiş Kişisel Görevlerinizin peşinde koşmaya başlayabilirsiniz. En azından en baştan başlayacak oyuncular için Birinci Harekatta işlerin daha kolay ve keyifli olacağı belli.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Wargaming.net PC Xbox One PS4 Strateji World of Tanks mmo f2p
PS4 Sistem Yazılımı Güncellemesi 5.00 Yayınlandı Forza Motorsport 7'den 8K'da Alınmış Ekran Görüntüleri

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
World of Tanks ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
14 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız