Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

World Of Warcraft Loot Sistem Değişiklikleri

 
     Çoğu zaman bir raid'de ya da partide boss'lardan düşen eşyanın kime gideceği konusunda sıkıntı yaşamışızdır. Girdiği zindana Tank sıfatı altında girerek ilk düşen DPS türü eşyayı isteyenler, Healer'lık yaparken durduk yere Caster DPS eşyalarını isteyenler, DPS sıfatıyla girerek Raid'den deli gibi beklediğiniz o kalkanınızı elinizden alan garip kişiler...Artık yoklar... Evet Blizzard bu kez eşya hırsızlığına (Ninja) son vermeye kesin kararlı. İşte drop sisteminde yapılan yenilikler :
 
     Quest Eşyaları :
     Günün sonunda yaptığımız questi sahibine götürdüğümüzde bugüne kadar karşımıza hep gereksiz eşyalar da ödül olarak sunulmuştu. Cloth giyen ve büyüyle uğraşan bir Priest'in o dev kılıçla ya da demir miğferle ne işi olabilir? Yeni sistemimiz quest ödüllerini otomatik olarak sınıfınıza ve seçtiğiniz meslek dalına (spec) göre ayarlıyor.
-Eğer Tank Feral bir Druid iseniz questi verdiğinizde size tek bir ödül sunulacak : Dodge ve Agility veren bir yüzük. 
-Eğer DPS Caster Moonkin bir Druid iseniz questi verdiğiniz size tek bir ödül sunulacak : Critical Rating ve Intellect veren bir yüzük.
 
Aynı şekilde silahlar, yüzükler ve giysiler de her bir karakterin seçtiği dala göre sistem tarafından ayıklanacak ve artık gereksiz eşyalardan hiçbirini almayacaksınız. 
 
     Raid Ve Parti Eşyaları : 
     Eski sistem sayesinde düşen bir eşyayı yan meslek dalınız için çalabilirdiniz ve bu o raid yada zindanı hakkıyla yapan Tank/Healer'ı kötü duruma düşürürdü. Yeni sistem bunu da değiştiriyor :
 
     Cataclysm ile gelen meslek bonusları (Spec Bonus) ve Greed/Need sistemi tamamen ortadan kalkıyor. Artık düşen bütün eşyalara raid ve parti için atılan genel bir roll sistemi ile karar veriliyor. Yani herkes eşit.
 
     Düşen eşya en yüksek atan oyuncuya gelince burada da bir yenilik hissediyoruz. Eşya, o kişinin o anda girdiği rollere uygun olarak ona geliyor. Örneğin kazanan DPS bir rogue ise Dagger olarak, Kazanan bir Mage ise o Boss'a kayıtlı olan Caster DPS silahı olan Wand/Staff çantasına otomatik olarak girecek. Bu sistem sayesinde oyun size kullanabileceğiz bir eşyayı zorla veriyor, (elinizde benzeri olmaması şartıyla) isterseniz gidip disenchant yapabilir ya da satabilirsiniz.
 
     Sonuç olarak yapılan değişiklikler sayesinde oyuncular rahat bir nefes alacak gibi görünüyor. Raid sonunda çıkan eşya kavgalarının da böylelikle sonu gelmesi umuluyor.  
 
 
 
 
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
PC MMORPG World of Warcraft Mists of Pandaria Blizzard
Vanguard Free To Play oluyor! "Halo 4, Yeni Nesilin Yanında Sönük Kalmayacak"

BSC Misafiri

9.8.2012 00:14:07

0
tank feral druid diye bir şey yok artık druid tank guardian var druid dps feral var.4 spece sahip druidler artık
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
World of Warcraft: Mists of Pandaria
+ TAKİBE
AL
14 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız