Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Wonder Woman 1984'ün Yeni Fragmanı Bu Ay İçinde Yayınlanacak

 
DC'nin en önemli karakterlerinden biri olan Wonder Woman karakterinin ikinci filmi Wonder Woman 1984'ün yeni fragmanı bu ay içinde yayınlanacak.
 
Normalde 2 ay önce vizyona girmesi gereken film ne yazık ki salgın sebebiyle bir türlü vizyona giremedi. En azından bu ay içerisinde yeni bir fragman yayınlanacak. Salgın sebebiyle bildiğiniz gibi bazı sinemalarda eski filmler gösterime sokuluyor. 12 - 21 Ağustos tarihleri arasında da Inception Amerika'da yeniden vizyona girecek. Bu tarihler arasında da filmin fragmanının gösterim öncesinde yayınlanması bekleniyor.
 
Wonder Woman 1984 eğer tekrar bir ertelenme yaşamazsa 2 Ekim 2020'de vizyona girecek. Filmin yönetmenliğini Patty Jenkins üstleniyor. Filmin oyuncu kadrosunda Gal Gadot, Chris Pine, Pedro Pascal, Connie Nielsen, Robin Wright ve Kristen Wiig gibi isimler bulunuyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak screenrant DC'nin Film ve Dizi Haberleri DC film dizi haber wonder woman vizyon tarihi görseller oyuncular
2020 Dünya Şampiyonası 25 Eylül Tarihinde Şanghay'da Gerçekleşecek Pokemon'dan Esinlenen Monster Crown Steam'de Erken Erişime Açıldı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
DC'nin Film ve Dizi Haberleri
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız